Hukommelsesspecifikationer for iMac Pro

Her kan du læse om de forskellige typer RAM (random access memory) og grafikhukommelse (VRAM), som bruges i iMac Pro-computere (2017).

iMac Pro-model

Max. DRAM

Plads, hvor bruger kan isætte hukommelse

Plads, hvor AASP kan isætte hukommelse

Video/VRAM

iMac Pro (2017)

256 GB

Ingen

2666 MHz DDR4 ECC

8 eller 16 GB HBM2

Brugeren har ikke adgang til hukommelsen i en iMac Pro (2017). Hvis hukommelsen i din iMac Pro skal udskiftes, skal du kontakte en Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder. Hvis du vil opgradere hukommelsen i din iMac Pro, kan en Apple-autoriseret serviceudbyder hjælpe dig. Før du laver en aftale, skal du kontrollere, at den specifikke butik eller serviceudbyder, som du kontakter, tilbyder hukommelsesopgraderinger, og opdater derefter din Mac til den nyeste version af macOS.