Afspilning af lydbøger i Apple Books

Læs om, hvordan du køber og downloader lydbøger, og om, hvordan du styrer afspilning af lyd.

Hvis du ikke kan finde en lydbog, du har købt

Hvis du har købt en lydbog, men ikke kan finde den i dit bibliotek, skal du downloade den igen.

Find og køb lydbøger på din iPhone

1. Åbn appen Bøger.

2. Tryk på Lydbøger nederst på skærmen.

3. Herfra kan du udforske nye og udvalgte lydbøger.

alt text

Hvis du vil gennemse genrer og sektioner i boghandlen, skal du trykke på Browse-sektioner øverst på skærmen. Hvis du vil finde en bestemt lydbog, skal du trykke på Søg nederst på skærmen.

4. Hvis du vil købe lydbogen, skal du trykke på prisen.

Find og køb lydbøger på din iPad eller Mac

1. Åbn appen Bøger.

2. Tryk eller klik på Boghandel med lydbøger i indholdsoversigten.

alt text
  3. Hvis du vil søge efter en lydbog, skal du trykke eller klikke på Browse-sektioner.

alt text

Hvis du vil søge efter en bestemt lydbog, skal du bruge søgefeltet.

4. Hvis du vil købe lydbogen, skal du trykke eller klikke på prisen.

Sådan finder du digitale hæfter

Nogle lydbøger sælges med supplerende PDF-arkiver kaldet digitale hæfter. Sådan finder du dine digitale hæfter:

1. Åbn appen Bøger, og begynd at lytte til en lydbog.

2. På iPhone eller iPad: Tryk på symbolet for IndholdsfortegnelseDer er ikke angivet et alternativ til billede nederst på din skærm. På Mac: Klik på symbolet for IndholdsfortegnelseDer er ikke angivet et alternativ til billede på linjen Afspiller nu øverst i vinduet.

3. Tryk eller klik på Vis inkluderet PDF.

Styr afspilning af lyd

Spring til et kapitel, skift hastighed, indstil et interval for vågeblus og meget mere. Læs om, hvordan du styrer afspilningen på din iPhone eller styrer afspilningen på din Mac.

Sådan rapporterer du et problem med oplæsningen i lydbøger med digital oplæsning

1. Når du lytter til en lydbog med digital oplæsning, skal du trykke på miniafspilleren for at udvide betjeningsmulighederne til lyd.

2. Tryk på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og tryk derefter på Rapporter et problem med oplæsningen.

3. Vælg fra listen, eller rapporter et andet problem med oplæsningen.

4. Tryk på Send.

I Japan kan du søge efter, købe og downloade lydbøger fra Browse-sektionen på fanen Boghandel. Lydbøger er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.