Afspilning af musik, podcasts og lydbøger i bilen med iPhone

Lyt til sange, podcasts, lydbøger og meget mere, mens du kører.

Kom godt i gang

Du kan bruge din iPhone til at starte afspilning af lyd, inden du begynder at køre, eller du kan bruge Siri til at afspille lyd. Hvis din bil understøtter Apple CarPlay, kan du også bruge den indbyggede skærm.

Først skal du forbinde din iPhone til bilen på en af tre måder:

Læs mere om, hvad du skal gøre , hvis din iPhone, iPad eller iPod ikke kan oprette forbindelse til eller ikke fungerer i bilen.

1. Selv om dit køretøj er kompatibelt med CarPlay, er CarPlay ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.

Brug af CarPlay

Efter du har konfigureret CarPlay første gang, får du adgang til appsene Musik, Podcasts og Lydbøger, mens bilen er i gang. Visse lyd-apper fra andre producenter (som Sirius XM) er også tilgængelige i CarPlay.

Du kan vælge, hvad du vil afspille, i appsene Musik, Podcasts og Lydbøger. Brug appen Afspiller nu for at styre, hvad der afspilles.

Appen Musik.

Musik
Afspil musik fra dit bibliotek. Hvis du har et Apple Music-abonnement, kan du også streame musik fra Til dig, Gennemse og Radio.Hvis du ikke har et Apple Music-abonnement, kan du stadig lytte til Beats 1 samt visse nyhedsstationer og taleradio.

Appen Podcasts.

Podcasts
Afspil de nyeste episoder af dine udsendelser i Lyt nu, eller vælg en episode i biblioteket. Du kan også streame populære podcast-episoder fra Gennemse.

Appen Lydbøger.

Lydbøger
Afspil lydbøger, du har downloadet til din iPhone.

Du kan bruge din iPhone til at tilføje, fjerne eller flytte rundt på de apps, du ser i CarPlay. Gå til Indstillinger > Generelt > CarPlay, vælg din bil, og træk appsene der hen, hvor du vil have dem.

Hvis du har modtaget en Apple Music-indholdskode

Brug af Siri

Du kan bede Siri om at stoppe, starte eller udskifte den lyd, du lytter til under kørslen.

Hvis du vil aktivere Siri, mens du er forbundet med CarPlay eller Siri Eyes Free, skal du trykke på og holde knappen til stemmestyring på rattet nede, indtil du hører Siri. Hvis bilen har en berøringsskærm, kan du også trykke på knappen Hjem i CarPlay. Hvis din bil ikke understøtter CarPlay eller Siri Eyes Free, og din iPhone sidder i en holder, kan du blot sige "Hej Siri". Læs mere om, hvordan du bruger Siri til at afspille musik eller podcasts.

Sådan tilpasser du dine indstillinger for kørsel

Hvis du ikke bruger CarPlay, kan du aktivere funktionen Forstyr ikke under kørsel for at filtrere de fleste notifikationer fra, men du kan stadig bruge Siri til at styre musik, podcasts og lydbøger.

Hvis du vil undgå, at bestemte apps bruger mobildata, mens du kører, kan du slå appens adgang til mobildata fra i Indstillinger > Mobildata.

Når du downloader indhold via Wi-Fi, bruger du ikke mobildata, når du afspiller det. Tryk på downloadsymbolet ud for en sang, et album, en podcast-episode eller en lydbog. Se, hvordan du gendownloader indhold, du allerede har købt

Læs mere om at lytte til lyd ved hjælp af apps

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.