Apple Business Manager: Udgivelsesnoter

Læs mere om opdateringer og ændringer i forbindelse med Apple Business Manager. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Apple Business Manager indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

September 2019

• Brugerkonto-opslag giver brugerne mulighed for at søge efter kontaktoplysninger på andre brugere og grupper i din organisation i Apple Business Manager. Kræver iOS 13, iPad OS 13 eller macOS 10.15Læs mere
  • Du kan vælge, hvilke brugere der kan dele dokumenter, noter og påmindelser fra Pages, Numbers og Keynote samt andre arkiver i iCloud Drive. Læs mere

Juni 2019

Apple Business Manager kan nu bruges på iPad.

Februar 2019

• Sektionen om MDM-servere findes nu på fanen Indstillinger.
  • Du kan nu konfigurere Default Device Assignment i Indstillinger > Device Management-indstillinger og i Indstillinger > MDM-servere.

September 2018

tvOS-apps er nu tilgængelige i Apps og Bøger.

Maj 2018

Apple Business Manager er et sted, hvor it-administratorerne administrerer personer, Apple-enheder og indhold. Ud over den forbedrede administration af enheder og roller omfatter det også Apps og bøger – det nye lokalitetsbaserede system til overførsel af licenser.