Find mobiloperatører, der understøtter eSIM

Din iPhone XS eller iPhone XS Max kan have to mobilabonnementer, ét på et nano-SIM-kort og det andet på et eSIM. Find ud af, hvilke mobiloperatører i dit land eller område der understøtter eSIM.

Mobiloperatører

Østrig

T-Mobile

Canada

Bell

Kroatien

Hrvatski Telekom

Tjekkiet

T-Mobile

Tyskland

Telekom

Vodafone

Ungarn

Magyar Telekom

Indien

Airtel

Reliance Jio

Spanien

Vodafone Spain

Storbritannien

EE

USA

AT&T

T-Mobile USA

Verizon Wireless

Serviceudbydere på verdensplan

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.