Hvis du ser advarslen "Ikke sikkert", når du surfer på internettet med Safari

Safari advarer dig, hvis et websted, du besøger, ikke er sikkert.

Hvis du besøger et krypteret websted, kontrollerer Safari webstedets certifikat og advarer dig, hvis certifikatet er udløbet eller ugyldigt. Safari kontrollerer nu også, om et websted, der beder dig om at indtaste en adgangskode eller kreditkortoplysninger, ikke er sikkert, fordi det er ukrypteret. Med iOS 13.4 og macOS 10.15.4 advarer Safari dig også, hvis certifikatet er gyldigt, men versionen af TLS (1.1 og tidligere) ikke er sikker.

Hvis det er tilfældet, kan du få vist meddelelsen "Ikke sikkert" eller "Websted ikke sikkert". Indtast ikke dine oplysninger på disse websteder.

Hvis et ukrypteret websted har anmodet om din adgangskode eller dine kreditkortoplysninger, advarer Safari dig om, at siden ikke er sikker.

Hvis du trykker eller klikker på formularen for at logge ind eller indtaste oplysninger, vises der en mere iøjnefaldende advarsel i det smarte søgefelt.

Opgiv aldrig din adgangskode eller dine kreditkortnumre på websteder, hvor du ser denne advarsel. Hvis du er nødt til at bruge webstedet, bør du kontakte ejeren eller administratoren og fortælle dem, at deres websted ikke er sikkert.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.