Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV

Du skal bruge en fjernbetjening for at betjene dit Apple TV. Hvis du har mistet fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, kan du betjene dit Apple TV med din iOS-enhed eller købe en ny fjernbetjening.

Betjen dit Apple TV med din iOS-enhed

Før du går i gang, skal du kontrollere følgende:

• Sørg for, at dit Apple TV er sluttet til dit fjernsyn, tændt og forbundet til dit Wi-Fi-netværk.
  • Hvis dit Apple TV er slukket, kan du tænde det igen uden en fjernbetjening. Tag strømstikket ud af dit Apple TV, og tilslut det igen.
  • Hvis du har et nyt Apple TV, der ikke er blevet indstillet, skal du slutte dit Apple TV til din Wi-Fi-router med et Ethernet-kabel.

Følg derefter trinnene nedenfor for at indstille en Apple TV Remote i Kontrolcenter eller i appen Apple TV Remote.

Sådan bruges en Apple TV Remote i Kontrolcenter

Hvis du har indstillet din iOS-enhed til at betjene dit Apple TV, så føjes Apple TV Remote automatisk til Kontrolcenter, når du opdaterer til iOS 12 eller en senere version.

Hvis du ikke har indstillet din iOS-enhed til at betjene dit Apple TV, eller hvis du har en tidligere version af iOS, skal du følge disse trin:

1. Kontroller, at din iOS-enhed er på samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  2. Føj en Apple TV Remote til Kontrolcenter, og åbn derefter Kontrolcenter.
  3. Tryk på , og vælg derefter dit Apple TV.
  4. Du skal eventuelt indtaste den firecifrede kode på din iOS-enhed, der vises på dit Apple TV.

Apple TV Remote i Kontrolcenter kan kun betjene Apple TV 4K og Apple TV (4. generation). Hvis du har et Apple TV (3. generation), kan du bruge appen Apple TV Remote til at betjene dit Apple TV.

Sådan bruges appen Apple TV Remote

1. Download appen Apple TV Remote fra App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Kontroller, at din iOS-enhed er på samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  3. Åbn appen Apple TV Remote, tryk på Tilføj Apple TV, og tryk derefter på dit Apple TV.
  4. Du skal eventuelt indtaste den firecifrede kode på din iOS-enhed, der vises på dit Apple TV.

Køb en ny fjernbetjening

Du kan også købe en ny Siri Remote eller Apple TV Remote til dit Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en anden forhandler.