Om macOS Server 5.7.1 og nyere versioner

Apple har den 21. april 2022 nedlagt macOS Server. Eksisterende macOS Server-kunder kan fortsætte med at downloade og bruge appen med macOS Monterey.

De mest populære serverfunktioner – cachelagringsserver, arkivdelingsserver og Time Machine-server – følger med hver eneste installering af macOS High Sierra og nyere versioner, så endnu flere kunder har adgang til disse vigtige tjenester uden ekstra omkostninger.

Få hjælp til din overførsel fra Profile Manager til andre MDM-løsninger ved at læse om valg af en MDM-løsning og planlægning af din MDM-overførsel.

Tilgængelige tjenester i macOS og macOS Server

Læs mere om, hvilke tjenester der er tilgængelige i macOS Server, og hvilke tjenester der er blevet overført fra macOS Server til macOS.

Tjenester inkluderet i macOS Server 5.12 og nyere

Følgende tjenester følger med og understøttes fuldt ud af macOS Server 5.12 og nyere versioner:

• Profile Manager

• Open Directory

Tjenester inkluderet i macOS Server 5.7.1 til og med 5.11.1

Følgende tjenester følger med og understøttes fuldt ud af macOS Server 5.7.1 til og med 5.11.1:

• Profile Manager

• Open Directory

• Xsan

Tjenester overført fra macOS Server til macOS Big Sur og nyere versioner

Kommandolinjeværktøjer til Xsan-administration er inkluderet i macOS Big Sur og nyere versioner. Læs mere

Tjenester overført fra macOS Server til macOS High Sierra og nyere versioner

Disse tjenester er nu tilgængelige i macOS High Sierra og nyere versioner og kan findes under Systemindstillinger > Deling:

• Arkivserver

• Cachelagringsserver

• Time Machine-server

Servicestatus

Denne tabel viser status for alle macOS Server-tjenester og tilgængelige alternativer.

Tjeneste

Status

Alternativer

Profile Manager

Tilgængelig i Server 5.12.2

Læs mere om valg af en MDM-løsning

Xsan

Fjernet i Server 5.12

Quantum, kommandolinjeværktøjer indbygget i macOS

FTP

Fjernet i Server 5.4

SFTP/SSH

Serverdokumenter

Fjernet i Server 5.4

iCloud-dokumenter, Apache/WebDAV

DHCP

UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1

bootpd, indbygget i macOS

DNS

Fjernet i Server 5.7.1

BIND, Unbound, KnotDNS

VPN

Fjernet i Server 5.7.1

OpenVPN, SoftEther VPN, WireGuard

Firewall

UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1

pf firewall (indbygget i macOS)

Postserver

Fjernet i Server 5.7.1

dovecot/Postfix

Courier, KerioConnect

Kalender

Fjernet i Server 5.7.1

CalendarServer, DavMail, Radicale, Kerio Connect

Wiki

Fjernet i Server 5.7.1

MediaWiki, PmWiki, XWiki, Confluence, WordPress WMX-arkiver

Websteder

UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1

Apache HTTP-server (indbygget i macOS), Nginx, Lighttpd

Kontakter

Fjernet i Server 5.7.1

CalendarServer, DavMail, Kerio Connect

NetBoot/NetInstall

UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1

BOOTP, TFTP, HTTP, NFS (alt sammen indbygget i macOS), NetSUS, BSDPy

Beskeder

Fjernet i Server 5.7.1

ejabberd, Openfire, Prosody

Radius

Fjernet i Server 5.7.1

FreeRadius

AirPort-administration

Fjernet i Server 5.7.1

AirPort-værktøj

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.