Om Super Retina-skærmen på din iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max

Læs mere om, hvordan du får mest muligt ud af Super Retina-skærmen på din iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max.

Super Retina-skærmen i iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max blev udviklet af Apple for at opfylde vores meget høje standarder. Vi mener, at dette er den bedste OLED-skærm, der nogensinde er indbygget i en smartphone, som samtidigt byder på markedets bedste farvenøjagtighed. Super Retina-skærmen har et utroligt kontrastforhold på 1.000.000 til 1, høj lysstyrke og et bredt farveområde i biografkvalitet. I kombination med det bedste farvestyringssystem kalibreres farverne konstant for at levere den bedste visuelle oplevelse.

Højt dynamisk udsnit

Super Retina har også Højt dynamisk udsnit (HDR), som understøtter en bred vifte af mørke og lyse områder på billeder og video. Dette gør det muligt at se dybe, ægte sorte farver og rene, klare hvide farver, mens mellemliggende dramatiske nuancer bevares. Billederne ser mere levende ud, og alt ser mere forbløffende ud end nogensinde med Dolby Vision eller HDR10.

OLED-teknologi

Super Retina-skærmen bruger OLED-teknologi med organiske dioder, der udsender lys. Super Retina omfatter yderligere forbedringer i forhold til traditionelle OLED-skærme, der muliggør en utrolig visuel oplevelse, som for første gang lever op til iPhone-standarden.

OLED-teknologien leverer et utroligt højt kontrastforhold og høj opløsning. OLED udsender lys gennem hver enkelt pixel, og fordi den ikke kræver baggrundslys, kan skærmen gøres slankere. Med sin høje lysstyrke, brede farveunderstøttelse og markedets bedste farvenøjagtighed overvinder Super Retina-skærmen de udfordringer, som traditionelle OLED-skærme har.

Hvis du kigger skråt på en OLED-skærm, vil du muligvis lægge mærke til små ændringer i farver og nuancer. Dette er karakteristisk for OLED og er normal adfærd. OLED-skærme kan også have mindre visuelle ændringer ved forlænget brug. Dette er også forventet adfærd og kan omfatte at "billedet fastholdes", eller at billedet "brænder sig fast", dvs. at skærmen viser en svag rest af et billede, selv efter et nyt billede vises på skærmen. Dette kan ske i mere ekstreme tilfælde, f.eks. hvor det samme billede med høj kontrast konstant vises i længere tid af gangen. Vi har designet Super Retina-skærmen, så den er markedets bedste til at mindske effekterne af "fastbrændt" OLED.

Få mest muligt ud af Super Retina-skærmen

Med den seneste version af iOS er iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max er specielt designet til at minimere effekterne ved længerevarende brug og til at forlænge brugslevetiden for Super Retina-skærmen. Her er nogle flere ting, du kan gøre for at få mest muligt ud af din Super Retina-skærm:

• Opdater din iPhone X, iPhone XS eller iPhone XS Max til den nyeste version af iOS. Du bliver bedt om at opdatere, når der er en ny tilgængelig opdatering. Du kan også søge efter opdateringer under Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
  • Brug Automatisk lysstyrke til automatisk at justere lysstyrken for din skærm, så den passer til det omgivende lys. Denne indstilling er slået til som standard. Du kan kontrollere indstillingen ved at åbne Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Tilpasning af skærm.
  • Indstil din iPhone X, iPhone XS eller iPhone XS Max til at slukke skærmen, når du ikke bruger den. Det anbefales at vælge et kortere tidsrum. Du kan justere denne indstilling ved at åbne Indstillinger > Skærm & lysstyrke > Automatisk lås.
  • Undgå at vise statiske billeder ved maksimal lysstyrke i længere tid ad gangen. Hvis du har en app, der holder skærmen tændt, når du ikke aktivt bruger din iPhone X, iPhone XS eller iPhone XS Max, kan du midlertidigt mindske lysstyrken ved hjælp af Kontrolcenter.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.