Apple Pay kan bruges på følgende enheder:

Læs mere om, hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller der er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan bruge dem til dine køb og betalinger.

iPhone

iPhone-modeller med Face ID

iPhone-modeller med Touch ID, undtagen iPhone 5s

Identificer din iPhone-model for at se, om den understøtter Apple Pay.

Du kan bruge Apple Pay med en kompatibel iPhone til køb og betalinger:

iPad

iPad Pro-, iPad Air-, iPad- og iPad mini-modeller med Touch ID eller Face ID

Du kan bruge Apple Pay med en kompatibel iPad til køb og betalinger:

Apple Watch

Apple Watch Series 1 og 2 og nyere

Apple Watch (1. generation)7

Du kan bruge Apple Pay med et kompatibelt Apple Watch til køb og betalinger:

Mac

Mac-modeller med Touch ID

Mac-modeller fra 2012 eller senere sammen med en iPhone eller et Apple Watch, der har Apple Pay

Du kan bruge Apple Pay med en kompatibel Mac til betalinger på nettet i Safari2 og i Virksomhedschat.6

1. Hvis du vil bruge Apple Pay til at foretage køb i butikker i Japan, skal du have en iPhone 8 eller en nyere model eller et Apple Watch Series 3 eller en nyere model. Du kan også bruge en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2, der er købt i Japan. Læs mere om, hvordan du kan finde ud af, om din enhed er købt i Japan.
  2. På det kinesiske fastland kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari med kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.
  3. Det er ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller, der er kompatible med offentlig transport i Japan og i Beijing og Shanghai på det kinesiske fastland.
  4. Kun USA. Afsendelse og modtagelse af penge via Apple Pay og Apple Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, medlem af FDIC. Læs mere om vilkår og betingelser.
  5. Ikke alle Apple Watch-modeller er kompatible med studiekort i USA.
  6. Virksomhedschat findes i øjeblikket i en betaversion. I nogle lande bliver Virksomhedschat tilgængelig på løbende basis.
  7. I Japan kan Apple Watch (1. generation) ikke bruges til loyalitetsprogrammer.