Produktbemærkninger om GarageBand til macOS

Læs mere om aktuelle og tidligere versioner af GarageBand til macOS.

Nyt i GarageBand 10.3.3

Nye funktioner/forbedringer

• Sløjfebrowseren gør det nu muligt at filtrere efter sløjfetype.

Stabilitet/pålidelighed

• GarageBand lukker ikke længere uventet ned, når lektionen Introduktion til guitar åbnes for anden gang i den samme Lær at spille-session.

Redigering

• Tangenterne på keyboardet i Klaverrulle har nu den forventede størrelse.

Generelt

• Åbne systembaserede vinduer i GarageBand skifter nu straks mellem Lys og Mørk tilstand, når tilstanden ændres i Systemindstillinger.
  • Måleren for indgående lydniveau virker nu i indstillingsvinduet for Lær at spille.

Tidligere versioner

GarageBand 10.3.2

Ydeevne

• GarageBand hænger ikke længere, når du åbner Lydbibliotek, Notesblok, Sløjfebrowser eller Mediebrowser, mens Smart Controls er åbne.

Lydbibliotek

• Når du åbner GarageBand på en Mac, hvor lydbiblioteket er blevet flyttet ved hjælp af Logic Pro X eller MainStage, og det eksterne drev, der indeholder biblioteket, ikke er tilsluttet, viser GarageBand nu en dialog, der angiver, at drevet skal være tilsluttet for at afspille lyd.
  • Det er nu muligt at geninstallere Lydbibliotek i GarageBand, efter biblioteket er flyttet via Logic Pro X eller MainStage, og derefter fjerne det eksterne drev, der indeholder biblioteket.
  • Impulssvar-arkiver til traditionelle kinesiske og japanske instrumenter genkendes nu korrekt, når et GarageBand til iOS-projekt åbnes i macOS.

Lær at spille

• Vinduet Tuning Hint åbner nu i lektionerne Lær at spille, som indeholder tuninger, der ikke er standard.
  • Akkorder vises nu med de rette placeringer i Akkordtræner.
  • Akkordtræner giver visuel feedback, når der spilles både korrekte og forkerte akkorder.

Generelt

• GarageBand understøtter nu træk og slip fra Memoer.
  • Smart Controls Inspector vises nu korrekt i nyoprettede projekter.
  • LCD-skærmen opdaterer nu med det samme for at afspejle fortrudte eller gentagne ændringer i toneart.
  • Vinduet GarageBand forbliver nu fuldt synligt, efter du er gået ud af fuldskærmsvisning.
  • Det er nu muligt at indstille markøren til afslutningen på en sang med større præcision.

GarageBand til macOS 10.3.1

• Løser et problem, hvor Audio Units og PlatinumVerb-tilbehøret fra andre producenter ikke kunne tilgås.

GarageBand til macOS 10.3

Nye funktioner og forbedringer

• To nye trommeslagere spiller roots- og jazz-inspireret brush-musik.
  • Download over 20 gratis Lær at spille-lektioner, der viser dig, hvordan du spiller hitsange på klaver og guitar med undervisning af den kunstner, der gjorde den pågældende sang berømt.
  • Indeholder 1000 nye elektroniske og urban loops, der dækker Reggaeton, Future Bass og Chill Rap.
  • Omfatter 400 dyre-, transport- og stemmelydeffekter. Læs mere om, hvordan du downloader de nye lyde.
  • Afspil og optag ved hjælp af traditionelle instrumenter fra det kinesiske fastland og Japan med Guzheng-, Koto- og Taiko-trommer.
  • Føj klassiske lyde til din sang med fem Vintage Mellotron-programrettelser.
  • Opdaterer kompatibiliteten med GarageBand til iOS.

Stabilitet og pålidelighed

• GarageBand afbrydes ikke længere pludseligt, når du indlæser visse programrettelser i Logic Pro X.

Redigering

• MIDI Pan-data kan nu redigeres i GarageBand.
  • Hjælpeteksten til Marquee-værktøjet viser nu den samlede længde på det aktuelle udvalg samt start- og slutpositioner.
  • Trinvis redigering af automatisering er nu muligt i Piano Roll-redigeringsværktøjet ved at trykke på Kommando-Alternativ.

Tilgængelighed

• VoiceOver annoncerer nu typen af spor, der vælges i dialogen Nyt spor.
  • VoiceOver siger nu navnene på sporene, når der interageres med regionerne i området Spor.

Tilbehør

• Størrelsen på vinduer ændrer sig nu ikke længere sommetider uventet, når der skiftes til forudindstillinger, som indeholder et andet antal kontrolelementer.

Flex

• Hvis du aktiverer "Følg tempo & tonehøjde" i redigeringsværktøjet Region, aktiveres Flex nu også i lydsporsværktøjet, hvis det ikke allerede er aktiveret.

Generelt

• GarageBand bevarer ikke længere uventet noder ved brug af nodetastaturet.
  • Metronomes lydstyrke og tone kan justeres i indstillingerne af GarageBand.
  • GarageBands LCD viser igen tiden ned til millisekunder.
  • Tilsidesættelsesindstillinger for Master Echo og Master Reverb arkiveres nu i GarageBand-projekter.
  • Hvis du vælger Fortryd efter at have ændret tonearten for et projekt, vender Apple Loops nu korrekt tilbage til den oprindelige toneart.
  • Software Instrument-spor reagerer nu korrekt på MIDI-input, efter at Lås spor er deaktiveret.
  • Det er nu muligt at optage lyd under afspilning.