Apple Pay kan bruges på følgende enheder:

Læs mere om, hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller der er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan bruge dem til dine køb og betalinger.

iPhone

iPhone X

iPhone 6s

iPhone 8

iPhone 6s Plus

iPhone 8 Plus

iPhone 6

iPhone 7

iPhone 6 Plus

iPhone 7 Plus

iPhone SE

Du kan bruge Apple Pay med en kompatibel iPhone til køb og betalinger:

iPad

iPad (6. generation) iPad Air 2
iPad Pro iPad mini 4
iPad (5. generation)

iPad mini 3

Du kan bruge Apple Pay med en kompatibel iPad til køb og betalinger:

Apple Watch

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. generation)

Du kan bruge Apple Pay med et kompatibelt Apple Watch til køb og betalinger:

Mac

MacBook Pro med Touch ID

En Mac-model fra 2012 eller senere sammen med en iPhone eller et Apple Watch, der har Apple Pay

Du kan bruge Apple Pay med en kompatibel Mac til betalinger på nettet i Safari1 og i Business Chat.4

1. I Kina kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.
  2. Det er ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller, der er kompatible med offentlig transport i Japan og i Beijing og Shanghai i Kina.
  3. Kun USA. Afsendelse og modtagelse af penge via Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, medlem af FDIC. Læs mere om vilkår og betingelser.
  4. Business Chat findes i øjeblikket i en betaversion og er kun tilgængelig i USA.