Sådan sletter du e-mails på din iPhone, iPad og iPod touch

Med enkle bevægelser kan du tage kontrol over din indbakke og slette en eller flere e-mails på samme tid.

Sådan sletter du e-mails

Hvis du vil slette en enkelt eller flere e-mails:

1. Åbn Mail, og gå til din indbakke.
  2. Tryk på Rediger øverst til højre, og tryk derefter på Vælg alle. Eller du kan vælge hver enkelt e-mail, du vil slette.
  3. Tryk på Papirkurv eller Arkiver.

Du kan også hurtigt skubbe til venstre over en enkelt e-mail for at slette den. For at fortryde sletningen af en e-mail skal du ryste din enhed og derefter trykke på Fortryd.

Afhængigt af hvilken type e-mailkonto du har, får du måske vist Arkiver i stedet for Slet, når du vil slette e-mails. Du kan ændre dette ved at redigere i indstillingerne for din indbakke.

Sådan redigerer du indstillingerne for indbakken

Hvis du vil administrere din iCloud-e-mailkonto, der ender på icloud.com, me.com eller mac.com, skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti.
  2. Tryk på den iCloud-e-mailkonto, du vil administrere.
  3. Tryk på iCloud, rul til bunden af skærmen, og tryk derefter på Mail.
  4. Tryk på Avanceret.

Hvis du har en anden type e-mailkonto:

1. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti.
  2. Tryk på den e-mailkonto, du vil administrere.
  3. Tryk på Konto, og tryk derefter på Avanceret.

Herfra kan du også vælge, om du vil slette eller arkivere beskeder. Når du skubber til venstre over en besked, du vil fjerne, får du vist Arkiver eller Slet afhængigt af dine indstillinger. Afhængigt af din e-mailudbyder kan du også have muligheden for at fjerne e-mails automatisk efter en bestemt tidsperiode.

Læs mere om e-mails