Brug Familiedeling til at give forældresamtykke for dit barns eksisterende Apple-id

Du kan bruge Familiedeling til at føje dit barns Apple-id til din familie og give forældresamtykke, så barnet kan fortsætte med at bruge sit Apple-id.

Apple tillader, at børn kan have et Apple-id og bruge Apple-tjenester med forældrenes samtykke. Aldersgrænsen for forældresamtykke afhænger af landet eller området, og lovgivningen kan til tider blive ændret. Hvis du har et barn, som allerede har et Apple-id, men du ikke har givet samtykke til barnets konto, skal du bruge Familiedeling til at føje barnets Apple-id til din familiegruppe og give dit samtykke.

Først skal du indstille Familiedeling, hvis du ikke allerede har gjort det. Følg derefter disse trin for at føje dit barn til familien og give forældresamtykke.

• Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling.
  • Tryk på Tilføj familiemedlem.
  • Tryk på Inviter personligt.
  • Indtast den e-mailadresse, dit barn bruger som Apple-id, og tryk derefter på Næste.
  • Bed barnet om at indtaste adgangskoden til sit Apple-id, og tryk derefter på Næste.
  • Accepter aftalen om beskyttelse af personlige oplysninger for forældre.
  • Vælg, om Spørg før køb og Lokalitetsdeling skal aktiveres for dit barn.

Når processen er gennemført, vises barnet i din familiegruppe med det forældresamtykke, der kræves for fortsat at kunne bruge sit Apple-id.

Hvis du ikke har et Apple-id, kan du stadig give forældresamtykke. Bed dit barn om at logge ind på https://appleid.apple.com/parentalconsent/. Indtast dine oplysninger og en godkendt betalingsmetode, og accepter aftalen om forældresamtykke.

Der kræves måske en reserve-e-mailadresse, for at dit barn kan føjes til din familie. Hvis dit barn ikke har registreret en, kan barnet tilføje en reserve-e-mailadresse fra indstillingerne for deres Apple-id-konto.