Uventet genstart af iPhone, iPad eller iPod touch

Læs, hvad du skal gøre, hvis din enhed med iOS 11 uventet genstarter flere gange fra 2. december 2017.

Prøv at opdatere enheden til iOS 11.2. Når du har trykket på Hent og installer, fortsætter downloaden, selv om enheden genstarter. Vent på, at opdateringen udføres.

Hvis du ikke kan opdatere, skal du slå meddelelser fra for alle apps på enheden og derefter opdatere den til iOS 11.2:

1. Tryk på Indstillinger > Meddelelser.
  2. Tryk på en app, og slå Tillad meddelelser fra. Gentag dette trin for hver app.
  3. Opdater enheden til iOS 11.2.
  4. Efter opdateringen skal du trykke på Indstillinger > Meddelelser og slå Tillad meddelelser til igen for hver app.

Du kan også opdatere din enhed ved hjælp af iTunes. Følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  2. Slut enheden til din computer med det USB-kabel, der fulgte med enheden. Din tilsluttede enhed vises som et symbol i øverste venstre hjørne af iTunes. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis symbolet ikke vises
  3. Klik på symbolet for enheden.
  4. Klik på Søg efter opdatering på fanen Resume. Når du har trykket på Hent og opdater, fortsætter downloaden, selv om enheden genstarter. Vent på, at opdateringen udføres.

Hvis du ikke kan opdatere eller stadig oplever problemer efter opdateringen, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.