Om opmærksomhedsfunktioner på din iPhone X eller iPad Pro

Få at vide, hvordan du slå opmærksomhedsfunktioner til eller fra på din iPhone X eller nyere eller iPad Pro 11" eller iPad Pro 12,9".

Slå opmærksomhedsfunktioner til eller fra

Selv hvis du ikke tilmelder dig Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet på iPhone X eller nyere eller iPad Pro 11" eller iPad Pro 12,9" intelligent for at understøtte opmærksomhedsfunktioner. Eksempel,

• Når du kigger på din enhed, dæmpes din skærm ikke, før du stopper med at kigge på enheden.
  • Hvis du kigger på din enhed, skrues der ned for lyden af dine advarsler.

Hvis du ikke vil bruge disse funktioner, skal du gå til Indstillinger > Face ID & adgangskode og deaktivere opmærksomhedsfunktionerne.