Opdater HomePod

Brug appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac til at opdatere softwaren på din HomePod eller HomePod mini.

Som standard installerer HomePod og HomePod mini automatisk nye softwareopdateringer, men du kan manuelt søge efter opdateringer i appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

1. Sørg for, at din enhed er opdateret til den nyeste version af iOS, iPadOS eller macOS.

2. Åbn appen Hjem.

3. Tryk eller klik på knappen MereNo alt supplied for Image og derefter Indstillinger til Hjem > Softwareopdatering.

4. Hvis der er en ny opdatering, skal du vælge Opdater.

Der er en opdatering vises under Automatiske opdateringer på skærmen Opdateringer i appen Hjem

Hvis der ikke er en ny opdatering, kan du vælge HomePod for at aktivere automatiske opdateringer og få den nyeste software automatisk, når den er tilgængelig. Softwareopdatering viser dig også, om din HomePod allerede er opdateret, og hvilken HomePod-software der er installeret.

Et hvidt, snurrende lys vises på toppen af HomePod, mens den opdaterer. Opdateringen kan tage noget tid. Sørg for, at din HomePod forbliver tilsluttet strøm, mens den opdaterer.