Problemer med at sende eller modtage beskeder på Apple Watch

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en advarsel eller et rødt udråbstegn, eller hvis du ikke kan modtage beskeder.

Der vises et rødt udråbstegn

Hvis du ser symbol med rødt udråbstegn eller "ikke leveret" ud for en besked, skal du trykke på advarslen for at forsøge at sende beskeden igen. Prøv nedenstående trin, hvis beskeden stadig ikke kan sendes.

Hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder

Prøv at sende eller modtage en besked på dit Apple Watch igen efter hvert trin.

Tjek Kontrolcenter

Hvis du ser symbolerne for Forstyr ikke eller Flyfunktion på urskiven, skal du slå indstillingerne fra i Kontrolcenter.

Tryk nederst på urskiven, og hold fingeren der, vent på, at Kontrolcenter vises, og skub derefter op. Tryk på de fremhævede symboler for Forstyr ikke og Flyfunktion for at slå indstillingerne fra.

Apple Watch med Forstyr ikke slået til og et andet med Flyfunktion slået til.

Kontroller din forbindelse

Kontroller, at dit Apple Watch kan oprette forbindelse til din iPhone, mobilnetværket eller Wi-Fi. Hvis du vil sende og modtage SMS/MMS-beskeder fra dit Apple Watch, skal din pardannede iPhone være tændt og have forbindelse til Wi-Fi eller mobilnetværk, men din iPhone behøver ikke at være i nærheden.

Selv om din iPhone ikke har forbindelse eller ikke er tændt, kan du sende og modtage iMessage-beskeder på dit Apple Watch, når dit Apple Watch har forbindelse til Wi-Fi eller mobilnetværk.

Læs mere om, hvordan dit Apple Watch opretter forbindelse, og få hjælp, hvis dine enheder afbryder forbindelsen.

Apple Watch sluttet til iPhone.

Prøv at sende en besked fra din iPhone

Hvis din iPhone ikke kan sende eller modtage beskeder, kan du prøve at rette problemer med beskeder på din iPhone

Kontroller, at du er logget ind

På din iPhone skal du åbne Apple Watch-appen, trykke på fanen Mit ur og derefter trykke på Generelt > Apple-id.

Logget ind med j.appleseed@icloud.com.

Kontroller iMessage-indstillingerne

På din iPhone: Gå til Indstillinger > Beskeder, og sørg for, at iMessage er slået til.

Tryk derefter på Send og modtag, og kontroller, at du bruger samme Apple-id som dit Apple Watch.

Hvis du ikke er logget ind, skal du logge på iMessage med dit Apple-id

John Appleseed logget på iMessage med Apple-id.

Log af iMessage

Tryk på Indstillinger > Beskeder > Send og modtag. Tryk på dit Apple-id, og vælg Log ud.

Tryk derefter på Indstillinger > Beskeder. Slå iMessage fra, og slå det derefter til igen

Indstillinger for iMessage på iPhone.

Log på iMessage igen

Tryk på Indstillinger > Beskeder > Send og modtag > Brug dit Apple-id til iMessage, og log derefter ind.

Genstart dit Apple Watch og din iPhone

Her kan du se, hvordan du genstarter dit Apple Watch og din iPhone.

Kontroller, om der er opdateringer

Her kan du se, hvordan du opdaterer dit Apple Watch og din iPhone.

Kontakt os

Inden du kontakter os, skal du ophæve pardannelsen med dit Apple Watch og derefter gentage pardannelsen. Hvis du stadig ikke kan sende eller modtage beskeder, skal du kontakte Apple-support.