Opret fotoprojekter i Fotos med tredjepartsudvidelser

Med udvidelser kan du oprette bøger, kort, websteder, lysbilledshows, vægudsmykninger, fotogaver og meget mere i Fotos til macOS.

Tredjepartsudvidelser giver dig flere muligheder i Fotos end Apples eksisterende tilbud (bog, kalender, kort, lysbilledshow og aftryk). Her kan du læse mere om, hvordan du arbejder med tredjepartsudvidelser i Fotos til macOS.

Installer en udvidelse til Fotos

1. Åbn Fotos. Gå til Arkiv > Opret, og vælg Mere.
  2. Mac App Store åbner et udvalg af projektudvidelsesapps fra tredjeparter, der er kompatible med Fotos. Du kan gennemgå de tilgængelige apps og klikke på dem for at få yderligere oplysninger.
  3. Tryk på Installer i Mac App Store for at downloade udvidelsen til din Mac.
  4. Vend tilbage til Fotos, og vælg Arkiv > Opret.

Opret et projekt med projektudvidelser i Fotos

1. Vælg et minde, et album eller nogle specifikke fotos i dit Fotos-bibliotek, som du gerne vil inkludere i et projekt.
  2. Vælg Arkiv > Opret, eller klik på  ved siden af Mine projekter på sidepanelet i Fotos.
  3. Vælg den ønskede projektudvidelse.
  4. Første gang, du bruger udvidelsen, beder en dialogboks om din tilladelse til at tilgå dit Fotos-bibliotek. Klik på OK.
  5. Når Fotos har indlæst projektlærredet, skal du følge udvidelsens instrukser.

Slå udvidelser i Fotos fra

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en udvidelse til Fotos, kan du slå den fra under Systemindstillinger. Sådan gør du:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på Udvidelser.
  2. Klik på Fotos-projekter i venstre sidepanel. Apps med udvidelser til Fotos vises på listen.
  3. Fravælg afkrydsningsfeltet for at slå udvidelsen fra.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.