Apple Business Manager: Udgivelsesnoter

Læs mere om opdateringer og ændringer i forbindelse med Apple Business Manager (ABM). Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at ABM indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Maj 2018

Apple Business Manager er et sted, hvor it-administratorerne administrerer personer, Apple-enheder og indhold. Ud over den forbedrede administration af enheder og roller omfatter det også Apps og bøger – det nye lokalitetsbaserede system til overførsel af licenser.

Læs mere om, hvordan du opgraderer til Apple Business Manager.