Brug Memoji på din iPhone eller iPad Pro

I iOS 12 og nyere versioner samt iPadOS kan du oprette en Memoji, der passer til din personlighed og dit humør, og du kan derefter sende den i Beskeder og FaceTime. Hvis du har en kompatibel iPhone eller iPad Pro, kan du oprette din helt egen animerede Memoji, der bruger din stemme og gengiver dine ansigtsudtryk.

iPhone, der viser, hvordan du opretter en Memoji

Sådan opretter du din Memoji

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny besked Ny besked for at påbegynde en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på knappen Memoji knappen Memoji, skub derefter til højre, og tryk på knappen Ny Memoji tilføj ny Memoji.
  3. Tilpas egenskaberne for din Memoji, f.eks. hudfarve, frisure, øjne og meget mere.
  4. Tryk på OK.

iPhone, der viser, hvordan du kan oprette et Memoji-klistermærke

Sådan opretter du Memoji-klistermærker

Med iOS 13 og nyere og iPadOS bliver dine Memojis automatisk til klistermærkepakker, du kan finde på dit tastatur. Du kan bruge dem i Beskeder, Mail og nogle apps fra andre producenter.

Sådan opretter du et Memoji-klistermærke:

1. Opret din Memoji.
  2. Åbn tastaturet, og tryk derefter på knappen Memoji-klistermærkerknappen Memoji-klistermærker.
  3. Vælg det klistermærke, du vil sende.
  4. Tryk på knappen Send knappen Send.

Læs mere om brug af klistermærker i Beskeder.

Memoji-klistermærker understøttes ikke på iPad Air 2.

iPhone, der viser, hvordan du bruger en animeret Memoji

Sådan bruger du en animeret Memoji i Beskeder

1. Kontroller, at du har en kompatibel iPhone eller iPad Pro.
  2. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny besked knappen Ny besked for at påbegynde en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.
  3. Tryk på knappen Memoji knappen Memoji, og skub derefter til venstre for at vælge din Memoji.
  4. Tryk på knappen Optag symbolet Optag for at optage og på Stop optagelse for at stoppe. Du kan optage i op til 30 sekunder. Hvis du vil vælge en anden Memoji med den samme optagelse, skal du trykke på en anden Memoji, du har oprettet. Hvis du vil oprette et Memoji-klistermærke, skal du holde fingeren nede på Memojien og trække den til beskedtråden. Hvis du vil slette en Memoji, skal du trykke på knappen Papirkurv knappen Papirkurv.
  5. Tryk på knappen Send symbolet Send.

iPhone, der viser, hvordan du opretter en animeret Memoji i FaceTime

Sådan bruger du en animeret Memoji i FaceTime

1. Kontroller, at du har en kompatibel iPhone eller iPad Pro.
  2. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  3. Når opkaldet starter, skal du trykke på knappen Effekter symbolet Effekter.
  4. Tryk på den Memoji, du vil bruge.
  5. Fortsæt dit FaceTime-opkald med din tilpassede Memoji. Du kan også trykke på  for at fortsætte uden en Memoji eller gå tilbage til FaceTime-menuen.

Gentag trin 2-4 for at ændre eller fjerne din Memoji under et FaceTime-opkald.

Administrer din Memoji

Vil du ændre en Memoji, du allerede har oprettet? Du kan redigere egenskaberne, kopiere en eksisterende Memoji med nye egenskaber eller slette en Memoji.

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny besked knappen Ny besked for at påbegynde en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på knappen Memoji knappen Memoji eller knappen Memoji-klistermærker Memoji-klistermærker, og vælg derefter den ønskede Memoji.
  3. Tryk på knappen Mere symbolet Mere. Vælg derefter Rediger, Kopier eller Slet.

Hvis du vil bruge din Memoji på alle dine kompatible enhederskal tofaktorgodkendelse være aktiveret for dit Apple-id, og du skal være logget på iCloud med det samme Apple-id på alle enhederne. iCloud Drive skal også være slået til. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud Drive.

Hvis du vil bruge en animeret Memoji, skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Få mere ud af dine beskeder

Gør dine beskeder mere udtryksfulde ved hjælp af effekter, f.eks. beskedbobler, animationer i fuld skærm og meget mere.