Opdatering af iMac Pro til forbedret kompatibilitet i Boot Camp

Hvis du kører Boot Camp på din iMac Pro, skal du bruge Apple-softwareopdatering i Windows til at installere iMac Pro-opdateringen til Boot Camp.

iMac Pro-opdateringen til Boot Camp forbedrer iMac Pro-kompatibiliteten med Apple-mus, -tastaturer og -pegefelter, når Windows 10 køres via Boot Camp.

iMac Pro-opdateringen til Boot Camp behandler også følgende kompatibilitetsproblemer på iMac Pro-computere, der kører macOS High Sierra 10.13.6:

• Problemer med at skifte fra Windows til macOS ved hjælp af Apple-meddelelsesområdet.
  • Apple-kontrolpanelet starter ikke fra Apple-meddelelsesområdet.
  • Taster til justering af lysstyrke, lydstyrke og medieafspilning virker ikke.
  • Manglende indikatorer under pardannelse med Bluetooth-enheder.

Start din iMac Pro i Windows, og brug derefter Apple-softwareopdatering til at installere iMac Pro-opdateringen til Boot Camp og andre opdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.