Indstilling af iCloud på Mac

Indstil iCloud på alle dine enheder. Resten er automatisk.

Sørg for, at din enhed opfylder minimumsystemkravene, så du får den bedste iCloud-oplevelse.

Brug den nyeste version af macOS

Opdater til den nyeste version af macOS. Gå til Apple-menuen (), og vælg App Store. Se, om der er en tilgængelig opdatering.

Sådan logger du ind

Gå til Apple-menuen (), og vælg Systemindstillinger > iCloud. Indtast dit Apple-id. Når du logger ind, bliver iCloud automatisk slået til.

Har du spørgsmål om Apple-id?

Sådan kontrollerer du dine iCloud-indstillinger

Når du har indtastet dit Apple-id, skal du gå til Systemindstillinger og klikke på iCloud. Vælg de apps – f.eks. Noter, Fotos og iCloud Drive – som du vil bruge med iCloud.

Sådan finder du den rette aftale om lagringsplads

Et sikkert sted for alle dine fotos, filer og meget mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.