Afspilning af lydbøger i appen Bøger fra Apple

Du kan bruge appen Bøger fra Apple til at købe og lytte til lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch.

iPad og iPhone, der viser fanen Lydbøger i appen Bøger fra Apple

Sådan køber og downloader du lydbøger

iPhone, der viser fanen Gennemse

Hvis du vil gennemse lydbøger, skal du åbne appen Bøger fra Apple og trykke på fanen Lydbøger Lydbøger nederst på skærmen. Gå på opdagelse i nye, udvalgte og populære lydbøger, eller tryk på knappen Gennemse øverst på skærmen for at se alle genrer og bogsektioner. Tryk på Gode oplæsere for at søge efter bøger med din yndlingsoplæser, berømte oplæsere eller dramatiseringer med fuld rollebesætning. Du kan også trykke på fanen Søg Søg nederst på skærmen for at finde specifikke lydbøger.

Når du finder en lydbog, du er interesseret i, kan du lytte til et uddrag. Tryk på en lydbog, og tryk derefter på knappen Eksempel.

Hvis du vil købe en lydbog, skal du trykke på den og derefter trykke på Køb. Hvis du vil se alle dine lydbøger, skal du trykke på fanen Bibliotek Bibliotek. Læs mere om, hvordan du administrerer dit bibliotek

På Mac eller pc: Du kan bruge iTunes til at købe lydbøger.

Hvis du har købt en lydbog, men købet ikke er registreret i Boghandel, kan du finde og gendownloade lydbogen under dine tidligere køb.

Afspilning af lydbøger

iPhone, der viser Afspiller nu

Tryk på fanen Bibliotek Bibliotek i appen Bøger, og tryk derefter på den lydbog, du vil lytte til. Du kan styre lydstyrken, sætte lydbogen på pause eller spole frem i den aktuelle afspilning. Tryk på knappen Spol hurtigt frem, 15 sekunder for at spole 15 sekunder frem eller knappen Spol tilbage, 15 sekunder  for at spole tilbage. Tryk på knappen Afspilningshastighed 1x for at ændre afspilningshastigheden. Hvis du vil skifte lydspor, skal du trykke på knappen Indholdsfortegnelse i øverste højre hjørne og derefter vælge det spor, du vil lytte til.

Hvis du ønsker, at lydbogen skal stoppe afspilningen efter et bestemt tidsrum, skal du trykke på knappen Vågeblus for at indstille et interval for vågeblus.

Hvis du vil afspille lydbogen på en anden højttaler, skal du trykke på knappen AirPlay. Læs mere om, hvordan du bruger AirPlay-lyd.

Hvis du vil lytte til en lydbog, skal du downloade den til din enhed. Læs mere om, hvordan du gendownloader tidligere køb.

På Mac eller pc: Du kan bruge iTunes til at lytte til lydbøger.

Opdag flere måder at lytte til lydbøger

• Brug Siri til at afspille lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Afspil lydbøger i bilen ved hjælp af CarPlay.
  • Nogle lydbøger sælges med supplerende PDF-arkiver kaldet digitale hæfter. Hvis du vil se PDF-arkivet for en lydbog, som du har købt, skal du åbne iTunes på din Mac eller pc og vælge Lydbøger i menuen øverst. Klik på Købt under spillelister for lydbøger, og dobbeltklik derefter på det digitale hæfte.