Brug af Memoji på iPhone X eller en nyere model

Opret en Memoji, der passer til din personlighed og dit humør. Lav derefter lige så mange alter egoer, som du ønsker, i Beskeder og FaceTime.

Memoji

opret en memoji

Sådan opretter du en Memoji

1. På iPhone X eller en nyere model skal du åbne Beskeder og trykke på skriv besked for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji, og skub derefter til højre, og tryk på Ny Memoji tilføj ny memoji.
  3. Tilpas derefter egenskaberne for din Memoji, f.eks. hudfarve, frisure, øjne og meget mere.
  4. Tryk på OK.

Du skal have en iPhone X eller en nyere model for at oprette og sende en Memoji.

Sådan bruger du din Memoji

Nu er det blevet tid til at tage din Memoji i brug i Beskeder eller FaceTime.

memoji med beskeder

Beskeder

Sådan sender du en animeret Memoji eller et Memoji-klistermærke:

1. Åbn Beskeder, og tryk på skriv besked for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji
  3. Skub til venstre for at vælge din Memoji. Kig derefter direkte på din iPhone.
  4. Tryk på symbolet for optag for at optage og på stop optagelse for at stoppe. Du kan optage i 30 sekunder. Hvis du vil vælge en anden Memoji med den samme optagelse, skal du trykke på en anden Memoji, du har oprettet. Hvis du vil oprette et Memoji-klistermærke, skal du trykke på en Memoji og holde nede og derefter trække den til beskedtråden. Hvis du vil slette en Memoji, skal du trykke på symbolet for slet.
  5. Tryk på symbolet for send for at sende.

FaceTime

1. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  2. Når opkaldet starter, skal du trykke på symbolet for effekter.
  3. Tryk på den Memoji, du vil bruge.
  4. Fortsæt dit FaceTime-opkald med din tilpassede Memoji, eller tryk på x-symbolet for at fortsætte uden en Memoji, eller gå tilbage til FaceTime-menuen.

Hvis du vil ændre din Animoji eller Memoji, eller hvis du vil fjerne den under et FaceTime-opkald, skal du gentage trin 2-4.

Sådan bruger du din Memoji med kameraeffekter

Du kan gøre dine samtaler endnu mere levende med Kameraeffekter i iOS 12. Opret og del hurtigt et billede eller en video med Memoji:

1. Åbn Beskeder, og tryk på skriv besked for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for kamera, og tag et billede eller en video.
  3. Tryk på symbolet for effekter, tryk på symbolet for animoji , og vælg derefter den Memoji*, du vil bruge. Du kan føje flere effekter til dit billede eller din video.
  4. Når du har valgt din Memoji, skal du trykke på x-symbolet nederst til højre og derefter trykke på symbolet for grå cirkel.
  5. Tryk på blåt symbol for send for at sende, eller tryk på OK for at tilføje en personlig besked, inden du sender billedet. Hvis du ikke vil sende billedet, skal du trykke på x-symbolet øverst til højre i billedet.

* Du skal have en iPhone X eller en nyere model for at bruge Animoji og Memoji.

Sådan administrerer du dine Memojis

Vil du ændre en Memoji, du allerede har oprettet? Du kan redigere egenskaberne eller kopiere en eksisterende Memoji med nye egenskaber eller slette en Memoji.

1. Åbn Beskeder, og tryk på skriv besked for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji, skub til højre, indtil du finder den Memoji, du vil have, og tryk derefter på symbolet for mere.
  3. Vælg, rediger, kopier eller slet.

Få mere ud af dine beskeder

Du skal have en iPhone X eller en nyere model for at bruge Memoji.