Hvis lydkvaliteten er forringet, når du bruger Bluetooth-hovedtelefoner på Mac

Luk alle apps, der bruger dine Bluetooth-hovedtelefoners indbyggede mikrofon, og prøv at afspille lyd igen.

Få mere at vide om, hvordan Bluetooth-hovedtelefoner tilsluttes

Hvis du lytter til musik eller anden lyd via Bluetooth-hovedtelefoner, og åbner en app, der bruger Bluetooth-hovedtelefonernes indbyggede mikrofon, forringes lydkvaliteten og lydstyrken. Du kan eventuelt også høre støj eller knitren.

Dette skyldes, at Bluetooth har to funktioner: én til musiklytning i høj kvalitet, og én til samtidig lytning og tale gennem mikrofonen. Når Bluetooth skifter over til den anden funktion, reduceres afspilningskvaliteten af lydsignalet, indtil mikrofonen ikke længere er i brug.

Luk apps, der bruger mikrofonen

Hvis lydkvaliteten forringes, når du bruger Bluetooth-hovedtelefoner på Mac, skal du lukke alle apps, der bruger Bluetooth-hovedtelefonens mikrofon, og sikre dig, at fanen Lyd i Systemindstillinger ikke er åben.

Vælg hovedtelefonerne igen

Hvis lydkvaliteten stadig er forringet, prøv da at vælge Bluetooth-hovedtelefonerne igen:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Lyd.
  2. Klik på Lyd ud.
  3. Vælg Indbyggede højttalere i listen med enheder, og vælg Bluetooth-hovedtelefonerne igen.