Tilføjelse af et Beijing- eller Shanghai-rejsekort til Apple Pay

Læs mere om, hvordan du føjer et rejsekort til iPhone eller Apple Watch, så du kan bruge et ekspresrejsekort med Apple Pay til at rejse med offentlig transport i Beijing og Shanghai.

Du kan overføre saldoen på dit fysiske Beijing- eller Shanghai-rejsekort til Wallet til brug med Apple Pay.1 Du kan også oprette et nyt rejsekort i Wallet. Det første rejsekort, du føjer til Wallet, er dit ekspresrejsekort.2

Opret et nyt rejsekort i Wallet til brug med Apple Pay på din iPhone

Du skal bruge følgende til at oprette et nyt Beijing- eller Shanghai-rejsekort i Wallet til brug med din iPhone:3

• En iPhone 6, iPhone 6 Plus eller nyere, der er indstillet med Face ID, Touch ID eller en adgangskode.
  • Et China UnionPay-debetkort, der er føjet til Wallet.
  • iOS 11.3 eller nyere.
  • En internetforbindelse.
  • Et Apple-id, der er logget på iCloud.
  • Enhedens område skal være indstillet til Kina.

Sådan opretter du et rejsekort i Wallet:

1. Åbn Wallet, og tryk på plustegnet .
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Tryk på Beijing-rejsekort eller Shanghai-rejsekort.
  4. Vælg et beløb, der skal indsættes på dit rejsekort. Du vil blive opkrævet et refunderbart depositum på 20 RMB.
  5. Følg trinnene for at oprette et nyt rejsekort på din iPhone.

Opret et nyt rejsekort i Wallet til brug med Apple Pay på dit Apple Watch

Du skal bruge følgende til at oprette et nyt rejsekort i Wallet til brug med Apple Pay på dit Apple Watch:3

• Et Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 eller nyere, der er pardannet med din iPhone 6, iPhone 6 Plus eller nyere4.
  • watchOS 4.3 eller nyere og iOS 11.3 eller nyere.

Sådan opretter du et nyt rejsekort i Wallet og føjer det til dit Apple Watch:

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Skub opad, og tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Tryk på Tilføj kredit‑, debet‑ eller rejsekort.
  4. Tryk på Fortsæt.
  5. Tryk på Beijing-rejsekort eller Shanghai-rejsekort.
  6. Vælg et beløb, der skal indsættes på dit rejsekort. Du vil blive opkrævet et refunderbart depositum på 20 RMB.
  7. Følg instruktionerne for at tilføje et nyt kort.
  8. Kom godt i gang med at rejse med offentlig transport med Apple Pay.

Overfør saldoen på dit rejsekort til Wallet på din iPhone

Du skal bruge følgende til at overføre saldoen på dit fysiske rejsekort til Wallet på din iPhone:3

• En iPhone 7, iPhone 7 Plus eller nyere, der er indstillet med Face ID, Touch ID eller en adgangskode.
  • iOS 11.3 og nyere.
  • Et Apple-id, der er logget på iCloud.
  • Enhedens område skal være indstillet til Kina.
  • I Shanghai: Et rejsekort med bogstavet U før nummeret.
  • Et rejsekort med en saldo på minimum 25 RMB i Beijing og minimum 20 RMB i Shanghai. Der vil blive trukket et refunderbart depositum på 20 RMB fra den saldo, som du overfører.

Sådan overfører du saldoen på dit fysiske rejsekort til din iPhone:2

1. Åbn appen Wallet, og tryk på plustegnet .
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Tryk på Beijing-rejsekort eller Shanghai-rejsekort.
  4. Tryk på Overfør saldo fra eksisterende kort.
  5. Indtast de fire cifre af dit kortnummer, som du bliver bedt om at indtaste. Se billederne nedenfor for at få hjælp.
  6. Placer den øverste del af din iPhone midt på rejsekortet. Lad den ligge på kortet uden at flytte den, indtil du får vist "Kort tilføjet" på skærmen. Processen kan tage et par minutter.

For Beijing-rejsekort: Bekræft de sidste fire cifre i kortnummeret.

For Shanghai-rejsekort: Bekræft de første fire cifre i kortnummeret.

Når du overfører saldoen på dit fysiske kort til Wallet, kan du få dit oprindelige depositum tilbage ved at returnere det fysiske kort til kortudstederen. Det refunderbare depositum på 20 RMB, der trækkes fra din saldo, når du overfører saldoen til Wallet, forbliver i Wallet. Du kan også få dette depositum tilbage via Beijing- og Shanghai-rejseappsene. Se instruktionerne fra udstederen af dit rejsekort.

Overfør saldoen på dit rejsekort til Wallet på dit Apple Watch

Du skal bruge følgende til at overføre saldoen på dit rejsekort til dit Apple Watch:3

• Et Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 eller nyere, der er pardannet med din iPhone 7, iPhone 7 Plus eller nyere4.
  • watchOS 4.3 eller nyere og iOS 11.3 eller nyere.
  • I Shanghai: Et rejsekort med bogstavet U før nummeret.

Sådan overfører du saldoen på et fysisk rejsekort til dit Apple Watch:2

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Skub opad, og tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Tryk på Tilføj kredit‑, debet‑ eller rejsekort.
  4. Tryk på Fortsæt.
  5. Tryk på Beijing-rejsekort eller Shanghai-rejsekort.
  6. Tryk på Overfør saldo fra eksisterende kort.
  7. Følg trinnene for at overføre saldoen.

Flyt dit rejsekort fra din iPhone til dit Apple Watch

Sådan flytter du dit rejsekort fra din iPhone til dit Apple Watch:

1. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Hvis du har flere ure, skal du vælge et af dem.
  2. Tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Rul ned til det rejsekort, som du vil flytte til dit Apple Watch. Tryk derefter på knappen Tilføj ud for kortet.

Du kan bruge appen Watch til at flytte dit rejsekort tilbage til din iPhone. Du kan ikke flytte dit Beijing- eller Shanghai-rejsekort under en rejse.

I modsætning til kredit- og debetkort i Wallet kan rejsekort kun være på én enhed ad gangen.

Hvad sker der nu?

Læs mere om, hvordan du rejser med offentlig transport med Apple Pay.

Få hjælp til at føje et rejsekort til Apple Pay.

Med Beijing- og Shanghai-rejseappsene kan du bl.a. føje penge til dit rejsekort i Wallet og få rejsekortsrefusioner. Se instruktionerne fra udstederen af dit rejsekort.

1. Apple Pay er ikke tilgængelig for børn under 13 år.
  2. Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay. Ekspresrejsekort med Apple Pay er i øjeblikket kun tilgængelig i Beijing og Shanghai i en betaversion.
  3. Hvis du logger af iCloud eller slår Face ID, Touch ID eller din adgangskode fra på din iPhone eller dit Apple Watch, fjernes alle kredit-, debet- og rejsekort fra den pågældende enhed. Når du fjerner et rejsekort fra en enhed, arkiveres restsaldoen – restsaldoen kan derefter overføres til den samme eller en anden iPhone- eller Apple Watch-enhed, der er sluttet til et netværk og logget på iCloud med samme Apple-id.
  4. Apple Watch (1. generation) og Apple Watch Edition (1. generation) er ikke kompatible med ekspresrejsekort til Apple Pay i Kina.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.