Sådan gør du, hvis Safari advarer om, at et websted ikke er sikkert

Fra iOS 11.3 og macOS 10.13.4 viser Safari advarslen "Websted ikke sikkert", hvis et websted, som du besøger, ikke er sikkert.

Hvis du besøger et krypteret websted, kontrollerer Safari webstedets certifikat og advarer dig, hvis certifikatet er udløbet eller ugyldigt. Med iOS 11.3 og macOS 10.13.4 kontrollerer Safari nu også, om et websted, der beder dig om at indtaste en adgangskode eller kreditkortoplysninger, ikke er sikkert, fordi det er ikke-krypteret.

Hvis Safari registrerer, at webstedet ikke er sikkert, må du ikke indtaste dine oplysninger.

Hvis et ikke-krypteret websted har anmodet om din adgangskode eller dine kreditkortoplysninger, advarer Safari dig om, at siden ikke er sikker.

Hvis du trykker eller klikker på formularen for at logge ind eller indtaste oplysninger, vises der en mere iøjnefaldende advarsel i det smarte søgefelt.

Opgiv aldrig din adgangskode eller dine kreditkortnumre på websteder, hvor du ser denne advarsel. Hvis du er nødt til at bruge webstedet, bør du kontakte ejeren eller administratoren og fortælle dem, at deres websted ikke er sikkert.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.