Sådan bruger du Memoji på iPhone X eller iPad Pro

Hvis du har en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation), kan du oprette en Memoji, der passer til din personlighed og dit humør. Lav derefter lige så mange alter egoer, som du ønsker, i Beskeder og FaceTime.

Memoji

opret en memoji

Sådan opretter du en Memoji

På iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation):

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji, skub derefter til højre, og tryk på Ny Memoji tilføj ny memoji.
  3. Tilpas derefter egenskaberne for din Memoji, f.eks. hudfarve, frisure, øjne og meget mere.
  4. Tryk på OK.

Hvis du vil bruge Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation).

Sådan bruger du Memoji

Nu er det blevet tid til at tage din Memoji i brug i Beskeder eller FaceTime.

memoji med beskeder

Beskeder

Sådan sender du en animeret Memoji eller et Memoji-klistermærke:

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji
  3. Skub til venstre for at vælge din Memoji. Kig derefter direkte ind i din iPhone eller iPad.
  4. Tryk på symbolet for optag for at optage og på stop optagelse for at stoppe. Du kan optage i 30 sekunder. Hvis du vil vælge en anden Memoji med den samme optagelse, skal du trykke på en anden Memoji, du har oprettet. Hvis du vil oprette et Memoji-klistermærke, skal du holde fingeren nede på Memojien og trække den til beskedtråden. Hvis du vil slette en Memoji, skal du trykke på symbolet Slet.
  5. Tryk på symbolet Send for at sende.

Hvis du vil bruge Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation).

FaceTime

1. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  2. Når opkaldet starter, skal du trykke på symbolet Effekter.
  3. Tryk på den Memoji, du vil bruge.
  4. Fortsæt dit FaceTime-opkald med din tilpassede Memoji, eller tryk på x-symbolet for at fortsætte uden en Memoji eller gå tilbage til FaceTime-menuen.

Hvis du vil ændre din Animoji eller Memoji, eller hvis du vil fjerne den under et FaceTime-opkald, skal du gentage trin 2-4.

Hvis du vil bruge Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation).

Sådan bruger du din Memoji med Kameraeffekter

Du kan gøre dine samtaler endnu mere levende med Kameraeffekter i iOS 12. Opret og del hurtigt et billede eller en video med Memoji:

1. Åbn Beskeder, og tryk på skriv besked for at oprette en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på kamerasymbolet, og tag et billede eller optag en video.
  3. Tryk på symbolet Effekter, tryk på symbolet for animoji , og vælg derefter den Memoji, du vil bruge. Du kan føje flere effekter til dit billede eller din video.
  4. Når du har valgt din Memoji, skal du trykke på x-symbolet nederst til højre og derefter trykke på symbol for Grå cirkel.
  5. Tryk på blåt symbol for Send for at sende, eller tryk på OK for at tilføje en personlig besked, inden du sender billedet. Hvis du ikke vil sende billedet, skal du trykke på x-symbolet øverst til højre i billedet.

Hvis du vil bruge Animoji eller Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation).

Sådan administrerer du dine Memojis

Vil du ændre en Memoji, du allerede har oprettet? Du kan redigere egenskaberne eller kopiere en eksisterende Memoji med nye egenskaber eller slette en Memoji.

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji, skub til højre, indtil du finder den Memoji, du vil bruge, og tryk derefter på symbolet Mere.
  3. Vælg Rediger, Kopier eller Slet.

Hvis du vil bruge dine Memojis på alle dine kompatible enheder,* skal du have Tofaktorgodkendelse slået til for dit Apple-id, og du skal være logget på iCloud med det samme Apple-id på alle enhederne. iCloud Drive skal også være slået til. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud Drive.

* Hvis du vil bruge en Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation).

Få mere ud af dine beskeder

Hvis du vil bruge Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation).