Om iMovie Theater

Det er muligt, at iMovie Theater ikke længere viser dine videoer. For at se dine videoer på dit Apple TV skal du enten bruge AirPlay eller overføre dine videoer til iCloud Fotos.

iMovie Theater er ikke længere tilgængelig i App Store på Apple TV. Hvis du allerede har appen iMovie Theater installeret på dit Apple TV er det muligt, at du ikke længere kan se dine videoer i appen iMovie Theater.

Hvis du ikke kan se videoerne i iMovie Theater på dit Apple TV kan du stadig se dem i iMovie Theater på din iPhone, iPad eller Mac. For at se dine videoer på dit Apple TV kan du bruge AirPlay fra iPhone, iPad eller Mac. Eller du kan bruge appen Fotos på dit Apple TV til at se dine videoer. Brug trinnene nedenfor til at overføre dine videoer fra iMovie Theater til iCloud Fotos. Sørg for, at du aktiverer iCloud Fotos før du fortsætter.

Tilføj videoer til iCloud Fotos på en iPhone eller en iPad

I iMovie på din iPhone eller iPad skal du først downloade dine videoer på din enhed, og derefter tilføje dem iCloud Fotos.

1. I iMovie skal du trykke på Theater øverst på skærmen.
  2. Tryk på en video for at vælge den. Hvis knappen Download til enhed fremkommer, skal du trykke på knappen Download til enhed for at downloade videoen til din enhed video.
  3. Tryk på knappen Del, tryk på Gem Video, og derefter OK når den er gemt.
  4. Gentag denne proces for alle de videoer, du ønsker at kopiere til iCloud Fotos.

Tilføj videoer til iCloud Fotos på en Mac

1. I iMovie på din Mac skal du klikke på Theater øverst på skærmen.
  2. Klik på en video for at vælge den og klik derefter på knappen Del, og vælg derefter filen.
  3. Klik på pop-op menuen Opløsning og vælg den højest mulige opløsning. Angiv de andre delingsmuligheder og klik på Næste.
  4. Vælg en placering på din Mac, hvor videoen skal gemmes, som skrivebordet, og klik på Gem.
  5. Åbn Fotos.
  6. Find den gemte videofil på din Mac og træk den til Fotos.
  7. Gentag denne proces for alle de videoer, du ønsker at kopiere til iCloud Fotos.