Produktbemærkninger om GarageBand til macOS

Læs mere om den aktuelle opdatering til GarageBand til macOS.

Nyt i GarageBand 10.3.1

• Løser et problem, hvor Audio Units og PlatinumVerb-tilbehøret fra andre producenter ikke kunne tilgås.

Tidligere versioner

GarageBand til macOS 10.3

Nye funktioner og forbedringer

• To nye trommeslagere spiller roots- og jazz-inspireret brush-musik.
  • Download over 20 gratis Lær at spille-lektioner, der viser dig, hvordan du spiller hitsange på klaver og guitar, med undervisninger af den kunstner, der gjorde dem berømte.
  • Indeholder 1000 nye elektroniske og urban loops, der dækker Reggaeton, Future Bass og Chill Rap.
  • Omfatter 400 dyre-, transport- og stemmelydeffekter. Læs mere om, hvordan du downloader nye lyde.
  • Afspil og optag ved hjælp af traditionelle instrumenter fra Kina og Japan med Guzheng-, Koto- og Taiko-trommer.
  • Tilføj klassiske lyde til din sang med fem Vintage Mellotron-programrettelser.
  • Opdaterer kompatibiliteten med GarageBand til iOS.

Stabilitet og pålidelighed

• GarageBand afbrydes ikke længere pludseligt, når du indlæser visse programrettelser i Logic Pro X.

Redigering

• MIDI Pan-data kan nu redigeres i GarageBand.
  • Help-tagget til Marquee-værktøjet viser nu den samlede længde på det aktuelle udvalg samt start- og slutpositioner.
  • Trinvis redigering af automatisering er nu muligt i Piano Roll-redigeringsværktøjet ved at trykke på Kommando-Alternativ.

Tilgængelighed

• VoiceOver annoncerer nu typen af spor, der vælges i dialogen Nyt spor.
  • VoiceOver siger nu navnene på sporene, når der interageres med regionerne i området Spor.

Tilbehør

• Størrelsen på vinduer ændrer sig nu ikke længere sommetider uventet, når der skiftes til forudindstillinger, som indeholder et andet antal kontrolelementer.

Flex

• Hvis du aktiverer "Følg tempo & tonehøjde" i redigeringsværktøjet Region, aktiveres Flex nu også i lydsporsværktøjet, hvis det ikke allerede er aktiveret.

Generelt

• GarageBand bevarer ikke længere uventet noder ved brug af nodetastaturet.
  • Metronomes lydstyrke og tone kan justeres i indstillingerne af GarageBand.
  • GarageBands LCD viser igen tiden ned til millisekunder.
  • Tilsidesættelsesindstillinger for Master Echos og Master Reverbs gemmes nu i GarageBand-projekter.
  • Hvis du vælger Fortryd efter at have ændret tonearten for et projekt, vender Apple Loops nu korrekt tilbage til den oprindelige toneart.
  • Software Instrument-spor reagerer nu korrekt på MIDI-input, efter at Lås spor er deaktiveret.
  • Det er nu muligt at optage lyd under afspilning.