Sådan sender du din iPhone til service hos Apple i USA og Canada

Vælg land eller område.

Vi beklager, at din iPhone ikke fungerer, som den skal.

Når du har kontaktet Apple omkring service, modtager du et sæt, der indeholder alt det, du skal bruge for at returnere din iPhone til Apple.

Inden du sender din iPhone

Brug denne fremgangsmåde, inden du indsender din iPhone til reparation eller udskiftning. Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du udføre så mange trin som muligt:

1. Sikkerhedskopier din iPhone.  For at beskytte dine data skal du udføre trinnene i afsnittet "Inden du sender din enhed" i denne artikel.
  2. Fjern din enhed fra Find min iPhone.
  3. Hvis du har mulighed for det, skal du oplade din iPhone helt og slukke den.
  4. Hvis din iPhone bruger et sim-kort, skal du fjerne det, og opbevare det et sikkert sted.  Hvis din iPhone ikke bruger et sim-kort, skal du kontakte din udbyder af trådløse tjenester og sørge for, at tjenesten midlertidigt afbrydes.

Pak din iPhone ved hjælp af den medfølgende emballage

1. Anbring din iPhone i posen. Du skal ikke medsende stereoheadset, USB-kabel, strømforsyning eller andet tilbehør.
  2. Anbring posen i transportkassen.
  3. Fjern den øverste mærkat fra forsendelseskassen. Det er din kvittering. Sørg for, at returforsendelsesmærkaten bliver siddende på kassen.
  4. Forsegl kassen med den medfølgende tape, og sørg for, at den røde, sorte og hvide batterimærkat er synlig på ydersiden af kassen.

Send din iPhone til Apple

1. Find navnet på kureren på returforsendelsesmærkaten.
  2. Gå til kurerens websted for at aftale afhentning, eller find et afleveringssted.*
  3. Få en kvittering af kureren.
  4. Tjek status for din serviceanmodning.

*Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen, såfremt pakken ikke er forsvarligt forseglet eller ikke leveres til kureren i god stand.

Brug af din reparerede eller erstattede iPhone

1. Hvis din iPhone bruger et sim-kort, skal du indsætte sim-kortet i din iPhone.
  2. Gendan din iPhone fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.
  3. Find min iPhone bør som standard være slået til, men du kan tjekke, at Find min iPhone er slået til.

© 2019 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. AppleCare og iCloud er servicevaremærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

MEDDELELSE TIL FORBRUGERE I CALIFORNIEN

1. Kunden skal gives et skriftligt overslag som påkrævet (paragraf 9844 i den californiske lov California Business and Professions Code) for reparationer, der skal udføres af serviceforhandleren. Serviceforhandleren må ikke opkræve betaling for udført arbejde eller leverede dele, der overstiger overslaget uden forudgående samtykke fra kunden. Såfremt det er skriftligt aftalt, må serviceforhandleren opkræve et rimeligt gebyr for leverede serviceydelser, der har til hensigt at fastlægge arten af en fejl som forberedelse til et skriftligt overslag for reparationen. Få flere oplysninger ved at kontakte Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs, Sacramento, CA 95814.

2. En køber af dette produkt i Californien er berettiget til at få udført service eller reparation af dette produkt i garantiperioden. Garantiperioden forlænges med de hele dage, hvor produktet ikke har været til rådighed for køberen på grund af garantireparationer. Hvis der opstår en defekt i løbet af garantiperioden, udløber garantien ikke, før defekten er blevet udbedret. Garantiperioden forlænges også, hvis forsinkelser uden for købers kontrol er årsag til manglende garantireparationer, eller hvis garantireparationerne ikke har udbedret defekten, og køber informerer producenten eller sælgeren om den mislykkede reparation inden for 60 dage, efter reparationen er udført. Hvis defekten ikke er blevet udbedret efter et rimeligt antal forsøg, kan køber returnere produktet for at få et nyt produkt eller en refusion og i begge tilfælde fratrækkes et rimeligt beløb for brug. Tidsforlængelsen har ikke nogen indvirkning på den beskyttelse eller de retsmidler, som køber er berettiget til i henhold til anden lov.