Systemkrav til AirPlay

Se, hvilke enheder der er kompatible med AirPlay og AirPlay 2.

Om AirPlay og AirPlay 2

Med AirPlay kan du streame indhold fra en Apple-enhed til en AirPlay-kompatibel højttaler.

Med AirPlay 2 er det derudover muligt at afspille musik via flere højttalere og bruge Siri til at styre, hvor musikken afspilles. Hvis du vil bruge AirPlay 2, skal du opdatere dine enheder med den nyeste softwareversion og føje dine AirPlay 2-kompatible højttalere til appen Hjem på din iOS-enhed.

Systemkrav til AirPlay

Følgende enheder understøtter streaming med AirPlay.

Enheder, du kan streame fra

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac eller pc med iTunes
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation)

Enheder, du kan streame til

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV (4. generation) og Apple TV (2. og 3. generation)
  • Højttalere sluttet til lydudgangen på AirPort Express
  • Højttalere med "Works with Apple AirPlay" på højttaleremballagen

Systemkrav til AirPlay 2

Følgende enheder understøtter streaming med AirPlay 2.

Enheder, du kan streame fra

Enheder, du kan streame til

*Nogle højttalere fra tredjeparter kræver måske en firmwareopdatering for at understøtte streaming af AirPlay 2. Gå til producentens websted for at få mere at vide.