Sådan deler du styringen af dit hjem

Invitér mennesker til at betjene dit hjem, redigér tilladelser for disse mennesker og giv dem tilladelse til at betjene dit hjem hvor som helst fra — alt sammen med appen Home.

Før du begynder

For at invitere andre til at betjene dine HomeKit tilbehør:

*HomePod og Apple TV er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Invitér nogen til at betjene dit hjem

Benyt denne fremgangsmåde for din enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Home og tryk på ikonet Home Indstillinger i det øvre venstre hjørne. Hvis du har opsat flere hjem i appen Home, skal du trykke på Home Indstillinger og derefter trykke på det hjem, som du vil invitere nogen til.
  2. Tryk på Invitér under Personer.
  3. Indtast det Apple-id, som personen bruger til iCloud.
  4. Tryk på Send invitation.

På din Mac

1. Åbn appen Home.
  2. Tryk på Rediger > Rediger hjem på menulinjen. Hvis du har opsat flere hjem i appen Home, skal du klikke på Homes i det øvre venstre hjørne, og derefter klikke på det hjem, som du vil invitere nogen til.
  3. Klik på Invitér under Personer.
  4. Indtast det Apple-id, som personen bruger til iCloud.
  5. Klik på Send invitation.

Sådan accepterer du en invitation til at betjene et hjem

Når nogen inviterer dig til at betjene deres hjem, får du en meddelelse i appen Home på din iOS enhed eller Mac. Følg trinnene herunder for at acceptere invitationen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Home og tryk på ikonet Home Indstillinger.
  2. Tryk på Hjem-indstillinger.
  3. Tryk på Accepter og derefter på OK.

Efter du har accepteret invitationen skal du trykke på ikonet Home Indstillinger og derefter trykke på hjemmets navn for at betjene det.

På din Mac

1. Åbn appen Home og klik på ikonet Home i værktøjslinjen.
  2. Klik på 1 invitation.
  3. Klik på acceptér og derefter på Udført.

Efter du har accepteret invitationen skal du klikke på ikonet Home i værktøjslinjen, og derefter på hjemmets navn for at betjene det.

Sådan tillades fjernadgang og redigering af tilladelser for brugere

Hvis du opsætter en home hub kan du fjernbetjene adgange og redigere tilladelser til mennesker, som du invitere til at betjene dit hjem. Hvis du ikke har oprettet et samlingspunkt for hjemmet, kan de kun betjene dit tilbehør, når de befinder sig i dit hjem, er tilsluttet hjemmets Wi-Fi-netværk og er inden for rækkevidde af dit HomeKit-tilbehør.

For at administrere fjernadgang og ændre tilladelser for en bruger, skal du åbne appen Home på din iOS enhed eller Mac, og udfør de følgende trin.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på ikonet Home Indstillinger. Hvis du har flere hjem, skal du trykke på Home Indstillinger og derefter vælge et hjem.
  2. Under Personer skal du trykke på den person, som du vil redigere tilladelsen for, og derefter vælge det følgende:
    • Tillad ekstern adgang: Slå denne til for at lade brugere betjene dit tilbehør fra alle lokaliteter. Deaktivér indstillingen for kun at lade brugere betjene dine tilbehør, når de befinder sig i dit hjem.
    • Tillad redigering: Aktivér denne for at lade brugere tilføje og fjerne tilbehør, scener og andre brugere.
  3. Tryk på Tilbage og derefter på Udført.

På din Mac

1. Tryk på Rediger > Rediger hjem på menulinjen. Hvis du har flere hjem skal du klikke på Homes i det øvre venstre hjørne, og derefter vælge et hjem.
  2. Under Personer skal du klikke på den person, som du vil redigere tilladelsen for, og derefter vælge det følgende:
    • Tillad ekstern adgang: Slå denne til for at lade brugere betjene dit tilbehør fra alle lokaliteter. Deaktivér indstillingen for kun at lade brugere betjene dine tilbehør, når de befinder sig i dit hjem.
    • Tillad redigering: Aktivér denne for at lade brugere tilføje og fjerne tilbehør, scener og andre brugere.
  3. Klik på Tilbage og derefter på Udført.

Fjern en person eller forlad et hjem

For at holde op med at dele dit hjem med nogen:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på ikonet Home Indstillinger. Hvis du har flere hjem, skal du trykke på Home Indstillinger og derefter vælge et hjem. Under Personer skal du trykke på brugeren og derefter på Fjern Person.
  • På Mac: Gå til Rediger > Rediger hjem. Hvis du har flere hjem skal du klikke på Homes i det øvre venstre hjørne, og derefter klikke på et hjem. Under Personer skal du klikke på brugeren og derefter på Fjern Person.

For at forlade et hjem, som du blev inviteret til at dele:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på ikonet Home Indstillinger tryk på Home Indstillinger, tryk på det hjem, som du vil forlade, og rul ned for at trykke på Forlad Hjem.
  • På Mac: Gå til Rediger > Rediger hjem, og klik derefter på Hjem i det øvre venstre hjørne. Klik på det hjem, som du vil forlade, og rul ned for at klikke på Forlad Hjem.