Forstå og kontroller de personlige oplysninger, du gemmer hos Apple

Som en del af vores forpligtelse til at beskytte dine personlige oplysninger gør vi det lettere end nogensinde før at gennemse og tage kontrol over de data, du gemmer hos Apple.

Værktøjer til at håndtere data og anonymitet

Vi har introduceret nye værktøjer til at håndtere data og anonymitet på kontosiden for dit Apple-id. Log ind på kontosiden for dit Apple-id på en Mac, pc, iPhone eller iPad. Rul derefter ned til Data og anonymitet, og vælg "Administrer dine data".

Det komplette sæt værktøjer til at håndtere selvbetjeningsdata og anonymitet er tilgængeligt for kunder i mere end 240 lande verden over:

Yderligere forbedringer af anonymiteten

For at sikre os, at vi lever op til vores egne høje standarder for beskyttelse af de data, vi gemmer på dine vegne, har vi foretaget en omfattende gennemgang af de tilfælde, hvor vi indsamler og gemmer dine data. Som et resultat af dette kommer Apple-produkter nu med nye og opdaterede erklæringer om data og anonymitet, der gør det lettere end nogensinde før at forstå, hvordan Apple bruger dine personlige oplysninger. Du får vist disse erklæringer, inden du logger ind med dit Apple-id eller aktiverer nye funktioner, der bruger dine data.

Vi er stolte af vores arbejde for at beskytte din anonymitet, og vi vil forsat anvende vores brancheførende standard for indbygget databeskyttelse for at sikre, at gode oplevelser ikke kommer på bekostning af din anonymitet og sikkerhed. Du kan få flere oplysninger på apple.com/dk/privacy.