Sådan sletter du e-mails på din iPhone, iPad og iPod touch

Med enkle bevægelser kan du tage kontrol over din indbakke og slette en eller flere e-mails på samme tid.

Sådan sletter du en enkelt e-mail

1. Åbn Mail, og gå til din indbakke.
  2. Find den e-mail, du vil slette.
  3. Skub hurtigt til venstre over beskeden.

For at fortryde sletningen af en e-mail skal du ryste din enhed, og derefter trykke på Fortryd.

Sådan sletter du flere e-mails

1. Åbn Mail, og gå til din indbakke.
  2. Tryk på Rediger, og tryk derefter på de e-mails, du vil slette.
  3. Tryk på Slet, når du er klar.
  4. Tryk på Slet valgte beskeder for at bekræfte.

Afhængigt af hvilken type e-mailkonto du har, får du måske vist Arkiver i stedet for Slet, når du vil slette e-mails. Du kan ændre dette ved at redigere i indstillingerne for din indbakke.

Sådan redigerer du indstillingerne for indbakken

Hvis du vil administrere din iCloud-e-mailkonto, der ender på icloud.com, me.com eller mac.com, skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Konti & adgangskoder.
  2. Tryk på den iCloud-e-mailkonto, du vil administrere.
  3. Rul ned til bunden af skærmen, og tryk på Mail.
  4. Tryk på Avanceret.

Hvis du har en sekundær iCloud-e-mailkonto på din iOS-enhed, skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Konti & adgangskoder.
  2. Tryk på den iCloud-e-mailkonto, du vil administrere.
  3. Tryk på Konto > Mail >Avanceret.

Hvis du har en anden type e-mailkonto:

1. Gå til Indstillinger > Konti & adgangskoder.
  2. Tryk på den e-mailkonto, du vil administrere.
  3. Tryk på Konto, og tryk derefter på Avanceret.

Herfra kan du også vælge, om du vil slette eller arkivere beskeder. Når du skubber til venstre over en besked, du vil fjerne, får du vist Arkiver eller Slet afhængigt af dine indstillinger.

Få mere at vide om e-mails

Find og organiser e-mails på din iPhone, iPad eller iPod touch.