Hukommelsesspecifikationer for iMac Pro

Her kan du læse om de forskellige typer RAM (random access memory) og grafikhukommelse (VRAM), som bruges i iMac Pro-computere (2017).

iMac Pro-model Maks. DRAM Plads,
hvori brugeren
kan isætte RAM
Plads,
hvori brugeren
kan isætte RAM
Video/
VRAM
iMac Pro (2017) 128 GB Ingen 2666MHz DDR4 ECC 8GB or 16GB HBM2

Brugeren har ikke adgang til hukommelsen i en iMac Pro (2017). Hvis hukommelsen i din iMac Pro skal udskiftes, skal du kontakte en Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder. Hvis du vil opgradere hukommelsen i din iMac Pro, kan en Apple-autoriseret serviceudbyder hjælpe dig. Før du laver en aftale, skal du kontrollere, at den specifikke butik eller serviceudbyder, som du kontakter, tilbyder hukommelsesopgraderinger.