Afspilning af lydbøger i Apple Books

Du kan bruge Apple Books til at købe og lytte til lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch.

iPad og iPhone, der viser fanen Lydbøger i Apple Books

Sådan køber og downloader du lydbøger

iPhone, der viser fanen Gennemse

Hvis du vil gennemse lydbøger, skal du åbne appen Apple Books og trykke på fanen Lydbøger Lydbøger nederst på skærmen. Udforsk nye, udvalgte og populære lydbøger, eller tryk på knappen Gennemse øverst på skærmen for at se alle genrer og bogsektioner. Tryk på Gode oplæsere for at søge efter bøger med din yndlingsoplæser, berømte oplæsere eller dramatiseringer med fuld rollebesætning. Du kan også trykke på fanen Søg Søg nederst på skærmen for at finde specifikke lydbøger.

Når du finder en lydbog, du er interesseret i, kan du lytte til et uddrag. Tryk på en lydbog, og tryk derefter på knappen Eksempel.

Hvis du vil købe en lydbog, skal du trykke på den og derefter trykke på Køb. Hvis du vil se alle dine lydbøger, skal du trykke på fanen Bibliotek Bibliotek. Læs mere om, hvordan du administrerer dit bibliotek

Lyt til lydbøger

iPhone, der viser Afspiller nu

Tryk på fanen Bibliotek Bibliotek i appen Books, og tryk derefter på den lydbog, du vil lytte til. Du kan styre lydstyrken, sætte lydbogen på pause eller spole frem i den aktuelle afspilning. Tryk på knappen Spol hurtigt frem, 15 sekunder for at spole 15 sekunder frem eller knappen Spol tilbage, 15 sekunder  for at spole tilbage. Tryk på knappen Afspilningshastighed 1x for at ændre afspilningshastigheden. Hvis du vil skifte spor, skal du trykke på knappen Indholdsfortegnelse i øverste højre hjørne og derefter vælge det spor, du vil aflytte.

Hvis du ønsker, at lydbogen skal stoppe afspilningen efter et bestemt tidsrum, skal du trykke på knappen Vågeblus for at indstille et interval for vågeblus.

Hvis du vil afspille lydbogen på en anden højttaler, skal du trykke på knappen AirPlay. Læs mere om, hvordan du bruger AirPlay-lyd.

Hvis du vil lytte til en lydbog, skal du downloade den til din enhed. Læs mere om, hvordan du gendownloader tidligere køb.

Opdag flere måder at lytte til lydbøger

• Brug Siri til at afspille lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Afspil lydbøger i bilen ved hjælp af CarPlay.
  • På Mac eller pc: Du kan også bruge iTunes til at købe og lytte til lydbøger.
  • Nogle lydbøger sælges med supplerende PDF-arkiver kaldet digitale hæfter. Hvis du vil se PDF-arkivet for en lydbog, du har købt, skal du åbne iTunes og vælge Lydbøger. Klik på Købt, og klik to gange på det digitale hæfte.