Brug af "Hej Siri" med flere enheder

Læs om, hvordan en enhed reagerer på "Hej Siri", når der er flere enheder i nærheden, der understøtter funktionen.

Hvilken enhed reagerer på "Hej Siri"?

Når du siger "Hej Siri" i nærheden af flere enheder, der understøtter "Hej Siri", bruger enhederne Bluetooth til hurtigt at kommunikere med hinanden og afgøre, hvilken enhed der skal reagere på anmodningen. Den enhed, der reagerer, er den, der hørte dig tydeligst, eller som senest blev løftet eller brugt.

HomePod reagerer på de fleste anmodninger til Siri, også selvom der er andre enheder i nærheden, der understøtter "Hej Siri". Du bruger Siri på en bestemt enhed ved at løfte enheden op for at afbryde vågeblus eller trykke på knappen for at bruge Siri og derefter foretage anmodningen.

Sådan gør du, hvis den forkerte enhed reagerer på "Hej Siri"

• Sørg for, at Bluetooth er slået til på alle enheder. Hvis Bluetooth er slået fra, eller en enhed ikke er inden for Bluetooth-rækkevidde af de andre enheder, vil flere enheder måske reagere på din anmodning.
  • Sørg for, at alle enhederne har den nyeste software fra Apple. Hvis nogle enheder bruger ældre software, vil flere enheder måske reagere på "Hej Siri".
  • På alle de enheder, du vil bruge til "Hej Siri", skal du sørge for, at "Hej Siri" er slået til i indstillingerne til Siri.
  • Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du placere den med forsiden nedad, så den ikke reagerer på "Hej Siri".
  • Hvis du har en HomePod, kan du sige "Hej Siri, slå Hej Siri fra" eller bruge appen Hjem til at slå Lyt efter "Hej Siri" fra. Du slår det til igen ved at trykke oven på HomePod og holde fingeren nede, mens du siger "Slå Hej Siri til".
  • Hvis du har en Mac, der understøtter "Hej Siri", kan du lukke låget på den, så den ikke reagerer på "Hej Siri". Hvis "Tillad Siri, når enheden er låst" er slået fra i indstillingerne for Siri, reagerer den heller ikke, når skærmen er låst.

Læs mere

Læs mere om brug af Siri på disse enheder:

Siri-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.