Sådan sender du din AirPod til Apple efter at have modtaget en ny enhed i Europa

Vælg land eller område.

Vi beklager, at din AirPod ikke fungerer, som den skal.

Når du har kontaktet Apple omkring en ny enhed, modtager du et sæt, der indeholder en ny AirPod med alt, hvad du skal bruge for at returnere dit defekte produkt til Apple.

Vigtigt: Sørg for at returnere din defekte AirPod (dette gælder ikke, hvis din mistede AirPod bliver erstattet), så Apple modtager den inden for ti dage, efter den nye enhed er sendt (tjek din forsendelsesdato). Hvis Apple ikke modtager dit produkt inden for ti dage, eller hvis Apples teknikere konstaterer, at produktet har en skade som følge af uheld eller uautoriserede ændringer, opkræves du et beløb, der kan beløbe sig til den fulde pris for dit nye produkt. Læs mere i vilkår og betingelser.

Pak din AirPod ved hjælp af den medfølgende emballage

1. Tag den nye AirPod ud af emballagen. Lad indsatsen til den hvide æske stå åben.
  2. Anbring den defekte AirPod i indsatsen i den hvide æske ved at skubbe halsen på din AirPod ind i papirrøret. Sørg for, at toppen af din AirPod sidder i hullet i indsatsen.
  3. Fold flappen øverst på din AirPod op.
  4. Fold indsatsen halvt ned for at lukke den, og fold den flap, der stikker ud af indsatsen, op.
  5. Læg indsatsen ned i den hvide æske.  Din AirPod skal ligge med forsiden opad.  Luk den hvide æske ved at sætte låget på.
  6. Læg den hvide æske ned i den hvide, forede konvolut. Du må ikke sende andre dele i pakken, som f.eks. din anden AirPod, dit opladningsetui eller -kabel. Du må ikke sende andre dele i pakken, som f.eks. dit opladningsetui eller -kabel. Hvis du returnerer to AirPods, skal du lægge dem i den samme konvolut, som dine nye AirPods ankom i.
  7. Forsegl konvolutten ved hjælp af tapestriben på konvolutten.
  8. Sørg for, at den røde, sorte og hvide batterimærkat er synlig på ydersiden af konvolutten.

Send din AirPod til Apple

1. Hvis der medfølger en forsendelsesmærkat, skal den sættes på kassen.
  2. Find navnet på kureren på mærkaten (eller et andet sted på emballagen), og gå ind på dennes websted for at aftale afhentning eller finde et afleveringssted.
  3. Bed kureren om en kvittering for afhentningen.
  4. Tjek efter nogle dage, om Apple har modtaget din defekte AirPod.

*Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen, såfremt pakken ikke er forsvarligt forseglet eller ikke leveres til kureren i god stand.

Brug din nye AirPod

1. Når du kun får en ny AirPod, ændres serienummeret ikke. Dit nye Apple-produkt er dækket af en servicegaranti på 90 dage eller den resterende del af den oprindelige garantiperiode for dit produkt eller din AppleCare-aftale, alt efter hvad der giver den længste dækning.
  2. Anbring dine Apple AirPods i opladningsetuiet, og tryk på indstillingsknappen, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  3. Sådan indstiller du dine AirPods.

© 2019 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone, AirPods og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. AppleCare og iCloud er servicevaremærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.