Brug af Animoji på iPhone X

Med Animoji på iPhone X kan du oprette og dele tilpassede animerede figurer i appen Beskeder, der bruger din stemme og efterligner dine ansigtsudtryk.

Opret og send en Animoji

TrueDepth-kameraet på din iPhone X analyserer dine ansigtsudtryk og efterligner disse udtryk i en række forskellige Animoji i appen Beskeder. Du kan oprette din egen Animoji og dele den med alle, der bruger en iOS-enhed, Mac eller smartphone.

Sådan opretter du din egen Animoji:

1. Åbn appen Beskeder, og start en ny besked, eller tryk på en eksisterende.
  2. Tryk på  og derefter på .
  3. Vælg en Animoji på venstre side af skærmen. Eller tryk på  for at se din Animoji i fuld skærm.
  4. Se direkte ind i din iPhone X, og placer dit ansigt i rammen.
  5. Hvis du vil starte med at optage, skal du trykke på . Hvis du vil stoppe, skal du trykke på . Du kan optage op til 10 sekunder.
  6. Hvis du vil se et eksempel på din Animoji, skal du trykke på . Hvis du vil vælge en anden Animoji med brug af den samme optagelse, skal du trykke på en Animoji. Hvis du vil slette din Animoji, skal du trykke på .
  7. Tryk på  for at sende.

Opret et Animoji-klistermærke

Dekorer dine beskeder med dine helt egne specielle Animoji-klistermærker. Sådan gør du:

1. Åbn appen Beskeder, og start en ny besked, eller tryk på en eksisterende.
  2. Tryk på  og derefter på .
  3. Vælg en Animoji, og se derefter direkte ind i din iPhone X, og placer dit ansigt i rammen.
  4. Lav et ansigtsudtryk, hold fingeren nede på Animojien, og træk den til beskeden for at sende den automatisk.

Arkiver en Animoji

Vil du arkivere en Animoji, som du opretter eller modtager? Gå til beskedtråden, tryk hårdt på Animojien, skub op, og tryk på Arkiver. Hvis du har en iPhone 6 eller en ældre model, iPad eller iPod touch, skal du holde fingeren nede på Animojien og derefter trykke på Arkiver.

Du kan også trykke på Animojien i beskedtråden for at få den vist i fuld skærm, trykke på  og derefter på Arkiver video.

Du kan finde Animoji, som du arkiverer, i appen Fotos på din iOS-enhed.