Indstilling af iCloud på Mac

Læs mere om, hvordan du indstiller iCloud på alle dine enheder. Resten er automatisk.

Sørg for, at din enhed opfylder minimumsystemkravene, så du får den bedste iCloud-oplevelse.

Brug den nyeste version af macOS

Opdater til den nyeste version af macOS. Gå til Apple-menuen (), og vælg App Store. Se, om der er en tilgængelig opdatering.

Oversigtsskærm, der viser macOS Mojave

Sådan logger du ind

Gå til Apple-menuen (), og vælg Systemindstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id. Når du logger ind, slås iCloud automatisk til.

Har du spørgsmål om Apple-id?

Skærm for iCloud Apple-id og -adgangskode

Sådan kontrollerer du dine iCloud-indstillinger

Når du har indtastet dit Apple-id, skal du gå til Systemindstillinger og klikke på iCloud. Vælg de apps – f.eks. Noter, Fotos og iCloud Drive – som du vil bruge med iCloud.

Skærm for iCloud-indstillinger

Find den lagringsplan, der er den rigtige for dig

Ét sikkert sted til alle dine billeder, arkiver og meget mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.