Afspilning af lydbøger i Apple Books

Læs om, hvordan du køber og downloader lydbøger, og om, hvordan du styrer afspilning af lyd.

Hvis du ikke kan finde en lydbog, du har købt

Hvis du har købt en lydbog, men ikke kan finde den i dit bibliotek, skal du downloade den igen

Hvis du ikke har købt den lydbog, du leder efter, skal du bruge søgelinjen til at finde den seneste version.

Find og køb lydbøger på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Bøger.
  2. Tryk på Lydbøger nederst på skærmen.
  3. Herfra kan du udforske nye og udvalgte lydbøger.
    Knappen Browse-sektioner på iPhone eller iPod touchHvis du vil gennemse genrer og sektioner i boghandlen, skal du trykke på Browse-sektioner øverst på skærmen. Hvis du vil finde en bestemt lydbog, skal du trykke på Søg nederst på skærmen.
  4. Hvis du vil købe lydbogen, skal du trykke på prisen.

Find og køb lydbøger på din Mac

1. Åbn appen Bøger.
  2. Klik på Boghandel med lydbøger i indholdsoversigten.
    Fanen Boghandel med lydbøger i indholdsoversigten på Mac
  3. Hvis du vil lede efter en lydbog, skal du klikke på Browse-sektioner.
    Knappen Browse-sektioner øverst på siden i appen Bøger på MacHvis du vil søge efter en bestemt lydbog, skal du bruge søgefeltet øverst på skærmen.
  4. Hvis du vil købe lydbogen, skal du klikke på prisen.

Sådan finder du digitale hæfter

Nogle lydbøger sælges med supplerende PDF-arkiver kaldet digitale hæfter. Sådan finder du dine digitale hæfter:

1. Åbn appen Bøger, og begynd at lytte til en lydbog.
  2. På iPhone eller iPad: Tryk på symbolet Indholdsfortegnelse  nederst på din skærm. På Mac: Klik på symbolet Indholdsfortegnelse  på linjen Spiller nu øverst på skærmen.
  3. Tryk eller klik på Vis inkluderet PDF.

Styr afspilning af lyd

Spring til et kapitel, skift hastighed, indstil et interval for vågeblus og meget mere. Læs om, hvordan du styrer afspilningen på din iPhone eller styrer afspilningen på din Mac.

I Japan kan du søge efter, købe og downloade lydbøger fra sektionen Browse på fanen Boghandel. Lydbøger er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.