Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV

Du skal bruge en fjernbetjening for at betjene dit Apple TV. Hvis du har mistet fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, kan du betjene dit Apple TV med din iPhone, iPad eller iPod touch, eller du kan købe en ny fjernbetjening.

Brug Apple TV Remote i Kontrolcenter

Hvis du har indstillet din iPhone, iPad eller iPod touch til at betjene dit Apple TV, så føjes Apple TV Remote automatisk til Kontrolcenter, når du opdaterer til iOS 12 eller iPadOS 12 eller en nyere version.

Hvis du ikke har indstillet din enhed til at betjene dit Apple TV, eller hvis du har en tidligere version af iOS eller iPadOS, skal du følge disse trin:

1. Sørg for, at din iPhone, iPad eller iPod touch er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  2. Føj Apple TV Remote til Kontrolcenter på din iPhone, iPad eller iPod touch, og åbn derefter Kontrolcenter.
  3. Tryk på , og vælg derefter dit Apple TV.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den firecifrede kode, der vises på dit Apple TV, på din iOS- eller iPadOS-enhed.

Apple TV Remote i Kontrolcenter kan betjene Apple TV 4K og Apple TV HD.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indstille Apple TV Remote i Kontrolcenter.

Køb en ny fjernbetjening

Du kan også købe en ny Siri Remote eller Apple Remote til dit Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en anden forhandler.

Hvis du ikke kan indstille Apple TV Remote i Kontrolcenter

• Sørg for, at dit Apple TV er sluttet til dit fjernsyn, er tændt og har forbindelse til hjemmets Wi-Fi-netværk.
  • Hvis dit Apple TV er slukket, kan du tænde det igen uden en fjernbetjening. Tag strømstikket ud af dit Apple TV, og tilslut det igen.
  • Slut dit Apple TV til din Wi-Fi-router med et Ethernet-kabel.

Følg derefter trinnene til indstilling af Apple TV Remote i Kontrolcenter.