Afspilning af lydbøger i Apple Books

Læs om, hvordan du køber og downloader lydbøger, og om, hvordan du styrer afspilning af lyd.

Mac, der viser udvalgte lydbøger i Boghandel med lydbøger, og iPhone, der viser sektioner i Boghandel med lydbøger, herunder nye og populære lydbøger.

Find og køb lydbøger

I Boghandel med lydbøger kan du købe lydbøger og lytte til et uddrag.

Du kan muligvis ikke købe lydbøger i dit land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Find og køb lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil gennemse lydbøger, skal du åbne appen Apple Books og trykke på fanen Lydbøger nederst på skærmen. Udforsk nye og udvalgte lydbøger, eller tryk på  Browse-sektioner øverst på skærmen for at se alle genrer og sektioner i boghandlen. Tryk på Gode fortællere for at søge efter bøger med din yndlingsfortæller, berømte fortællere eller dramatiseringer med fuld rollebesætning. Du kan også trykke på fanen Søg nederst på skærmen for at finde specifikke lydbøger.

Når du finder en lydbog, du er interesseret i, kan du lytte til et uddrag. Tryk på en lydbog, og tryk derefter på  UDDRAG. Hvis du vil købe lydbogen, skal du trykke på prisen.

Hvis du har købt en lydbog, men købet ikke er registreret i Boghandel, kan du finde og gendownloade lydbogen under dine tidligere køb.

Find og køb lydbøger på din Mac

Åbn appen Apple Books, og klik på Boghandel med lydbøger øverst på skærmen. Hvis du vil søge efter en lydbog, skal du klikke på Udvalgte, Populære, Kategorier eller Populære forfattere. Hvis du vil søge efter en bestemt lydbog, skal du bruge søgefeltet øverst på skærmen.

Hvis du vil høre et uddrag fra en lydbog, skal du dobbeltklikke på bogen for at åbne oplysningssiden og derefter klikke på Uddrag under bogens pris. Hvis du vil købe lydbogen, skal du klikke på prisen.

Afspilning af lydbøger

Hvis du vil lytte til en lydbog, skal du først downloade den til din enhed. Sådan gør du:

Download lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. I appen Bøger skal du trykke på Læser nu og derefter trykke på symbolet for din profil.
  2. Tryk på Lydbøger under Mine køb, og tryk derefter på Alle lydbøger.
  3. Find den lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Hent .

Download lydbøger på din Mac

1. Åbn appen Bøger.
  2. Klik på Boghandel med lydbøger øverst i vinduet.
  3. Klik på Købt under Hurtige links.
  4. Find den ønskede lydbog, og klik derefter på knappen Hent  i øverste hjørne.

Lyt til lydbøger på dit Apple Watch

Brug appen Lydbøger på dit ur til at streame dine lydbøger, eller afspil lydbøger, som du har synkroniseret fra din iPhone. Læs mere.

Styr afspilning af lyd

På din iPhone, iPad eller iPod touch vises der betjeningsmuligheder for afspilning, når du afspiller en lydbog. På din Mac er betjeningsmuligheder for afspilning placeret nederst i indholdsoversigten.

iPhone, der afspiller en lydbog af John Grisham. Betjeningsmulighederne for afspilning er under billedet af bogomslaget.

Spol frem eller tilbage

Tryk eller klik på knappen spol 15 sekunder frem  eller knappen spol 15 sekunder tilbage .

Skift spor

Hvis du vil skifte spor, skal du trykke eller klikke på knappen Indholdsfortegnelse  og derefter vælge det ønskede spor.

Juster afspilningshastigheden

Hvis du vil afspille lydbogen hurtigere eller langsommere på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du trykke på knappen Afspilningshastighed . Klik på Betjening > Afspilningshastighed på din Mac.

Indstil et interval for vågeblus

Hvis du ønsker, at lydbogen skal stoppe afspilningen efter et bestemt tidsrum, skal du indstille et interval for vågeblus. På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du trykke på knappen Vågeblus . På din Mac skal du klikke på Betjening > Interval for vågeblus øverst på skærmen.

Afspil i en højttaler

På din iPhone, iPad eller iPod touch kan du trykke på knappen AirPlay  for at afspille en lydbog i en anden højttaler. Læs mere om, hvordan du bruger AirPlay.

Sådan finder du digitale hæfter

Nogle lydbøger sælges med supplerende PDF-arkiver kaldet digitale hæfter. Sådan kan du finde dine digitale hæfter:

• På din iOS- eller iPadOS-enhed skal du åbne appen Bøger, trykke på Bibliotek, trykke på Samlinger og derefter trykke på PDF‑dokumenter.
  • På din Mac skal du åbne appen Bøger og derefter klikke på PDF‑dokumenter.

Opdag flere måder at lytte til lydbøger på