Problemer med at sende eller modtage beskeder på Apple Watch

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en advarsel eller et rødt udråbstegn, eller hvis du ikke kan modtage beskeder.

Der vises et rødt udråbstegn

Hvis du ser symbol med rødt udråbstegn eller "ikke leveret" ud for en besked, skal du trykke på advarslen for at forsøge at sende beskeden igen. Prøv nedenstående fremgangsmåde, hvis beskeden stadig ikke kan sendes.

Hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder

Prøv at sende eller modtage en besked på dit Apple Watch igen efter hvert trin.

Tjek Kontrolcenter

Hvis du ser symbolerne for Forstyr ikke eller Flyfunktion på urskiven, skal du slå indstillingerne fra i Kontrolcenter.

Skub opad på urskiven, og tryk på de fremhævede symboler for at slå Forstyr ikke eller Flyfunktion fra.

Kontroller din forbindelse

Kontroller, at dit Apple Watch kan oprette forbindelse til din iPhone, mobilnetværket eller Wi-Fi. Hvis du vil sende og modtage SMS/MMS-beskeder fra dit Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal din parrede iPhone være tændt og have forbindelse til Wi-Fi eller et mobilnetværk, men din iPhone behøver ikke at være i nærheden.

Selv om din iPhone ikke har forbindelse eller ikke er tændt, kan du sende og modtage iMessage-beskeder på dit Apple Watch, når dit Apple Watch har forbindelse til Wi-Fi eller mobilnetværk.

Læs mere om, hvordan dit Apple Watch opretter forbindelse, og få hjælp, hvis dine enheder afbryder forbindelsen.

Prøv at sende en besked fra din iPhone

Hvis din iPhone ikke kan sende eller modtage beskeder, kan du prøve at rette problemer med beskeder på din iPhone

Kontroller, om du er logget ind

På din iPhone skal du åbne Apple Watch-appen, trykke på fanen Mit ur og derefter trykke på Generelt > Apple-id.

Kontroller iMessage-indstillingerne

Gå til Indstillinger > Beskeder på din iPhone, og sørg for, at iMessage er slået til.

Tryk derefter på Send og modtag, og kontroller, at du bruger det samme Apple-id som dit Apple Watch.

Hvis du ikke er logget ind, skal du, logge ind på iMessage med dit Apple-id

Log af iMessage

Tryk på Indstillinger > Beskeder > Send og modtag. Tryk på dit Apple-id, og vælg Log ud.

Tryk derefter på Indstillinger > Beskeder. Slå iMessage fra, og slå det derefter til igen

Log ind på iMessage igen

Tryk på Indstillinger > Beskeder > Send og modtag > Brug dit Apple-id til iMessage. Log derefter ind.

Genstart dit Apple Watch og din iPhone

Her kan du se, hvordan du genstarter Apple Watch og iPhone.

Kontroller, om der er opdateringer

Her kan du se, hvordan du opdaterer Apple Watch og iPhone.

Kontakt os

Inden du kontakter os, skal du ophæve pardannelsen med dit Apple Watch og derefter gentage pardannelsen. Hvis du stadig ikke kan sende eller modtage beskeder, kan du kontakte Apple-support.