Brug Tilpasning af berøring på HomePod og HomePod mini

Hvis du har problemer med at bruge betjeningsmulighederne med berøring på HomePod eller HomePod mini, kan Tilpasning af berøring hjælpe.

Tilpasning af berøring til

Rediger indstillinger for Tilpasning af berøring

Slå Tilpasning af berøring til

Hvis du indstiller HomePod eller HomePod mini med en iPhone eller iPad, der bruger Tilpasning af berøring, overføres dine indstillinger for Tilpasning af berøring fra den pågældende enhed automatisk til HomePod eller HomePod mini.

Du kan også slå Tilpasning af berøring til i appen Hjem, når du har indstillet HomePod eller HomePod mini:

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på din HomePod.

3. Tryk eller klik på knappen IndstillingerNo alt supplied for Image, og vælg derefter Tilgængelighed.

Tilgængelighed vises før Analyse og forbedringer på HomePod-indstillingsskærmen
  4. Vælg Tilpasning af berøring, og slå funktionen til.

Skift indstillinger for Tilpasning af berøring

Tilpasning af berøring har flere funktioner, som du kan justere for at hjælpe dig med at styre HomePod eller HomePod mini:

Indstillinger for Tilpasning af berøring på iPhone

Brug Varighed af tryk

Hvis du vil vælge, hvor lang tid det tager for HomePod eller HomePod mini at reagere på et tryk, skal du slå Varighed af tryk til. Brug derefter plus- og minusknapperne til at vælge en varighed. HomePod og HomePod mini ignorerer tryk, der er kortere end den indstillede Varighed af tryk.

Slå Ignorer gentagelse til

Hvis du har problemer med kun at trykke én gang på betjeningsmulighederne på din HomePod eller HomePod mini, kan du slå Ignorer gentagelse til. Hvis du derefter trykker flere gange hurtigt på betjeningsmulighederne, behandler din HomePod eller HomePod mini trykkene som ét tryk.

Brug plus- og minusknapperne til at justere tiden.

Brug Hjælp til tryk

Hvis din finger ofte glider på betjeningsmulighederne i stedet for at trykke, kan du bruge Hjælp til tryk. Du kan vælge, om HomePod eller HomePod mini skal reagere på, hvor du begynder at glide, eller hvor du stopper med at glide.

• Hvis du har tendens til at glide fingeren efter at have trykket på en betjeningsmulighed, kan du vælge Brug placering af første berøring.

• Hvis du har en tendens til at glide fingeren til det sted, du vil trykke på, skal du vælge Brug placering af sidste berøring.