Tilføjelse af musik til afspilningskø

Du kan manuelt ændre rækkefølgen af de sange, der afspilles i appen Musik eller i iTunes, eller sætte musik i kø til dit Apple TV eller din HomePod.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon

Find en sang, et album eller en spilleliste i appen Musik, som du vil lytte til efter det, der aktuelt afspilles. Tryk hårdt på emnet for at bruge 3D Touch, og tryk derefter på Afspil som næste eller Afspil senere. Hvis du ikke har 3D Touch, kan du trykke på et album eller en spilleliste og derefter trykke på Flere indstillinger på din iOS-enhed eller på Flere indstillinger på din Android-telefon og vælge Afspil som næste eller Afspil senere. Sangen eller sangene på albummet eller spillelisten føjes til afspilningskøen som det næste nummer. Den musik, som du vælger at afspille som det næste, vises øverst i køen, og den musik, du vælger at afspille senere, vises nederst i køen.

Hvis du vil se din kø, skal du trykke på eller skubbe opad på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu og derefter rulle ned. Hvis du vil ændre rækkefølgen i køen, skal du trykke på menuen og derefter trække en sang op eller ned. Hvis du vil fjerne et emne fra køen, skal du skubbe til venstre på emnet og derefter trykke på Fjern.

Hvis du vælger at afspille et nyt album eller en ny spilleliste, vises muligheden for at beholde eller rydde køen.

Du kan også oprette en kø med podcastepisoder i appen Podcasts til iPhone, iPad og iPod touch.

På din Mac eller pc

Find en sang, et album eller en spilleliste i iTunes, som du vil lytte til efter det, der aktuelt afspilles. Højreklik på emnet, og vælg Afspil som næste eller Afspil senere. Den musik, som du vælger at afspille som det næste, vises øverst i køen, og den musik, du vælger at afspille senere, vises nederst i køen.

Hvis du vil se køen, skal du klikke på   øverst i iTunes-vinduet. Hvis du vil ændre rækkefølgen i køen, skal du klikke på en sang, holde fingeren på sangen og derefter trække den til en ny placering længere oppe eller nede i køen. Hvis du vil fjerne et emne fra køen, skal du holde markøren over emnet og klikke på  øverst til venstre.

Hvis du vælger at afspille et nyt album eller en ny spilleliste, vises muligheden for at beholde eller rydde køen.

På dit Apple TV eller din HomePod

Hvis du har et Apple TV eller en HomePod i nærheden og et Apple Music-abonnement, kan du bruge appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch til at styre, hvad der afspilles næste gang.

Åbn appen Musik på din iOS-enhed. Tryk eller skub op på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu, og tryk derefter på . Du får vist separate kort for hvert Apple TV eller hver HomePod samt de vigtigste indstillinger for brug af AirPlay til at streame lyd fra din iPhone, iPad eller iPod touch til en anden enhed. Tryk på kortet for den enhed, du vil betjene.

Når du har trykket på kortet for enheden, får du i appen Musik vist det, der aktuelt afspilles, samt køen for det relevante Apple TV eller den relevante HomePod.

Alle de sange, som du vælger Afspil som næste eller Afspil senere for, eller som du flytter op eller ned i køen, har indvirkning på afspilningsrækkefølgen på den pågældende enhed.

Hvis du har et Apple TV eller en HomePod mere i et andet rum, kan du oprette separate afspilningskøer for disse enheder.

Du kan vælge, hvad der afspilles som det næste fra iTunes på en Mac ved at klikke på .

Du kan også vælge, hvad der afspilles som det næste på et andet Apple TV. Tryk på , og hold fingeren nede på hjemmeskærmen på din Siri Remote eller Apple TV Remote. Skub derefter til højre på Touch-overfladen for at få vist flere lyddestinationer.

Opret delte køer

Hvis du er hjemme hos en ven, eller du selv har gæster, kan I være fælles om at styre afspilningskøen til et Apple TV eller en HomePod. Gæster, der vil føje emner til afspilningskøen, skal have et Apple Music-abonnement. Hvis du ikke er abonnent, kan du kun ændre rækkefølgen af sangene i afspilningskøen.

Åbn appen Musik på din iOS-enhed. Tryk på eller skub opad på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu, tryk derefter på , og tryk derefter på kortet for den enhed, som du vil styre køen for.

Alle ændringer af køen vises på de andres enheder, når de selv vil styre afspilningskøen for det delte Apple TV eller den delte HomePod.

Inden du deler styringen, skal du sikre, at du har den seneste iOS-version.