Apple Business Manager: Udgivelsesnoter

Læs mere om opdateringer og ændringer i forbindelse med Apple Business Manager. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Apple Business Manager indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Oktober 2019

Understøttelse af godkendelse via organisationsnetværket med Microsoft Azure Active Directory. Læs mere

September 2019

• Brugerkonto-opslag giver brugerne mulighed for at søge efter kontaktoplysninger på andre brugere og grupper i din organisation i Apple Business Manager. Kræver iOS 13, iPad OS 13 eller macOS 10.15Læs mere
  • Du kan vælge, hvilke brugere der kan dele dokumenter, noter og påmindelser fra Pages, Numbers og Keynote samt andre arkiver i iCloud Drive. Læs mere

Juni 2019

Apple Business Manager kan nu bruges på iPad.

Februar 2019

• Sektionen om MDM-servere findes nu på fanen Indstillinger.
  • Du kan nu konfigurere Default Device Assignment i Indstillinger > Device Management-indstillinger og i Indstillinger > MDM-servere.

September 2018

tvOS-apps er nu tilgængelige i Apps og Bøger.

Maj 2018

Apple Business Manager er et sted, hvor it-administratorerne administrerer personer, Apple-enheder og indhold. Ud over den forbedrede administration af enheder og roller omfatter det også Apps og bøger – det nye lokalitetsbaserede system til overførsel af licenser.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.