Scan en QR-kode med din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du bruger det indbyggede kamera på din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne QR-koder.

QR-koder giver dig hurtig adgang til websteder, så du ikke behøver at indtaste eller huske en webadresse. Du kan bruge appen Kamera, der er indbygget i din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne en QR-kode.

Sådan scanner du en QR-kode

1. Åbn appen Kamera på enhedens hjemmeskærm, i Kontrolcenter eller på låseskærmen.
  2. Hold enheden, så QR-koden vises i søgeren i appen Kamera. Enheden genkender QR-koden og viser en besked.
  3. Tryk på beskeden for at åbne det link, der er tilknyttet QR-koden.