Sådan bruger du Animoji på iPhone og iPad Pro

Hvis du har en iPhone eller iPad Pro, kan du oprette din helt egen Animoji, der bruger din stemme og gengiver dine ansigtsudtryk.

Hvis du vil bruge en Animoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model eller en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9" (3. generation) eller en nyere model. Find ud af, om din enhed er kompatibel.

Sådan opretter og sender du en Animoji

Opret din egen Animoji, og del den med alle, der bruger en iOS-enhed, Mac eller smartphone:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji
  3. Vælg en animoji. Tryk på symbolet for grå bjælke for at se din animoji i fuld skærm.
  4. Se ind i din iPhone eller iPad, og placer dit ansigt i rammen.
  5. Tryk på symbolet for optag for at starte optagelsen. Hvis du vil stoppe, skal du trykke på symbolet for stop optagelse. Du kan optage op til 30 sekunder.
  6. Hvis du vil se en eksempelvisning af din Animoji, skal du trykke på øverst til venstre. Hvis du vil vælge en anden Animoji med brug af den samme optagelse, skal du trykke på en anden Animoji. Hvis du vil slette din Animoji, skal du trykke på .
  7. Tryk på symbolet for send besked for at sende.

For at bruge en Animoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Sådan opretter du et animoji-klistermærke

Dekorer dine beskeder med dine helt egne specielle animoji-klistermærker. Sådan gør du:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for animoji
  3. Vælg en animoji, og kig derefter direkte ind i din iPhone eller iPad, og placer dit ansigt i rammen.
  4. Lav et ansigtsudtryk, hold fingeren nede på animojien, og træk den til beskedtråden.

Læs mere om, hvordan du bruger Animoji- og Memoji-klistermærker.

For at bruge en Animoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Sådan arkiverer du en Animoji

1. Åbn beskeden.
  2. Tryk på din animoji, og hold nede.
  3. Tryk på Arkiver.

Du kan også trykke på din Animoji i beskeden for at få den vist i fuld skærm, trykke på  og derefter på Arkiver video. Du kan finde en arkiveret Animoji i appen Fotos på din iOS-enhed, men du kan ikke gemme et Animoji-klistermærke.

For at bruge en Animoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Sådan bruger du animoji sammen med FaceTime

1. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  2. Når opkaldet starter, skal du trykke på symbolet Effekter.
  3. Tryk på den Animoji eller Memoji, du vil bruge.
  4. Fortsæt dit FaceTime-opkald med din animoji, eller tryk på x-symbolet for at fortsætte uden en animoji, eller gå tilbage til FaceTime-menuen.

Hvis du vil ændre din animoji eller memoji, eller hvis du vil fjerne den under et FaceTime-opkald, skal du gentage trin 2-4.

For at bruge en Animoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Sådan bruger du Kameraeffekter sammen med din Animoji

Gør dine samtaler endnu mere levende med Kameraeffekter. Opret og del hurtigt et billede eller en video med Animoji:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at oprette en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på kamerasymbolet, og tag et billede eller optag en video.
  3. Tryk på symbolet for effekter, tryk på symbolet for animoji, og vælg derefter din animoji. Du kan føje flere effekter til dit billede eller din video.
  4. Når du har valgt den Animoji, du vil bruge, skal du trykke på  nederst til højre og derefter trykke på symbolet for grå cirkel.
  5. Tryk på symbolet for send for at sende, eller tryk på OK for at tilføje en personlig besked, inden du sender billedet. Hvis du ikke vil sende billedet, skal du trykke på x-symbolet øverst til højre i billedet.

For at bruge en Animoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Få mere ud af dine beskeder

For at bruge en Animoji skal du have en kompatibel iPhone eller iPad Pro.