Find modelnummeret på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs, hvordan du finder modelnummeret på din iOS-enhed.

Kig i Indstillinger

Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Til højre for Model kan du se produktnummeret. Tryk på produktnummeret for at få vist modelnummeret.

Kig på din enhed

På iPhone 8 eller nyere kan du finde modelnummeret ved at fjerne SIM-kortholderen og kigge på SIM-kortpladsen. Sørg for at stå et sted med stærkt ovenlys. Modelnummeret er på den øverste side – siden med skærmen.

På iPhone 7 eller tidligere, iPad eller iPod touch kan du finde modelnummeret bag på enheden.