Forstå og kontroller de personlige oplysninger, du gemmer hos Apple

Som en del af vores forpligtelse til at beskytte dine personlige oplysninger gør vi det lettere end nogensinde før at gennemse og tage kontrol over de data, du gemmer hos Apple.

Værktøjer til at håndtere data og anonymitet

Vi har introduceret nye værktøjer til at håndtere data og anonymitet på kontosiden for dit Apple-id. Log ind på kontosiden for dit Apple-id på en Mac, pc eller iPad. Rul derefter ned til Data og anonymitet, og vælg "Administrer dine data".

Afhængigt af tilgængeligheden i dit land eller område kan du:

Tilgængelighed i dit land eller område

Den komplette række af selvbetjente værktøjer til håndtering af data og anonymitet er i øjeblikket tilgængelig for kunder i EU, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz. Vi har til hensigt at gøre disse funktioner tilgængelige for kunder i hele verden i de kommende måneder.

I øjeblikket kan kunder i andre lande eller regioner anmode om en ændring af deres data eller om en fuldstændig sletning af deres konto og de tilknyttede data. Hvis du bor i et land eller område, der ikke er på ovenstående liste, kan du stadigvæk kontakte os for at anmode om en kopi af de data, du gemmer hos Apple.

Yderligere forbedringer af anonymiteten

For at sikre os, at vi lever op til vores egen høje standarder for beskyttelse af de data, vi gemmer på dine vegne, har vi foretaget en omfattende gennemgang af de tilfælde, hvor vi indsamler og gemmer dine data. Som et resultat af dette kommer Apple-produkter nu med nye og opdaterede erklæringer om data og anonymitet, der gør det lettere end nogensinde før at forstå, hvordan Apple bruger dine personlige oplysninger. Du får vist disse erklæringer, inden du logger ind med dit Apple-id eller slår nye funktioner, der bruger dine data til.

Vi er stolte af vores arbejde for at beskytte din anonymitet, og vi vil forsat anvende vores brancheførende standard for indbygget databeskyttelse for at sikre, at gode oplevelser ikke kommer på bekostning af din anonymitet og sikkerhed. Du kan finde flere oplysninger ved at gå til apple.com/dk/privacy.