Hvis du ikke kan indstille HomePod eller HomePod mini

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist advarslen "Indstilling mislykkedes" eller "Inkompatibel med Wi-Fi", eller hvis der opstår et andet problem, når du indstiller din HomePod.

Gennemgå krav til indstilling

• Du skal bruge en iPhone eller iPad for at indstille HomePod. Du kan ikke bruge en Mac til at indstille en HomePod.
  • Opdater din iPhone eller iPad. Du skal bruge en iPhone med iOS 16.3 eller nyere eller en iPad med iPadOS 16.3 eller nyere for at indstille HomePod (2. generation).
  • HomePod bruger det Wi-Fi-netværk*, som din iPhone eller iPad er forbundet med. Gå til Indstillinger > Wi-Fi, og tjek, at din iPhone eller iPad har forbindelse til Wi-Fi. Personlige hotspots anbefales ikke.

* HomePod kan oprette forbindelse til mange 802.1X Wi-Fi-netværk og netværk med tilmelding, hvor der kræves yderligere login-trin, f.eks. netværk, der leveres af hoteller eller kollegier.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan se indstillingsskærmen for HomePod

Lås og lås derefter din iPhone eller iPad op, gå til hjemmeskærmen, og hold din iPhone eller iPad tæt på din HomePod.

Hvis du stadig ikke ser indstillingsskærmen:

1. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på knappen Tilføj .
  3. Tryk på Tilføj tilbehør > Flere indstillinger > HomePod.

Hvis din HomePod ikke vises som en mulighed, skal du nulstille HomePod. Prøv derefter at indstille HomePod igen.

Hvis du får vist advarslen "Inkompatibel med Wi-Fi" under indstillingen

HomePod og HomePod mini bruger det Wi-Fi-netværk, som din iPhone eller iPad har oprettet forbindelse til.

Hvis du får vist en Wi-Fi-advarsel under indstillingen, skal du bruge din iPhone eller iPad til at glemme dit Wi-Fi-netværkgenoprette forbindelse til netværket og prøve at indstille HomePod eller HomePod mini igen.

Hvis du får vist en Wi-Fi-advarsel om 6 GHz under indstillingen, skal du sørge for, at alle routere på dit netværk bruger det samme navn til hvert bånd (2,4 GHz, 5 GHz eller 6 GHz), som de understøtter.

Læs mere om anbefalede indstillinger til Wi-Fi-routere og adgangspunkter

Hvis du vil forbinde din HomePod til et andet netværk

Hvis du vil forbinde din HomePod til et andet netværk, skal du åbne appen Hjem og kontrollere, om der er en advarsel om uoverensstemmelse mellem netværk.

• Hvis der vises en advarsel om forskellige netværk, skal du forbinde din HomePod til det samme Wi-Fi-netværk som din iPhone eller iPad. Tryk på Vis oplysninger under advarslen, rul ned, og tryk derefter på Flyt HomePod til [Wi-Fi-netværk].
  • Hvis der ikke vises en advarsel om forskellige netværk, skal du nulstille HomePod. Sørg derefter for, at din iPhone eller iPad er forbundet til det Wi-Fi-netværk, du vil have din HomePod til at oprette forbindelse til, og konfigurer HomePod igen.

Hvis du får vist advarslen "Indlæser tilbehør og scener" i appen Hjem

Vent på, at appen Hjem er blevet indlæst. Hvis appen Hjem forbliver i indlæsningstilstand i mere end 30 minutter, bør der blive vist en mulighed for at nulstille den. Nulstil appen Hjem, og prøv derefter at indstille din HomePod igen.

Når du har nulstillet appen Hjem, skal du tilføje Hjem-tilbehør og gennemgå Hjem-indstillingerne igen.

Hvis der vises et orange blinklys oven på HomePod mini

Hvis et orange lys blinker gentagne gange oven på HomePod mini, er HomePod mini sluttet til en computer eller strømforsyning, der ikke er klassificeret som 20 W (9 V ⎓ 2,22 A).

Slut din HomePod mini til en stikkontakt ved hjælp af en strømforsyning på 20 W (9 V ⎓ 2,22 A), og prøv derefter at indstille den igen.

Identificer statusindikatorer på HomePod og HomePod mini

Hvis du har et andet problem med Opsætning af HomePod

Tjek, om du kan indstille din HomePod efter hvert trin:

1. Glem Wi-Fi-netværket på din iPhone eller iPad, og genopret derefter forbindelse til netværket.
  2. Sørg for, at din iPhone eller iPad både har appen Hjem og appen Apple Music installeret. Hvis du har slettet disse apps, skal du gå til App Store, søge efter dem og trykke på knappen Hent igen .
  3. Slå Bluetooth til i appen Indstillinger.
  4. I appen Indstillinger skal du trykke på [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed og slå Tofaktorgodkendelse til.
  5. I appen Indstillinger skal du trykke på [dit navn] > iCloud og slå Adgangskoder og nøglering til.
  6. Hvis du tidligere har føjet tilbehør til appen Hjem, skal du logge ind på iCloud på din iPhone eller iPad med det Apple-id, der er angivet som ejer af hjemmet. Hvis du vil finde det Apple-id, der er angivet som ejer af hjemmet, skal du åbne appen Hjem, trykke på knappen Mere , trykke på Hjem-indstillinger og derefter trykke på dit navn.
  7. Hvis du tidligere har føjet tilbehør til appen Hjem, skal du forbinde din iPhone eller iPad til det samme Wi-Fi-netværk som dit tilbehør. Hvis du vil kontrollere, hvilket Wi-Fi-netværk dit Apple TV eller HomePod er tilsluttet, skal du åbne appen Hjem, trykke på Apple TV eller HomePod, trykke på knappen Indstillinger  og rulle ned til Wi-Fi-netværk.