32-bit appkompatibilitet med macOS High Sierra 10.13.4

Om overgangen til 64-bit-teknologi og hvordan det påvirker 32-bit apps.

Appen er ikke optimeret til din Mac. Denne app skal opdateres af udvikleren for at øge kompatibiliteten.

Den avancerede teknologi er det, der gør en Mac til en Mac. Alle moderne Mac-computere leveres med kraftfulde 64-bit-processorer, og macOS kører avancerede 64-bit apps, der kan få adgang til betydeligt mere hukommelse og gør systemets ydeevne hurtigere. De teknologier, der definerer nyere Mac-oplevelser – f.eks. Metal-grafikacceleration – fungerer kun med 64-bit apps. For at sikre, at de apps, du køber, er lige så avancerede som den Mac, du kører dem på, vil al fremtidig software til Mac-computere før eller siden skulle være 64-bit.

Apple begyndte overgangen til 64-bit hardware- og softwareteknologi til Mac-computere for over ti år siden, og samarbejder med udviklere om at gøre alle deres apps til 64-bit. På vores Worldwide Developers Conference i 2017 informerede Apple udviklerne om, at macOS High Sierra vil blive den sidste version af macOS, der kører 32-bit apps problemfrit.

Mens udviklerne optimerer deres apps til 64-bit-kompatibilitet, giver Apple kunderne besked, når de bruger apps, der er baseret på 32-bit-teknologi. Denne besked gives med en engangsadvarsel, der kommer frem, når du starter en 32-bit app.

Neden for kan du se flere oplysninger om advarslen og om, hvad overgangen til 64-bit betyder for dig.

Hvorfor får jeg denne advarsel?

Fra og med macOS High Sierra 10.13.4 vil apps, der ikke er blevet opdateret til at bruge 64-bit-processer, vise en engangsadvarsel, når de åbnes. Dette gør i god tid brugerne opmærksomme på, at de kører 32-bit-software, der i fremtiden ikke vil være kompatibelt med macOS.

Kan jeg fortsat bruge mine 32-bit apps?

Ja, du kan forsat bruge 32-bit apps på din Mac-computer på nuværende tidspunkt. Brugen af 32-bit-software har ingen uønskede virkninger for dine data eller din computer.

Hvornår vil overgangen til 64-bit være gennemført?

Overgangen til 64-bit til macOS og macOS-apps er stadigvæk undervejs, så de endelige overgangsdatoer er endnu ikke fastlagt. Men dette er et godt tidspunkt at tjekke med softwareudvikleren, om 64-bit-versioner af dine favorittitler er tilgængelige.

Hvordan kommer jeg i kontakt med appudvikleren?

Den letteste måde at kontakte en udvikler på er ved at finde denne på nettet. Hvis du vil finde navnet på udvikleren af en app, skal du åbne appen, klikke på appnavnet i menulinjen og vælge "Om..."

Hvordan kan jeg se, om en app er 32-bit eller 64-bit?

Gå ind i Apple-menuen, vælg Om denne Mac, og klik derefter på knappen Systemrapport. Åbn systemrapporten, rul ned til Software, og vælg derefter Programmer. Når du vælger et individuelt program, kan du se et felt med titlen "64-bit (Intel)". "Ja" betyder 64-bit, mens "Nej" betyder 32-bit.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Udgivelsesdato: Mon May 28 18:04:38 GMT 2018