Hvis softwaren til Windows-understøttelse ikke er installeret, når du har kørt Boot Camp-assistenten

Læs mere om, hvad du gør, hvis installeringsprogrammet til softwaren til Windows-understøttelse ikke starter automatisk, når du kører Boot Camp-assistenten.

Når du kører Boot Camp-assistenten, starter din Mac op i Windows og starter installeringsprogrammet til softwaren til Windows-understøttelse. Denne software omfatter drivere, der hjælper din Mac med at køre Windows.

I nogle tilfælde starter Boot Camp-assistenten ikke automatisk installeringsprogrammet. Hvis du oplever disse symptomer, når du bruger Windows, kan det betyde, at softwaren til Windows-understøttelse ikke er blevet installeret:

• Der vises en fejl om, at Apple-softwareopdatering er stoppet.
  • En eller flere skærmopløsninger mangler eller er ikke tilgængelige for skærmen i Windows.
  • Du kan ikke justere lysstyrken på den indbyggede skærm i Windows.
  • Apple-musen, pegefeltet eller tastaturet virker ikke i Windows. Bemærk, at Force Touch ikke er designet til brug med Windows.
  • Der kommer ingen lyd fra Mac-computerens indbyggede højttalere i Windows.
  • Den indbyggede mikrofon eller det indbyggede kamera i din Mac genkendes ikke i Windows.

Du kan løse disse problemer ved at installere softwaren til Windows-understøttelse manuelt.

Sådan installerer du softwaren til Windows-understøttelse manuelt

Hvis du oplever symptomerne nævnt ovenfor – eller hvis du ved, at softwaren til Windows-understøttelse ikke er blevet installeret via Boot Camp-assistenten – kan du køre installeringsprogrammet ved hjælp af disse trin.

Eftersom der ikke er installeret nogen Windows-drivere på dette tidspunkt, kan en USB-mus eventuelt gøre navigationen lettere.

1. Gå til partitionen OSXRESERVED, som normalt er D:\-drevet.
  2. Åbn BootCamp-mappen i partitionen OSXRESERVED, og kør installeringsfilen. Sørg for at køre installationen fra BootCamp-mappen og ikke fra nogen anden placering.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre installationen af software til Windows-understøttelse til Boot Camp.

Hvis du foretrækker det, kan du indtaste D:\BootCamp\setup.exe i kommandolinjen for at køre installeringsprogrammet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.