Hvis Boot Camp-installeringsprogrammet ikke åbnes efter brug af Boot Camp-assistent

Følg disse trin, hvis Boot Camp-installeringsprogrammet ikke åbner automatisk, første gang din Mac starter med Windows.

Når du bruger Boot Camp-assistent til at installere Windows på din Mac, skal din Mac starte op i Windows og automatisk åbne Boot Camp-installeringsprogrammet og vinduet "Welcome to the Boot Camp installer" (Velkommen til Boot Camp-installeringsprogrammet). I visse situationer åbnes installeringsprogrammet ikke automatisk. Følg disse trin for at åbne det manuelt og gennemføre processen med at installere Windows-supportsoftware (drivere).

Åbn installeringsprogrammet fra mappen BootCamp

Da Windows-driverne ikke er installeret, kan det være nemmere at bruge en mus eller et tastatur, der er tilsluttet via USB i stedet for Bluetooth, indtil disse trin er gennemført.

1. Gå til Stifinder, og åbn partitionen OSXRESERVED, der som regel er D-drevet.

Hvis du ikke har partitionen OSXRESERVED, skal du følge trinnene for at downloade og installere Windows-supportsoftware i stedet for at følge trinnene i denne artikel.

2. Åbn mappen BootCamp, og åbn derefter Indstilling. Du skal kun åbne Indstilling fra denne mappe; ikke fra andre placeringer.*
  3. Klik på Ja, når du bliver spurgt, om Boot Camp må foretage ændringer på din enhed.
  4. Klik på Reparer for at starte installeringen.
  5. Når installeringen er gennemført, skal du klikke på Afslut og derefter klikke på Ja, når du bliver bedt om at genstarte din Mac.

* Hvis du foretrækker det, kan du åbne Indstilling ved at skrive D:\BootCamp\setup.exe i kommandoprompten.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.