Om opmærksomhedsfunktioner på iPhone X eller en nyere model

Læs mere om, hvordan du slår opmærksomhedsfunktioner til eller fra på din iPhone X eller en nyere model.

Opmærksomhedsfunktioner

Slå opmærksomhedsfunktioner til eller fra

Selvom du ikke er tilmeldt Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet på iPhone X eller en nyere model for at understøtte opmærksomhedsfunktioner. Eksempel,

• Når du kigger på din telefon, nedtones skærmen ikke, før du holder op med at kigge på den.
  • Hvis du kigger på din enhed, skrues der ned for lyden af dine advarsler.

Hvis du ikke vil bruge disse funktioner, skal du gå til Indstillinger > Face ID & adgangskode og deaktivere opmærksomhedsfunktionerne.