Sådan bruger du Memoji på iPhone eller iPad Pro

Opret en Memoji, der passer til din personlighed og dit humør, og lav derefter så mange alter egoer, du vil, i Beskeder og FaceTime.

Memoji

Sådan opretter du en Memoji

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for Animoji, skub derefter til højre, og tryk på Ny Memoji tilføj ny Memoji.
  3. Tilpas egenskaberne for din Memoji, f.eks. hudfarve, frisure, øjne og meget mere.
  4. Tryk på OK.

Med iOS 13 og iPadOS bliver din Memoji til klistermærkepakker, du kan finde på dit tastatur. Herfra kan du bruge dem til at gøre dine Beskeder, Mail og andre apps mere personlige. Læs mere om, hvordan du bruger klistermærker.

Du kan oprette et Memoji-klistermærke på enhver enhed med iOS 13 eller iPadOS, men du skal have en iPhone X eller en nyere model eller en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation) til at oprette og bruge en animeret Memoji.

Sådan bruger du Memoji

Nu er det blevet tid til at tage din animerede Memoji i brug i Beskeder eller FaceTime.

Beskeder

Sådan sender du en animeret Memoji eller et Memoji-klistermærke:

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbol for Animoji, og skub derefter til venstre for at vælge din Memoji.
  3. Tryk på symbolet for optag for at optage og på stop optagelse for at stoppe. Du kan optage i 30 sekunder. Hvis du vil vælge en anden Memoji med den samme optagelse, skal du trykke på en anden Memoji, du har oprettet. Hvis du vil oprette et Memoji-klistermærke, skal du holde fingeren nede på Memojien og trække den til beskedtråden. Hvis du vil slette en Memoji, skal du trykke på symbolet Slet.
  4. Tryk på symbolet Send for at sende.

For at bruge en animeret Animoji og Memoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

FaceTime

1. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  2. Når opkaldet starter, skal du trykke på symbolet Effekter.
  3. Tryk på den Memoji, du vil bruge.
  4. Fortsæt dit FaceTime-opkald med din tilpassede Memoji, eller tryk på x-symbolet for at fortsætte uden en Memoji, eller gå tilbage til FaceTime-menuen.

Hvis du vil ændre din Animoji eller Memoji, eller hvis du vil fjerne den under et FaceTime-opkald, skal du gentage trin 2-4.

For at bruge en animeret Animoji og Memoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Sådan bruger du Kameraeffekter sammen med din Memoji

Hvis du har iOS 12 eller en nyere version eller iPadOS, kan du bruge Kameraeffekter til at gøre dine samtaler mere levende. Opret og del hurtigt et billede eller en video med Memoji:

1. Åbn Beskeder, og tryk på skriv besked for at oprette en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på kamerasymbolet, og tag et billede eller optag en video.
  3. Tryk på symbolet for Effekter, tryk på symbolet for Animoji , og vælg derefter den Memoji, du vil bruge. Du kan føje flere effekter til dit billede eller din video.
  4. Når du har valgt din Memoji, skal du trykke på x-symbolet nederst til højre og derefter trykke på symbol for grå cirkel.
  5. Tryk på blåt symbol for Send for at sende, eller tryk på OK for at tilføje en personlig besked, inden du sender billedet. Hvis du ikke vil sende billedet, skal du trykke på x-symbolet øverst til højre i billedet.

For at bruge en animeret Animoji og Memoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Sådan administrerer du dine Memojis

Vil du ændre en Memoji, du allerede har oprettet? Du kan redigere egenskaberne eller kopiere en eksisterende Memoji med nye egenskaber eller slette en Memoji.

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for Animoji, skub til højre, indtil du finder den Memoji, du vil bruge, og tryk derefter på symbolet Mere.
  3. Vælg Rediger, Kopier eller Slet.

Hvis du vil bruge din Memoji på alle dine kompatible enhederskal tofaktorgodkendelse være aktiveret for dit Apple-id, og du skal være logget på iCloud med det samme Apple-id på alle enhederne. iCloud Drive skal også være slået til. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud Drive.

For at bruge en animeret Animoji og Memoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Få mere ud af dine beskeder

For at bruge en animeret Animoji og Memoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro. iPadOS kommer snart.