Find serienummeret på din HomePod eller HomePod mini

Du skal muligvis bruge HomePod-serienummeret, når du registrerer din HomePod eller HomePod mini, eller hvis du får brug for support.

Se i bunden af din HomePod

Se i appen Hjem

Se iCloud-indstillinger

Se i bunden af din HomePod

Serienummeret findes i bunden af din HomePod- eller HomePod mini-højttaler.

homepod-new-homepod-mini-tech-spec-serial-number

Se i appen Hjem

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.1

2. Tryk eller klik på din HomePod, og tryk eller klik derefter på knappen Indstillingerknappen Indstillinger.

3. Rul ned for at finde serienummeret.

ios-17-iphone-14-pro-home-homepod-settings-serial

Hvis du har indstillet to HomePod-højttalere som stereopar, skal du åbne appen Hjem, trykke eller klikke på dit HomePod-stereopar og derefter trykke eller klikke på knappen Indstillingerknappen Indstillinger. Vælg Højttalere, og vælg derefter hver HomePod for at finde serienummeret.

Se i iCloud-indstillingerne

1. På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > [Dit navn].2

2. Rul ned, og tryk på HomePod for at finde serienummeret.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-devices-homepod-serial
  1. Hvis du vil bruge appen Hjem på en Mac, skal du opdatere din Mac til macOS Mojave eller nyere.

2. Sørg for, at din iPhone eller iPad er logget ind på iCloud med det Apple‑id, du brugte til at indstille din HomePod eller HomePod mini.