Brug af Animoji på iPhone X og iPad Pro

Hvis du har en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9", kan du lave din helt egen own Animoji, der bruger din stemme og afspejler dine ansigtsudtryk.

opret en animoji

Sådan opretter og sender du en Animoji

Hvis du har en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9", kan du lave din egen Animoji og dele den med alle, der bruger en iOS-enhed, Mac eller smartphone. Sådan gør du:

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på  symbolet for Animoji
  3. Vælg en Animoji. Tryk på symbolet for grå bjælke for at se din Animoji i fuld skærm.
  4. Se ind i din iPhone eller iPad, og placer dit ansigt i rammen.
  5. Tryk på symbolet for optag for at starte optagelsen. Hvis du vil stoppe, skal du trykke på symbolet for stop optagelse. Du kan optage op til 30 sekunder.
  6. Hvis du vil se en eksempelvisning af din Animoji, skal du trykke på afspil besked øverst til venstre. Hvis du vil vælge en anden Animoji med brug af den samme optagelse, skal du trykke på en anden Animoji. Hvis du vil slette din Animoji, skal du trykke på  symbolet for slet.
  7. Tryk på symbolet for send besked for at sende.

Hvis du vil bruge en Animoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model eller en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9".

Animoji-klistermærke

Sådan opretter du et Animoji-klistermærke

Dekorer dine beskeder med dine helt egne specielle Animoji-klistermærker. Sådan gør du:

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på  symbolet for Animoji
  3. Vælg en Animoji, og kig derefter direkte ind i din iPhone eller iPad, og placer dit ansigt i rammen.
  4. Lav et ansigtsudtryk, hold fingeren nede på Animojien, og træk den til beskedtråden.

Hvis du vil bruge en Animoji eller Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9".

Sådan arkiverer du en Animoji

Sådan arkiverer du en Animoji, som du har oprettet eller modtaget:

1. Åbn beskeden.
  2. Tryk på din Animoji, og hold nede.
  3. Tryk på Arkiver.

Du kan også trykke på din Animoji i beskeden for at få den vist i fuld skærm, trykke på  og derefter på Arkiver video.

Du kan finde en arkiveret Animoji i appen Fotos på din iOS-enhed, men du kan ikke gemme et Animoji-klistermærke.

Hvis du vil bruge en Animoji eller Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9".

animoji sammen med FaceTime

Sådan bruger du Animoji sammen med FaceTime

1. Åbn FaceTime, og foretag et opkald.
  2. Når opkaldet starter, skal du trykke på symbolet for effekter.
  3. Tryk på den Animoji eller Memoji, du vil bruge.
  4. Fortsæt dit FaceTime-opkald med din Animoji, eller tryk på x-symbolet for at fortsætte uden en Animoji, eller gå tilbage til FaceTime-menuen.

Hvis du vil ændre din Animoji eller Memoji, eller hvis du vil fjerne den under et FaceTime-opkald, skal du gentage trin 2-4.

Hvis du vil bruge en Animoji eller Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9".

Animoji med kameraeffekter

Sådan bruger du Animoji med kameraeffekter

Du kan gøre dine samtaler endnu mere levende med Kameraeffekter i iOS 12. Opret og del hurtigt et billede eller en video med Animoji:

1. Åbn Beskeder, og tryk på skriv besked for at starte en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på symbolet for kamera, og tag et billede eller en video.
  3. Tryk på symbolet for effekter, tryk på symbolet for animoji, og vælg derefter din Animoji. Du kan føje flere effekter til dit billede eller din video.
  4. Når du har valgt den Animoji, du vil bruge, skal du trykke på x-symbolet nederst til højre og derefter trykke på symbolet for grå cirkel.
  5. Tryk på symbolet for send for at sende, eller tryk på OK for at tilføje en personlig besked, inden du sender billedet. Hvis du ikke vil sende billedet, skal du trykke på x-symbolet øverst til højre i billedet.

Hvis du vil bruge en Animoji eller Memoji, skal du have en iPhone X eller en nyere model, en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9".

Få mere ud af dine beskeder