Find mobiloperatører, der understøtter eSIM

Din iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR kan have to mobilabonnementer, ét på et nano-simkort og det andet på et eSIM. Find ud af, hvilke mobiloperatører i dit land eller område der tilbyder mobilabonnementer på et eSIM, enten aktiveret af en QR-kode eller i en app. Hvis din iPhone er låst op, kan du også bruge eSIM-abonnementer, der tilbydes af andre mobiloperatører.

Mobiloperatører

Østrigs flag

Østrig
T-Mobile

Canadas flag

Canada
Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers

Virgin

Kroatiens flag

Kroatien
Hrvatski Telekom

Tjekkiets flag

Tjekkiet
T-Mobile

Danmarks flag

Danmark
3

Estlands flag

Estland
Telia

Finlands flag

Finland
Telia

Tysklands flag

Tyskland
O2
Telekom
Vodafone

Hongkongs flag

Hong Kong
1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Ungarns flag

Ungarn
Magyar Telekom

Indiens flag

Indien
Airtel
Reliance Jio

Kuwaits flag

Kuwait
Ooredoo

Norges flag

Norge
Telenor

Polens flag

Polen
Orange

Qatars flag

Qatar
Ooredoo
Vodafone

Singapores flag

Singapore
M1

Spaniens flag

Spanien
Movistar
Orange
Vodafone Spain

Sveriges flag

Sverige
3
Tele2

Schweiz' flag

Schweiz
Sunrise
Swisscom

Taiwans flag

Taiwan
APT

Thailands flag

Thailand
AIS
dtac
True Move H

Forenede Arabiske Emiraters flag

Forenede Arabiske Emirater
du
Etisalat
Virgin Mobile

Storbritanniens flag

Storbritannien
EE

USA's flag

USA
AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Serviceudbydere på verdensplan

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.