Find mobiloperatører, der understøtter eSIM

Din iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR kan have to mobilabonnementer, ét på et nano-simkort og det andet på et eSIM. Find ud af, hvilke mobiloperatører i dit land eller område der tilbyder mobilabonnementer på et eSIM, enten aktiveret af en QR-kode eller i en app. Hvis din iPhone er låst op, kan du også bruge eSIM-abonnementer, der tilbydes af andre mobiloperatører.

Mobiloperatører

Australien

Optus

Østrig

T-Mobile

Brasilien

Claro

Canada

Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers
Virgin

Kroatien

Hrvatski Telekom

Tjekkiet

T-Mobile
Vodafone

Danmark

3

Estland

Telia

Finland

Telia

Tyskland

O2
Telekom
Vodafone

Guam

IT&E

Hongkong

1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Ungarn

Magyar Telekom

Indien

Airtel
Reliance Jio

Kuwait

Ooredoo
Viva
Zain

Norge

Telenor

Polen

Orange

Qatar

Ooredoo
Vodafone

Rumænien

Orange

Singapore

M1

Slovakiet

Orange

Spanien

Movistar
Orange
Pepephone
Vodafone Spain

Sverige

3
Tele2

Schweiz

Sunrise
Swisscom

Taiwan

APT
Chunghwa Telecom
FarEasTone

Thailand

AIS
dtac
True Move H

Forenede Arabiske Emirater

du
Etisalat
Virgin Mobile

Storbritannien

EE

USA

AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Serviceudbydere på verdensplan

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.