Indstilling af iCloud på Mac

Læs mere om, hvordan du indstiller iCloud på alle dine enheder. Resten er automatisk.

Sørg for, at din enhed opfylder minimumsystemkravene, så du får den bedste iCloud-oplevelse.

Brug den nyeste version af macOS

Opdater til den nyeste version af macOS. Vælg Apple-menuen  > Om denne Mac > Softwareopdatering. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du vælge Apple-menuen  > App Store.  Se, om der er en tilgængelig opdatering.

Sådan logger du ind

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud. Indtast dit Apple-id. Når du logger ind, slås iCloud automatisk til.

Har du spørgsmål om Apple-id?

Kontroller dine iCloud-indstillinger

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud. Vælg de apps – f.eks. Noter, Fotos og iCloud Drive – som du vil bruge med iCloud.

Find den lagringsplan, der er den rigtige for dig

Ét sikkert sted til alle dine billeder, arkiver og meget mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.