Strømforbrug og varmeafgivelse for iMac Pro

Få mere at vide om strømforbrug og varmeafgivelse (BTU) for iMac Pro (2017).

iMac Pro (2017)

27" Retina 5K-skærm, 2,3 GHz Intel Xeon W-processor, 128 GB 2666 MHz DDR4 ECC-hukommelse, 4 TB solid-state drive (SSD), Radeon Pro Vega 64-grafikprocessor med 16 GB HBM2-hukommelse

Strømforbrug (230V/50Hz)

Varmeafgivelse

Standby

Højeste processorydelse

Standby

Højeste processorydelse

64 W

370 W

218 BTU/time

1.262 BTU/time

Noter

• Strømforbruget (watt) måles fra vægstikket og omfatter alle strømforsyninger og strømtab. Der er ikke behov for flere ændringer.

• Højeste processorydelse er målt ved kørsel af et meget computerkrævende testprogram, der maksimerer processorydelsen til sit højeste og derfor kræver det højeste strømforbrug.

• Tallene gælder ved en omgivelsestemperatur på 23 °C. En høj omgivelsestemperatur, kræver højere blæserhastigheder, hvilket øger strømforbruget. Ved 35 °C skal der lægges 50 W til for at tage højde for det øgede strømforbrug.