Tilgængelige godkendte rodcertifikater til Apples operativsystemer

Trust Stores indeholder godkendte rodcertifikater, der er forudinstalleret i iOS, watchOS og tvOS.

Godkendelse og certifikater

Hver Trust Store indeholder tre kategorier af certifikater:

• Godkendte certifikater skaber en godkendelseskæde, som godkender andre certifikater, der er signeret af de godkendte rodcertifikater – f.eks. for at oprette sikker forbindelse til en webserver. Når en it-administrator opretter konfigurationsbeskrivelser, er det ikke nødvendigt at medtage disse godkendte rodcertifikater.
  • Spørg altid: Certifikater af denne type er ikke godkendte, men blokeres ikke. Når et af disse certifikater anvendes, bliver du bedt om at vælge, om det skal godkendes eller ej.
  • Blokeret: Certifikater af denne type vurderes til at være usikre og kan ikke godkendes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.