Brug projektudvidelser til at bestille trykte produkter i Fotos efter 30. september 2018

Få mere at vide om overgangen fra den indbyggede tjeneste til trykte produkter til projektudvidelser i Fotos.

For at give brugerne et bredere udvalg af udskriftstjenester har macOS High Sierra introduceret projektudvidelser, som integreres direkte med appen Fotos. I macOS Mojave overgår Fotos helt til projektudvidelser i Fotos. Brugerne vil være i stand til at udskrive og opdatere deres eksisterende projekter ved hjælp af disse nye tjenester, og får adgang til et bredere udvalg af muligheder.

Hvis du vil foretage et sidste køb med den eksisterende indbyggede tjeneste, skal ordren afgives senest 30. september 2018.

Du kan begynde at bruge projektudvidelser nu: Læs mere om at installere projektudvidelser, konvertere dine eksisterende projekter og oprette nye projekter.