Opdater firmware på Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012)

Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012) kræver manuelle firmwareopdateringer efter opdatering eller før geninstallering af macOS.

Modsat på andre Mac-modeller installeres firmwareopdateringer ikke automatisk sammen med macOS på Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012). Følg disse trin for at sikre at din Mac Pro opdateres med tilgængelige firmwareopdateringer, når du opdaterer eller geninstallerer macOS.

Få firmwareopdateringer efter opdatering af macOS

Brug først appen App Store til at opdatere softwaren på din Mac. Når opdateringen er færdig:

1. Vælg Apple-menuen () > App Store. Søg efter macOS High Sierra. Klik på Hent på siden med søgeresultater.
  2. Installeringsprogrammet downloades til mappen Programmer og åbnes, når det er færdigt. Hvis det ikke åbnes automatisk, skal du finde Installer macOS High Sierra i mappen Programmer og dobbeltklikke på arkivet.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Hvis din Mac har brug for en firmwareopdatering, vil du se denne skærm:
    Skærmen til installering af macOS
  5. Følg vejledningen på skærmen for at installere firmwareopdateringen.

Få firmwareopdateringer før geninstallering af macOS

Hvis du vil geninstallere macOS helt på Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012), skal du køre installationsprogrammet to gange: en gang for at opdatere firmwaren og anden gang for at geninstallere macOS. Følg disse trin:

1. Vælg Apple-menuen > App Store. Søg efter macOS High Sierra. Klik på Hent på siden med søgeresultater.
  2. Installeringsprogrammet downloades til mappen Programmer og åbnes, når det er færdigt. Hvis det ikke åbnes automatisk, skal du finde Installer macOS High Sierra i mappen Programmer og dobbeltklikke på arkivet.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Hvis din Mac har brug for en firmwareopdatering, vil du se denne skærm:
    Skærmen til installering af macOS
  5. Følg vejledningen på skærmen for at installere firmwareopdateringen.
  6. Når firmwareopdateringsprocessen afsluttes, og din Mac starter, skal du åbne Installer macOS High Sierra igen og følge vejledningen på skærmen for at installere macOS.