Brug af USB-tilbehør med iOS 11.4.1 eller en nyere version

Du skal muligvis oplåse din adgangskodebeskyttede iPhone, iPad eller iPod touch for at slutte den til en Mac, pc eller et USB-tilbehør.

Vi begynder med iOS 11.4.1. Hvis du bruger USB-tilbehør med din iPhone, iPad eller iPod touch, eller hvis du tilslutter din enhed til en Mac eller PC, vil det måske være nødvendigt at oplåse enheden, for at den kan genkende og bruge tilbehøret. Dit tilbehør vil derefter forblive tilsluttet, også selvom enheden efterfølgende låses.

Hvis du ikke først oplåser din adgangskodebeskyttede iOS-enhed – eller hvis du ikke har oplåst og tilsluttet den til et USB-tilbehør inden for den seneste time – kommunikerer din iOS-enhed ikke med tilbehøret eller computeren, og i nogle tilfælde oplader den ikke. Du kan også få vist en meddelelse, der beder dig om at oplåse enheden for at kunne bruge tilbehøret.

Hvis USB-tilbehøret stadig ikke genkendes, efter du har oplåst enheden, skal du frakoble enheden fra tilbehøret, oplåse enheden og derefter tilslutte tilbehøret igen.

Din iPhone, iPad eller iPod touch oplades som normalt, når den er tilsluttet en USB-strømforsyning.

Sådan giver du adgang til USB-tilbehør

Du kan tillade, at iOS-enheden altid har adgang til USB-tilbehør, f.eks. hvis du bruger en USB-hjælpeenhed til at indtaste din adgangskode på din låste iPhone. Mange hjælpeenheder slår automatisk indstillingen til for at tillade USB-enheder, første gang de opretter forbindelse.

Hvis du ikke tilslutter USB-tilbehør regelmæssigt, skal du muligvis slå denne indstilling til manuelt.

Gå til Face ID og adgangskode eller Touch ID og adgangskode, og slå USB-tilbehør til under Tillad adgang fra låst skærm.

Når indstillingen for USB-tilbehør er slået fra, skal du muligvis oplåse din iOS-enhed for at tilslutte USB-tilbehør.

Administratorer kan styre indstillingen af USB-tilbehør på overvågede iOS-enheder ved hjælp af Apple Configurator eller administration af mobilenheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.