Tilføjelse af musik til kø

Med appen Apple Music kan du sætte den musik, du vil lytte til, i kø. Få venner til at føje musik til din kø. Og flyt musikkøen frem og tilbage mellem din iPhone og HomePod, så du kan blive ved med at lytte uden at gå glip af noget.

Sådan føjer du musik til Kø

Følg trinnene nedenfor for din enhed.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music, og afspil en sang, et album eller en spilleliste.
  2. Find musik, du vil føje til Kø.
    • Du kan tilføje et album eller en spilleliste ved at åbne det/den. På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Mere symbolet Flere indstillinger. På Android-enhed: Tryk på Mere symbolet Flere indstillinger.
    • Du kan tilføje en sang ved at holde nede på den.
  3. Tryk på Afspil som næste  eller Afspil senere .

Administrer Kø

Tryk på den sang, der afspilles, nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu, og tryk derefter på Kø  . Herfra kan du:

• Ændre rækkefølgen i køen: Tryk på symbolet Skift rækkefølge ud for en sang, og træk den derefter op eller ned.
  • Fjerne en sang: Skub til venstre over den, og tryk på Fjern.
  • Se din lyttehistorik: Rul op for at se Historik og den musik, du har lyttet til.

Hvis du afspiller et nyt album eller en ny spilleliste, vises muligheden for at beholde eller rydde køen.

På Mac eller pc

1. På Mac: Åbn appen Apple Music. På pc: Åbn iTunes til Windows.
  2. Afspil en sang, et album eller en spilleliste.
  3. Find musik, du vil føje til Kø.
  4. På Mac: Klik på Mere  ud for en sang, et album eller en spilleliste. På pc: Højreklik på sangen, albummet eller spillelisten.
  5. Vælg Afspil som næste eller Afspil senere.

Administrer Kø

Klik på Kø  øverst til højre i vinduet. Herfra kan du:

• Ændre rækkefølgen i køen: Træk en sang op eller ned.
  • Fjerne en sang: Hold markøren over den, og klik på Slet symbolet Fjern.

Hvis du afspiller et nyt album eller en ny spilleliste, vises muligheden for at beholde eller rydde køen.

På Apple TV eller HomePod

Hvis du har et Apple Music-abonnement, kan du bruge appen Apple Music på din iPhone, iPad eller iPod touch til at føje musik til køen på Apple TV eller HomePod.

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller din HomePod.
  2. Åbn appen Apple Music, og tryk på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu.
  3. Tryk på AirPlay .
  4. Rul og tryk på kortet for HomePod eller Apple TV. Tryk derefter igen for at gå tilbage til appen Apple Music og se Kø for denne enhed.
  5. Find musik, du vil føje til Kø.
    • Hvis du vil tilføje et album eller en spilleliste, skal du åbne det/den og trykke på Mere symbolet Flere indstillinger øverst til højre.
    • Du kan tilføje en sang ved at holde nede på den.
  6. Tryk på Afspil som næste  eller Afspil senere .

Del styringen af Kø

Hvis du er hjemme hos en ven, eller du selv har gæster, kan I alle sammen dele styringen af Kø til et Apple TV eller en HomePod. Alle skal blot have et abonnement på Apple Music og en iPhone, iPad eller iPod touch, der har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din HomePod eller dit Apple TV.

1. Åbn appen Apple Music, og tryk på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu.
  2. Tryk på AirPlay .
  3. Rul og tryk på kortet for HomePod eller Apple TV. Tryk derefter igen for at gå tilbage til appen Apple Music og se Kø for denne enhed.
  4. Find musik, du vil føje til Kø.
    • Hvis du vil tilføje et album eller en spilleliste, skal du trykke på Mere symbolet Flere indstillinger øverst til højre.
    • Du kan tilføje en sang ved at holde nede på den.
  5. Tryk på Afspil som næste  eller Afspil senere .

Overfør Kø mellem iPhone og HomePod

Opdater din HomePod og din iPhone til den nyeste version af iOS. Du kan derefter overføre det, du lytter til, mellem de to enheder – automatisk eller med et enkelt tryk.

• Hvis du vil overføre det, der afspilles på din iPhone til din HomePod, skal du sørge for, at din iPhone er inden for 1 meter af din HomePod. Tryk derefter på beskeden på din iPhone, der siger Afspil på HomePod.
  • Hvis du automatisk vil have overført det, der afspilles, frem og tilbage mellem din iPhone og din HomePod, skal du blot holde din iPhone tæt på den øverste del af din HomePod.

HomePod er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.