Tilføjelse af musik til afspilningskø

Du kan manuelt ændre rækkefølgen af de sange, der afspilles i appen Musik eller i iTunes, eller sætte musik i kø til dit Apple TV eller din HomePod.

En iPhone X, der afspiller en animation af at skubbe op på skærmen Afspiller nu i appen Musik. Sangen

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Find en sang, et album eller en spilleliste i appen Musik på din iOS-enhed eller appen Apple Music på Android1, som du vil lytte til efter det, der i øjeblikket afspilles.
  2. Tryk hårdt på emnet for at bruge 3D Touch eller brug langt tryk på emnet, og tryk derefter på  Afspil som næste eller  Afspil senere2. Du kan også trykke på et album eller en spilleliste og derefter trykke på symbolet Flere indstillinger på din iOS device eller symbolet Flere indstillinger på din Android-telefon og vælge  Afspil som næste eller  Afspil senere2.

Sangen eller sangene på albummet eller spillelisten føjes til afspilningskøen som det næste nummer. Den musik, som du vælger at afspille som det næste, vises øverst i køen, og den musik, du vælger at afspille senere, vises nederst i køen.

Hvis du vil se din kø, skal du trykke på eller skubbe opad på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu og derefter rulle ned. Hvis du vil redigere din afspilningskø, skal du trykke på symbolet Skift rækkefølge på din iOS-enhed eller symbolet Skift rækkefølge på din Android-enhed og derefter trække sange op eller ned. Hvis du vil fjerne et emne fra køen, skal du skubbe til venstre på emnet og derefter trykke på Fjern.

Hvis du vælger at afspille et nyt album eller en ny spilleliste, vises muligheden for at beholde eller rydde køen.

1. Du kan også oprette en kø med podcastepisoder i appen Podcasts på din iOS-enhed.

2. Alt afhængigt af hvor mange emner du har i din kø, er det ikke sikkert, at du kan se  Afspil senere.

På din Mac eller pc

En bærbar Mac med et åbent iTunes-vindue. Køen er åben og valgt.

1. Find en sang, et album eller en spilleliste i iTunes, som du vil lytte til efter det, der aktuelt afspilles.
  2. Højreklik på emnet, og vælg Afspil som næste eller Afspil senere3

Den musik, som du vælger at afspille som det næste, vises øverst i køen, og den musik, du vælger at afspille senere, vises nederst i køen.

Klik på knappen Kø øverst i iTunes-vinduet for at se køen. Hvis du vil ændre rækkefølgen i køen, skal du klikke på en sang, holde fingeren på sangen og derefter trække den til en ny placering længere oppe eller nede i køen. Hvis du vil fjerne et emne fra køen, skal du holde markøren over emnet og klikke på symbolet Fjern øverst til venstre.

Hvis du vælger at afspille et nyt album eller en ny spilleliste, vises muligheden for at beholde eller rydde køen.

3. Alt afhængigt af hvor mange emner du har i din kø, er det ikke sikkert, at du kan se Afspil senere.

En iPhone X med Audio Switcher i Kontrolcenter åben.

På dit Apple TV eller din HomePod

Hvis du har et Apple TV eller en HomePod i nærheden og et Apple Music-abonnement, kan du bruge appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch til at styre, hvad der afspilles næste gang.4

Åbn appen Musik på din iOS-enhed. Tryk eller skub op på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu, og tryk derefter på AirPlay-symbolet. Du får vist separate kort for hvert Apple TV eller hver HomePod samt de vigtigste indstillinger for brug af AirPlay til at streame lyd fra din iPhone, iPad eller iPod touch til en anden enhed. Tryk på kortet for den enhed, du vil betjene.

Når du har trykket på kortet for enheden, får du i appen Musik vist det, der aktuelt afspilles, samt køen for det relevante Apple TV eller den relevante HomePod.

Alle de sange, som du vælger Afspil som næste eller Afspil senere for, eller som du flytter op eller ned i køen, har indvirkning på afspilningsrækkefølgen på den pågældende enhed.

Hvis du har et Apple TV eller en HomePod mere i et andet rum, kan du oprette separate afspilningskøer for disse enheder.5

4. Du kan vælge, hvad der afspilles som det næste fra iTunes på en Mac ved at klikke på AirPlay-knappen.

5. Du kan også vælge, hvad der afspilles som det næste på et andet Apple TV. Tryk på og hold fingeren nede på knappen Afspil/pause på din Siri Remote eller Apple TV Remote på hjemmeskærmen. Skub derefter til højre på Touch-overfladen for at få vist flere lyddestinationer.

Opret delte køer

Hvis du er hjemme hos en ven, eller du selv har gæster, kan I være fælles om at styre6 afspilningskøen til et Apple TV eller en HomePod. Gæster, der vil føje emner til afspilningskøen, skal have et Apple Music-abonnement. Hvis du ikke er abonnent, kan du kun ændre rækkefølgen af sangene i afspilningskøen.

Åbn appen Musik på din iOS-enhed. Tryk på eller skub opad på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu, tryk på AirPlay-symbolet, og tryk derefter på kortet for den enhed, som du vil styre køen for.

Alle ændringer af køen vises på de andres enheder, når de selv vil styre afspilningskøen for det delte Apple TV eller den delte HomePod.

6. Inden du deler styringen, skal du sikre, at du har den seneste iOS-version.