Føj et rejsekort til Apple Wallet for det kinesiske fastland på din iPhone eller dit Apple Watch

Føj et rejsekort til appen Wallet på din iPhone eller dit Apple Watch for at køre med offentlig transport på det kinesiske fastland.

Her kan du læse om, hvad du skal bruge for at betale for offentlig transport på det kinesiske fastland med Apple Pay1:

• En iPhone 6s eller en nyere model med Face ID, Touch ID eller en adgangskode, eller et Apple Watch Series 3 eller en nyere model, som er parret med din iPhone 6s eller en nyere model.
  • Den seneste version af iOS og watchOS.
  • Et Apple-id, der er logget på iCloud3.
  • Et China UnionPay-kreditkort eller -debetkort, som du har føjet til appen Wallet.

Sådan tilføjer du et nyt rejsekort i Apple Wallet

Du kan føje et nyt rejsekort til appen Wallet på din iPhone eller dit Apple Watch. Det første rejsekort, du tilføjer, indstilles automatisk til Ekspresfunktion.2

Sådan tilføjer du et nyt rejsekort for det kinesiske fastland på din iPhone

1. Tryk på knappen Tilføj plustegn i appen Wallet.
  2. Tryk på Rejsekort.
  3. Vælg det rejsekort, du vil tilføje, eller søg efter lokation eller kortnavn.
  4. Tryk på Fortsæt. Du skal muligvis oprette eller opdatere en 6-cifret adgangskode.
  5. Vælg et beløb, der skal indsættes på dit rejsekort. Hvis du tilføjer et China T-Union- eller Shanghai-rejsekort, bliver du muligvis opkrævet et refunderbart depositum på 20 RMB.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje et nyt rejsekort.

Sådan tilføjer du et nyt rejsekort for det kinesiske fastland på dit Apple Watch

1. Åbn appen Wallet på dit Apple Watch.
  2. Rul ned, og tryk på Tilføj kort.
  3. Tryk på Rejsekort.
  4. Vælg det rejsekort, som du vil tilføje.
  5. Tryk på Fortsæt. Du skal muligvis oprette eller opdatere en 6-cifret adgangskode.
  6. Vælg et beløb, der skal indsættes på dit rejsekort. Hvis du tilføjer et China T-Union- eller Shanghai-rejsekort, bliver du opkrævet et refunderbart depositum på 20 RMB.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte dit køb og tilføje et nyt rejsekort.

Sådan flytter du dit rejsekort fra din iPhone til dit Apple Watch

Du kan kun have ét rejsekort i appen Wallet på én enhed ad gangen, men du kan flytte kortet mellem dine enheder.

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på Wallet og Apple Pay på fanen Mit ur.
  3. Tryk på knappen Tilføj ud for det kort, du vil flytte.

Du kan bruge appen Apple Watch til at flytte rejsekortet tilbage til din iPhone, når du ikke rejser.

1. Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen varierer afhængigt af land og område.
  2. Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay.
  3. Hvis du logger af iCloud eller slår Face ID, Touch ID eller din adgangskode fra på din iPhone eller dit Apple Watch, fjernes alle kredit-, debet- og rejsekort fra den pågældende enhed. Når du fjerner et rejsekort fra en enhed, arkiveres restsaldoen – restsaldoen kan derefter overføres til den samme eller en anden iPhone eller et andet Apple Watch, der er sluttet til et netværk og logget på iCloud med samme Apple-id.
  4. Afhængigt af din placering kan du muligvis bruge et Apple Watch Series 1 eller Apple Watch Series 2. Apple Watch (1. generation) og Apple Watch Edition (1. generation) er ikke kompatible med ekspresrejsekort til Apple Pay på det kinesiske fastland.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.