Føj et rejsekort til Apple Pay på det kinesiske fastland

Læs mere om, hvordan du føjer et rejsekort til din iPhone eller dit Apple Watch og bruger et ekspresrejsekort med Apple Pay til at rejse med offentlig transport på det kinesiske fastland.

Du kan oprette et nyt rejsekort til brug med Apple Pay i Wallet.Det første rejsekort, du føjer til Wallet, bliver automatisk dit ekspresrejsekort.2

Se, hvad du skal bruge for at oprette et nyt rejsekort i appen Wallet til brug med din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan opretter du et nyt rejsekort til brug med Apple Pay i Wallet

Du kan oprette et nyt rejsekort i appen Wallet til brug med din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan opretter du et nyt rejsekort til din iPhone

1. Åbn appen Wallet, og tryk på knappen Tilføj plustegn.
  2. Tryk på Fortsæt. På det kinesiske fastland skal du muligvis oprette eller opdatere en 6-cifret adgangskode.
  3. Tryk på [bynavn]-rejsekort.
  4. Vælg et beløb, der skal indsættes på dit rejsekort. Hvis du bruger et China T-Union- eller Shanghai-rejsekort, bliver du muligvis opkrævet et refunderbart depositum på 20 RMB.
  5. Følg trinnene for at oprette et nyt rejsekort på din iPhone.

Sådan opretter du et nyt rejsekort til dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Rul ned, og tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Tryk på Tilføj kort.
  4. Tryk på Fortsæt. På det kinesiske fastland skal du muligvis oprette eller opdatere en 6-cifret adgangskode.
  5. Tryk på [bynavn]-rejsekort.
  6. Vælg et beløb, der skal indsættes på dit rejsekort. Hvis du bruger et China T-Union- eller Shanghai-rejsekort, opkræves du et refunderbart depositum på 20 RMB.
  7. Følg instruktionerne for at tilføje et nyt kort.

Sådan flytter du dit rejsekort fra din iPhone til dit Apple Watch

1. På din iPhone: Åbn appen Watch, og tryk på fanen Mit ur. Hvis du har flere ure, skal du vælge et af dem.
  2. Rul ned, og tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Rul ned til det rejsekort, som du vil flytte til dit Apple Watch.
  4. Tryk på knappen Tilføj ud for kortet.

Du kan bruge appen Watch til at flytte dit rejsekort tilbage til din iPhone. Flyt ikke dit rejsekort under en rejse med offentlig transport.

Sørg for, at du bruger den samme enhed til at begynde og afslutte din rejse med offentlig transport. I modsætning til kredit- og debetkort i Wallet kan rejsekort kun være på én enhed ad gangen.

Hvad sker der nu?

Læs mere om, hvordan du rejser med offentlig transport med Apple Pay.

Få hjælp til at føje et rejsekort til Apple Pay.

Se, hvordan du overfører saldoen fra dit Shanghai-rejsekort til iPhone eller Apple Watch.

Din transportudbyders app giver dig bl.a. mulighed for at indsætte penge på dit rejsekort i Wallet og få rejsekortsrefusioner. Se instruktionerne fra udstederen af dit rejsekort.

Hvad du skal bruge for at oprette et nyt rejsekort

Til iPhone skal du bruge:3

• En iPhone 6s eller en nyere model, der er indstillet med Face ID, Touch ID eller en adgangskode
  • Et China UnionPay-kreditkort eller -debetkort, som du har føjet til Wallet
  • Den nyeste version af iOS
  • En internetforbindelse
  • Et Apple-id, der er logget på iCloud
  • Enhedens område skal være indstillet til det kinesiske fastland

Til Apple Watch skal du bruge:

1. Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen varierer afhængigt af land og område.
  2. Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay.
  3. Hvis du logger af iCloud eller slår Face ID, Touch ID eller din adgangskode fra på din iPhone eller dit Apple Watch, fjernes alle kredit-, debet- og rejsekort fra den pågældende enhed. Når du fjerner et rejsekort fra en enhed, arkiveres restsaldoen – restsaldoen kan derefter overføres til den samme eller en anden iPhone- eller Apple Watch-enhed, der er sluttet til et netværk og logget på iCloud med samme Apple-id.
  4. Afhængigt af din placering kan du muligvis bruge et Apple Watch Series 1 eller Apple Watch Series 2. Apple Watch (1. generation) og Apple Watch Edition (1. generation) er ikke kompatible med ekspresrejsekort til Apple Pay på det kinesiske fastland.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.