Pauseskærme med luftfotos på dit Apple TV

Oplev imponerende luftfotos af placeringer verden over, samt billeder fra rummet. Få placeringsoplysninger med et enkelt tryk, og skift til et andet luftfoto med et svirp — alt sammen på dit Apple TV.

Start en pauseskærm med luftfotos

Dit Apple TV viser en pauseskærm efter det har været inaktivt i et bestemt antal minutter. Du kan starte pauseskærmen når som helst. Du skal blot gå til det øvre venstre hjørne på startskærmen af dit Apple TV og trykke på Menuknappen på din Apple TV Remote.

For at ændre antallet af minutter, som går før en pauseskærm starter, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Pauseskærm og vælge Start efter.

Pauseskærme med luftfotos er ikke tilgængelige på Apple TV (2. og 3. generation).

Find ud af, hvor luftfotos blev taget

Har du nogensinde tænkt på hvilken by eller hvilket sted det er, som du ser, på en pauseskærm med luftfotos? Med tvOS 12 kan du se et luftfotos placering.

Når der vises en luftfotosekvens skal du blot trykke på din Apple TV Remotes Touch-overflade.

Skift til en anden pauseskærm med luftfotos

Når der vises en luftfotosekvens kan du skifte mellem placeringer på dit Apple TV. Du skal blot svirpe nedad på din Apple TV Remotes Touch-overflade.

Hvis du lytter til musik på dit Apple TV mens der vises en luftfotosekvens, skal du trykke på højre eller venstre side af din Apple TV Remotes Touch-overflade for at spille den næste eller den foregående sang.

Du kan ikke vælge en specifik luftfilm, som skal vises på dit Apple TV. Men du kan se, hvor ofte der downloades nye luftfotos. Gå blot til Indstillinger > Generelt > Pauseskærm og vælg Download ny video.

Antallet af luftfotos, som du kan downloade afhænger af, hvor meget lagerplads du har tilgængelig på dit Apple TV. For at administrere lagring på dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Generelt > Administrér Lagring.