Om krypteret lagerplads på din nye Mac

Læs mere om krypteret lagerplads på computere med Apple T2-sikkerhedschippen, og sørg for, at dine data er helt beskyttede.

Mac-computere med Apple T2-sikkerhedschippen har integreret sikkerhed i både software og hardware for at levere krypteret lagerplads. Data på den indbyggede solid-state drive (SSD) krypteres ved hjælp af en hardwareaccelereret AES-processor, der er indbygget i T2-chippen. Denne kryptering udføres med 256-bit-nøgler, der er tilknyttet et unikt id i T2-chippen.

Den avancerede krypteringsteknologi, der er integreret i T2-chippen, leverer kryptering med linjehastighed. Det betyder også, at hvis den del af T2-chippen, der indeholder din krypteringsnøgle, bliver beskadiget, kan du blive nødt til at gendanne indholdet på din disk fra en sikkerhedskopi. Dette indhold omfatter systemarkiver, apps, konti, indstillinger, musik, fotos, film og dokumenter.

Sørg for altid at sikkerhedskopiere dit indhold på en sikker, ekstern disk eller en anden sikker placering til sikkerhedskopier, så du om nødvendigt kan gendanne dit indhold. Du bør også slå FileVault til for yderligere beskyttelse. Hvis FileVault ikke er slået til, vil dine krypterede SSD'er automatisk aktiveres og dekrypteres, når de bliver tilsluttet din Mac.

Oprettelse af en sikkerhedskopi

Indstil Time Machine eller en anden metode til sikkerhedskopiering, så du jævnligt kan sikkerhedskopiere din Mac på en sikker ekstern kilde.

Arkiver, der arkiveres i iCloud Drive, og fotos og videoer, der arkiveres i iCloud-fotobibliotek, overføres automatisk til iCloud. Når du bruger iCloud-fotobibliotek, arkiveres billeder og videoer i fuld opløsning som standard på din Mac som en del af en Time Machine-sikkerhedskopi. Hvis du vælger at optimere iCloud-fotobibliotek på din Mac, vil originaler i fuld opløsning ikke indgå i en Time Machine-sikkerhedskopi.

Slå FileVault til

Selvom SSD'en på computere med Apple T2-sikkerhedschippen er krypteret, skal du slå FileVault til, så din Mac kræver en adgangskode for at dekryptere dine data.

For at slå FileVault til skal du følge disse trin:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Sikkerhed & anonymitet.
  2. Klik på fanen FileVault.
  3. Klik på låseknappen, og indtast derefter administratornavn og adgangskode.
  4. Klik på Slå FileVault til.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.