Deling på Facebook fra iMovie til macOS

Del en film med din Mac eller en anden lokal lagringsenhed som et videoarkiv, og overfør derefter videoarkivet til Facebook.

Da der er sket en opdatering af den måde, som Facebook håndterer deling på, er det ikke længere muligt at dele direkte på Facebook fra iMovie til macOS. Brug destinationen Forbered til Facebook til at arkivere en film, et projekt eller et klip som et videoarkiv, der er klar til at blive publiceret på Facebook. Derefter kan du overføre videoarkivet til Facebook ved hjælp af en browser.

1. Klik på Projekter på værktøjslinjen, og vælg derefter en film.
  2. Klik på knappen Del på værktøjslinjen, og vælg derefter Forbered til Facebook.
  3. I den dialogboks, der vises, skal du angive titlen, en beskrivelse m.m.
    • Hvis du vil angive titlen på den delte film, skal du klikke på navnet øverst og derefter skrive et nyt navn.
    • Hvis du vil angive en beskrivelse af den delte film, skal du klikke i feltet Beskrivelse og derefter skrive den nye tekst.
    • Hvis du vil angive mærker for den delte film, skal du klikke i feltet Mærker og derefter skrive mærkenavnene adskilt af kommaer.
    • Hvis du vil ændre opløsningen af den delte film, skal du klikke på lokalmenuen Opløsning og vælge en mulighed.
  4. Klik på Næste, og arkiver derefter arkivet på din Mac eller en anden lokal lagringsenhed.
  5. Ved hjælp af Safari eller anden webbrowser skal du logge ind på din Facebook-konto og derefter overføre videoarkivet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.