Afspil musik, podcasts, lydbøger og nyheder i bilen

Lyt til sange, podcasts, lydbøger, nyheder og meget mere, mens du kører.

Inden du kører

Her er et par måder at lytte til lyd i bilen på:

• Indstilling af CarPlay i et kompatibelt køretøj.*
  • Hvis din bil har Bluetooth, kan du danne par mellem din iPhone og bilen.
  • Hvis din bil har en USB-port, kan du bruge et Lightning-kabel til at slutte din iPhone til køretøjet.
  • Hvis du har en Android-enhed og abonnerer på Apple Music, skal du slutte din Android-enhed til din bil for at afspille lyd vha. Android Auto.
  • Hvis Apple Music er indbygget i køretøjet, kan du lytte til musik uden at danne par med din telefon. Du skal bare åbne Apple Music fra bilens skærmpanel og følge vejledningen på skærmen for at logge ind med det Apple-id, du bruger med Apple Music. Derefter skal du indtaste den bekræftelseskode, du modtager på din telefon, for at gennemføre indstillingen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan oprette forbindelse til bilen.

*Selv om dit køretøj understøtter CarPlay, er CarPlay ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.

Brug af CarPlay

Når du har indstillet CarPlay, kan du afspille indhold fra appsene Musik, Podcasts, Lydbøger og News, mens du kører. Visse lyd-apps fra andre producenter er også tilgængelige i CarPlay.

Brug Afspiller nu til at styre det, der i øjeblikket afspilles.

Appen Musik

Musik

Afspil musik fra dit bibliotek. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også gennemse og streame musik fra Apple Music-kataloget, få musikanbefalinger i Til dig og meget mere.

Læs mere om appen Apple Music.

Appen Podcasts

Podcasts

Afspil de nyeste episoder af dine udsendelser i Lyt nu, eller vælg en episode i dit bibliotek. Du kan også streame populære podcastepisoder fra Browse.

Læs mere om Apple Podcasts.

Appen Lydbøger.

Lydbøger

Du kan streame lydbøger fra din iPhone eller iPad med mobiladgang,* eller afspille lydbøger, du har downloadet til din iPhone.

Læs mere om lydbøger.

*Du skal muligvis betale for mobildata.

Nyheder

Lyt til Apple News Today, som er en daglig gennemgang af dagens vigtigste nyheder. Hvis du abonnerer på Apple News+, kan du også lytte til indtalte versioner af udvalgte historier fra Apple News+.

Læs mere om at lytte til Apple News.

Apple News og visse funktioner i Apple News er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Brug af Siri

Du kan bede Siri om at stoppe, starte eller skifte den lyd, du lytter til under kørslen.

• Hvis du vil aktivere Siri, mens du er forbundet med CarPlay eller Siri Eyes Free, skal du trykke på og holde knappen til stemmestyring på rattet nede, indtil du hører Siri.
  • Hvis bilen har en berøringsskærm, kan du også trykke på knappen Hjem i CarPlay.
  • Hvis din bil ikke understøtter CarPlay eller Siri Eyes Free, og din iPhone sidder i en holder, kan du blot sige "Hej Siri".

Læs mere om, hvordan du bruger Siri til at afspille musik eller podcasts.

Sådan tilpasser du dine indstillinger for kørsel

Brug din iPhone til at tilføje, fjerne eller flytte rundt på de apps, du ser i CarPlay. På iPhone: Gå til Indstillinger > Generelt > CarPlay, vælg din bil, og træk appsene hen, hvor du vil have dem.

Hvis du ikke bruger CarPlay, kan du aktivere funktionen Forstyr ikke under kørsel for at filtrere de fleste notifikationer fra, men du kan stadig bruge Siri til at styre musik, podcasts og lydbøger.

Hvis du vil undgå, at bestemte apps bruger mobildata, mens du kører, kan du slå appens adgang til mobildata fra i Indstillinger > Mobildata.

Når du downloader indhold via Wi-Fi, bruger du ikke mobildata, når du afspiller det. Tryk på downloadsymbolet ud for en sang, et album, en podcastepisode eller en lydbog. Læs om, hvordan du gendownloader indhold, du allerede har købt.

Læs mere

Hvis du loggede ind i Apple Music på bilens skærmpanel, kan du logge ud igen der. Eller du kan åbne appen Musik på en anden enhed, gå til Til dig, trykke på dit profilbillede øverst og derefter rulle ned til dine enheder og fjerne din bil for at logge ud.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.