Brug af USB-tilbehør med iOS 11.4.1 eller en nyere version

Du skal muligvis låse din adgangskodebeskyttede iPhone, iPad eller iPod touch op for at slutte den til en Mac, en pc eller USB-tilbehør.

Hvis du bruger USB-tilbehør med din iPhone, iPad eller iPod touch, eller hvis du tilslutter din enhed til en Mac eller pc, vil det måske være nødvendigt at låse enheden op, for at den kan genkende og bruge tilbehøret – dette gælder fra og med iOS 11.4.1. Dit tilbehør vil derefter forblive tilsluttet, også selvom enheden efterfølgende låses.

Hvis du ikke først låser din adgangskodebeskyttede iOS-enhed op – eller hvis du ikke har låst den op og tilsluttet den til et USB-tilbehør inden for den seneste time – kommunikerer din iOS-enhed ikke med tilbehøret eller computeren, og i nogle tilfælde oplader den ikke. Du kan også få vist en meddelelse, der beder dig om at låse enheden op for at kunne bruge tilbehøret.

Hvis USB-tilbehøret stadig ikke genkendes, efter du har låst enheden op, skal du frakoble enheden fra tilbehøret, låse enheden op og derefter tilslutte tilbehøret igen.

Din iPhone, iPad eller iPod touch oplades som normalt, når den er tilsluttet en USB-strømforsyning.

Tillad adgang til USB-tilbehør

Du kan tillade, at iOS-enheden altid har adgang til USB-tilbehør, f.eks. hvis du bruger en USB-hjælpeenhed til at indtaste din adgangskode på din låste iPhone. Mange hjælpeenheder slår automatisk indstillingen til for at tillade USB-enheder, første gang de opretter forbindelse.

Hvis du ikke tilslutter USB-tilbehør regelmæssigt, skal du muligvis slå denne indstilling til manuelt.

Gå til Face ID og adgangskode eller Touch ID og adgangskode, og slå USB-tilbehør til under Tillad adgang fra låst skærm.

Når indstillingen for USB-tilbehør er slået fra, skal du muligvis låse din iOS-enhed op for at tilslutte USB-tilbehør.

Administratorer kan styre indstillingen for USB-tilbehør på overvågede iOS-enheder ved hjælp af Apple Configurator eller MDM.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.