Sådan gør du, inden du sælger, bortgiver eller bytter dit Apple Watch eller køber fra en anden

Brug disse trin til at fjerne dine personlige oplysninger fra en enhed – også selv om du ikke har den længere. Eller tjek, at det ur, du skal til at købe af en anden, er klar til, at du kan tage det i brug.

Skærm til indtastning af adgangskode for Apple-id for at slå Aktiveringslås fra.

Før du sælger, bortgiver eller bytter dit Apple Watch

Du skal slå Aktiveringslås fra og fjerne dine personlige oplysninger fra enheden. Sådan gør du:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på navnet på uret øverst på skærmen, og tryk derefter på infosymbolet.
  4. Tryk på Ophæv pardannelse. Hvis du har et Apple Watch med mobilforbindelse, skal du trykke på Fjern [operatør]-abonnement. Hvis du ikke vil pardanne med et andet ur eller en anden iPhone, skal du kontakte din operatør for at annullere dit mobilabonnement. Operatøren opkræver muligvis et gebyr.
  5. Indtast adgangskoden til dit Apple-id for at slå Aktiveringslås fra. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille den
  6. Tryk igen for at bekræfte. Når du ophæver pardannelsen, vil din iPhone prøve at oprette en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Hvis du får et nyt Apple Watch, kan du indstille det med sikkerhedskopien.

Hvis du allerede har bortgivet dit Apple Watch, kan du slette og deaktivere Aktiveringslås fra iCloud.com. Sådan gør du:

1. På en computer: Gå til iCloud.com, og log ind med dit Apple-id.
  2. Gå til Find min iPhone.
  3. Vælg Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.
  4. Klik på Slet Apple Watch. Vælg Næste, indtil dataene på enheden er slettet.
  5. Klik på x-symbolet ud for dit Apple Watch.

Læs mere om Aktiveringslås

Når du sletter dit Apple Watch

Når du sletter alt indhold og alle indstillinger, slettes alt på enheden, herunder kort, der er føjet til Apple Pay, billeder, kontakter, musik eller apps. iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center og andre tjenester slås også fra. Dine data i iCloud slettes ikke, når du sletter dataene på enheden.

Sådan gør du, inden du køber et ur fra en tredjepart

Inden du køber et Apple Watch af andre end Apple eller en autoriseret Apple-forhandler, skal du kontrollere, at enheden ikke længere er tilknyttet den tidligere ejers konto.

1. Identificer Apple Watch-modellen
  2. Kontroller, at den tidligere ejer har fjernet Aktiveringslås fra uret, og at dataene på uret er blevet slettet. Den tidligere ejer skal ophæve pardannelsen af uret og fjerne Aktiveringslås ved at indtaste adgangskoden til sit Apple-id, så du kan bruge uret.
    • Hvis adgangskodeskærmen eller hjemmeskærmen vises, skal dataene på enheden slettes.
    • Hvis det er muligt, skal du prøve at parre uret med din iPhone. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til den tidligere ejers Apple-id under indstillingen, er Aktiveringslås stadig slået til.
  3. Hvis der er tale om en Apple Watch-model med mobilforbindelse, skal du kontrollere, at den tidligere ejer har fjernet og annulleret alle aktive mobilabonnementer.