Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV

Hvis du har mistet fjernbetjeningen til dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation), kan du betjene dit Apple TV med din iOS-enhed.

Betjen dit Apple TV med din iOS-enhed

Kontroller, at dit Apple TV er sluttet til tv'et og et Wi-Fi-netværk.

• Hvis dit Apple TV er slukket, kan du tænde det igen uden en fjernbetjening. Tag strømstikket ud af dit Apple TV, og tilslut det igen.
  • Hvis du har et nyt Apple TV, der ikke er blevet indstillet, skal du slutte dit Apple TV til din Wi-Fi-router med et Ethernet-kabel.

Følg derefter trinnene nedenfor for at indstille en Apple TV Remote i Kontrolcenter eller i appen Apple TV Remote.

Sådan bruges en Apple TV Remote i Kontrolcenter

1. Kontroller, at din iOS-enhed er på samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  2. Føj en Apple TV Remote til Kontrolcenter, og åbn derefter Kontrolcenter.
  3. Tryk på , og vælg derefter dit Apple TV.
  4. Du skal eventuelt indtaste den firecifrede kode på din iOS-enhed, der vises på dit Apple TV.

Sådan bruges appen Apple TV Remote

1. Kontroller, at din iOS-enhed er på samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  2. Download appen Apple TV Remote fra App Store.
  3. Åbn appen Apple TV Remote, tryk på Tilføj Apple TV, og tryk derefter på dit Apple TV.
  4. Du skal eventuelt indtaste den firecifrede kode på din iOS-enhed, der vises på dit Apple TV.

Køb en ny fjernbetjening

Du kan også købe en ny Siri Remote eller Apple TV Remote til dit Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en anden forhandler.