Hvis du ser advarslen "Ikke sikkert", når du surfer på nettet med Safari

Safari advarer dig, når et websted, du besøger, ikke er sikkert.

Du kan få vist meddelelsen "Ikke sikkert" eller "Websted ikke sikkert" i Safari i følgende tilfælde:

• Webstedet er krypteret, men dets certifikat er udløbet eller illegitimt.

• Webstedets certifikat er gyldigt, men TLS-versionen er ikke sikker (TLS-version 1.1 eller tidligere).

• Webstedet er ukrypteret og beder dig om at angive adgangskode- eller kreditkortoplysninger.

Angiv aldrig din adgangskode eller dit kreditkortnummer på websteder, hvor du ser denne advarsel. Hvis du er nødt til at bruge webstedet, bør du kontakte dets ejer eller administrator og fortælle vedkommende, at webstedet ikke er sikkert.

No alt supplied for Image
Hvis et ukrypteret websted har anmodet om din adgangskode eller dine kreditkortoplysninger, advarer Safari dig om, at siden ikke er sikker.
No alt supplied for Image
Hvis du trykker eller klikker på formularen for at logge ind eller indtaste oplysninger, vises der en mere iøjnefaldende advarsel i det smarte søgefelt.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.