Tilgængelige godkendte rodcertifikater til Apples operativsystemer

Trust Stores indeholder godkendte rodcertifikater, der er forudinstalleret i iOS, macOS, watchOS og tvOS.

Godkendelse og certifikater

Hver Trust Store indeholder tre kategorier af certifikater:

• Godkendte certifikater skaber en godkendelseskæde, som godkender andre certifikater, der er signeret af de godkendte rodcertifikater – f.eks. for at oprette sikker forbindelse til en webserver. Når en it-administrator opretter konfigurationsbeskrivelser, er det ikke nødvendigt at medtage disse godkendte rodcertifikater.
  • Spørg altid: Certifikater af denne type er ikke godkendte, men blokeres ikke. Når et af disse certifikater anvendes, bliver du bedt om at vælge, om det skal godkendes eller ej.
  • Blokeret: Certifikater af denne type vurderes til at være usikre og kan ikke godkendes.

Tidligere delte Trust Stores

Fra og med iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 og tvOS 12 bruger alle fire Apple operativsystemer en delt Trust Store. Når Trust Store-versionen opdateres, arkiveres tideligere versioner her:

Arkiverede Trust Stores

iOS

macOS

watchOS

tvOS

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.