Om opmærksomhedsfunktioner på din iPhone X eller iPad Pro

Få at vide, hvordan du slår Opmærksomhedsfunktioner til eller fra på din iPhone X eller nyere eller iPad Pro 11" eller iPad Pro 12,9".

Face ID og adgangskodeindstillinger på iPhone. Opmærksomhedsfunktioner er aktiveret.

Slå opmærksomhedsfunktioner til eller fra

Selv hvis du ikke tilmelder dig Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet på iPhone X eller nyere eller iPad Pro 11" eller iPad Pro 12,9" intelligent for at understøtte opmærksomhedsfunktioner. Eksempel,

• Når du kigger på din enhed, dæmpes din skærm ikke, før du stopper med at kigge på enheden.
  • Hvis du kigger på din enhed, skrues der ned for lyden af dine advarsler.

Hvis du ikke vil bruge disse funktioner, skal du gå til Indstillinger > Face ID & adgangskode og deaktivere opmærksomhedsfunktionerne.