Scan en QR-kode med din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du bruger det indbyggede kamera på din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne QR-koder.

QR-koder giver dig hurtig adgang til websteder, så du ikke behøver at indtaste eller huske en webadresse. Du kan bruge appen Kamera på din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne en QR-kode.

Sådan scanner du en QR-kode

1. Åbn appen Kamera på hjemmeskærmen, i Kontrolcenter eller på låseskærmen.
  2. Vælg kameraet på bagsiden. Hold enheden, så QR-koden vises i søgeren i appen Kamera. Enheden genkender QR-koden og viser en meddelelse.
  3. Tryk på meddelelsen for at åbne det link, der er tilknyttet QR-koden.