Sletning af e-mails på din iPhone, iPad og iPod touch

Med enkle bevægelser kan du styre din indbakke og slette en eller flere e-mails på samme tid.

Sådan sletter du flere e-mails

1. Åbn Mail, og gå til din indbakke.
  2. Tryk på Rediger øverst til højre, og vælg derefter de e-mails, som du vil slette, eller tryk på Vælg alt.
  3. Tryk på Papirkurv eller Arkiver. Hvis du kun kan se Arkiver, skal du holde Arkiver nede for at se andre muligheder såsom Slet valgte beskeder.

Sådan sletter du en enkelt e-mail

1. Åbn Mail, og gå til din indbakke.
  2. Tryk på Rediger øverst til højre, og vælg derefter den e-mail, du vil slette.
  3. Tryk på Papirkurv eller Arkiver.

Du kan også hurtigt skubbe til venstre over en enkelt e-mail for at slette den. Eller du kan trykke på en e-mail i din indbakke og holde nede og derefter trykke på knappen Papirkurv  i den menu, der dukker op.

Hvis du prøver at slette en besked indefra e-mailen, skal du trykke på knappen Arkiver  eller knappen Papirkurv  og derefter trykke på Arkiver besked eller Slet besked.

Afhængigt af hvilken type e-mailkonto du har, får du måske vist Arkiver i stedet for Slet, når du vil slette e-mails. Du kan ændre dette ved at redigere i indstillingerne for din indbakke.