Systemkrav til AirPlay

Se, hvilke enheder der er kompatible med AirPlay og AirPlay 2.

Om AirPlay og AirPlay 2

Med AirPlay kan du streame lyd fra en Apple-enhed til en AirPlay-kompatibel højttaler. Du kan også streame video og dublere skærmen på din iOS-enhed eller Mac til et Apple TV.

Med AirPlay 2 kan du afspille musik på flere højttalere i hjemmet eller afspille noget forskelligt i hvert værelse. Du kan også streame video til AirPlay 2-kompatible smart-tv'er. Du kan også bruge Siri på din iOS-enhed til at afspille en film eller en tv-udsendelse i det værelse, hvor du vil se den,1 og styre, hvad der afspilles i hver enkelt del af hjemmet.

Hvis du vil bruge AirPlay 2, skal du opdatere dine enheder med den nyeste softwareversion og føje dine AirPlay 2-kompatible højttalere eller smart-tv'er til appen Hjem på din iOS-enhed

Find højttalere, modtagere og smart-tv'er, der er kompatible med AirPlay 2.

Systemkrav til AirPlay 2

Følgende enheder understøtter lydstreaming med AirPlay 2. Hvis din enhed opfylder kravene nedenfor, men du ikke kan bruge AirPlay, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Enheder, du kan afspille AirPlay 2-lyd fra

Enheder, du kan afspille AirPlay 2-video fra

Enheder, du kan streame til

Systemkrav til AirPlay

Følgende enheder understøtter streaming med AirPlay. Hvis din enhed opfylder kravene nedenfor, men du ikke kan bruge AirPlay, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Enheder, du kan streame fra

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac
  • iTunes på Mac eller pc
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD2

Enheder, du kan streame til

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD og Apple TV (2. eller 3. generation)
  • Højttalere sluttet til lydudgangen på AirPort Express
  • Højttalere med "Works with Apple AirPlay" på højttaleremballagen
  1. Hvis du vil bruge Siri til at afspille og styre video på et smart-tv, skal du have et AirPlay 2-kompatibelt smart-tv, der understøtter HomeKit. HomeKit understøttes ikke på Samsungs smart-tv'er.
  2. Du kan kun afspille AirPlay-lyd fra Apple TV.
  3. Nogle højttalere fra tredjeparter kræver muligvis en firmwareopdatering for at understøtte streaming af AirPlay 2. Gå til producentens websted for at få mere at vide.