Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV

Du kan betjene dit Apple TV med din iPhone eller iPad, eller du kan bruge en anden fjernbetjening.

Sådan bruges en Apple TV Remote i Kontrolcenter

Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV 4K eller Apple TV HD, kan du indstille og bruge Apple TV Remote på din iPhone eller iPad.

Brug en anden fjernbetjening

• Hvis du har Apple TV 4K eller Apple TV HD, kan du bruge en Siri Remote (1. generation eller senere), en Apple TV Remote (1. generation eller senere) eller en Apple Remote.
  • Hvis du har Apple TV (3. generation), skal du bruge en Apple Remote.

Læs mere om, hvordan du identificerer din Apple TV Remote

Du kan købe en ny fjernbetjening til dit Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en anden forhandler. Eller find ud af, hvordan du bruger en netværksbaseret fjernbetjening til Apple TV