Om macOS Server 5.7.1 og nyere versioner

Apple har den 21. april 2022 nedlagt macOS Server. Eksisterende macOS Server-kunder kan fortsætte med at downloade og bruge appen med macOS Monterey.

De mest populære serverfunktioner – cachelagringsserver, arkivdelingsserver og Time Machine-server – følger med hver eneste installering af macOS High Sierra og nyere versioner, så endnu flere kunder har adgang til disse vigtige tjenester uden ekstra omkostninger.

Få hjælp til din overførsel fra Profile Manager til andre MDM-løsninger ved at læse om valg af en MDM-løsning og planlægning af din MDM-overførsel.

Tilgængelige tjenester i macOS og macOS Server

Læs mere om, hvilke tjenester der er tilgængelige i macOS Server, og hvilke tjenester der er blevet overført fra macOS Server til macOS.

Tjenester inkluderet i macOS Server 5.12 og nyere

Følgende tjenester følger med og understøttes fuldt ud af macOS Server 5.12 og nyere versioner:

• Profile Manager
  • Open Directory

Tjenester inkluderet i macOS Server 5.7.1 til og med 5.11.1

Følgende tjenester følger med og understøttes fuldt ud af macOS Server 5.7.1 til og med 5.11.1:

• Profile Manager
  • Open Directory
  • Xsan

Tjenester overført fra macOS Server til macOS Big Sur og nyere versioner

Kommandolinjeværktøjer til Xsan-administration er inkluderet i macOS Big Sur og nyere versioner. Læs mere

Tjenester overført fra macOS Server til macOS High Sierra og nyere versioner

Disse tjenester er nu tilgængelige i macOS High Sierra og nyere versioner og kan findes under Systemindstillinger > Deling:

• Arkivserver
  • Cachelagringsserver
  • Time Machine-server

Servicestatus

Denne tabel viser status for alle macOS Server-tjenester og tilgængelige alternativer.

Tjeneste Status Alternativer
Profile Manager Tilgængelig i Server 5.12.2 Læs mere om valg af en MDM-løsning
Xsan Fjernet i Server 5.12 Quantum, kommandolinjeværktøjer indbygget i macOS
FTP Fjernet i Server 5.4 SFTP/SSH
Serverdokumenter Fjernet i Server 5.4

iCloud-dokumenter, Apache/WebDAV
DHCP UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1 bootpd, indbygget i macOS
DNS Fjernet i Server 5.7.1 BIND, Unbound, KnotDNS
VPN Fjernet i Server 5.7.1 OpenVPN, SoftEther VPNWireGuard
Firewall UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1 pf firewall (indbygget i macOS)
Postserver Fjernet i Server 5.7.1

dovecot/Postfix

Courier, KerioConnect

Kalender Fjernet i Server 5.7.1 CalendarServer, DavMail, Radicale, Kerio Connect
Wiki Fjernet i Server 5.7.1 MediaWiki, PmWiki, XWiki, Confluence, WordPress WMX-arkiver
Websteder UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1 Apache HTTP-server (indbygget i macOS), Nginx, Lighttpd
Kontakter Fjernet i Server 5.7.1 CalendarServer, DavMail, Kerio Connect
NetBoot/NetInstall UI-værktøjer fjernet i Server 5.7.1 BOOTP, TFTP, HTTP, NFS (alt sammen indbygget i macOS), NetSUS, BSDPy
Beskeder Fjernet i Server 5.7.1 ejabberd, Openfire, Prosody
Radius Fjernet i Server 5.7.1 FreeRadius
AirPort-administration Fjernet i Server 5.7.1 AirPort-værktøj

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.