Del iCloud+ med din familie

Med Familiedeling kan du dele et abonnement på iCloud+ med op til fem andre familiemedlemmer.

Med Familiedeling kan du dele et abonnement på iCloud+ med alle i din familiegruppe. Dette inkluderer op til 12 TB iCloud-lagringsplads samt funktioner som Privat datatrafik med iCloud, Skjul min e-mailadresse og understøttelse af Sikker HomeKit-video.* Læs mere om iCloud+.

Når du deler et iCloud+ abonnement, bruger alle i familiegruppen deres egen konto. På den måde forbliver alle dine fotos, dokumenter og andre oplysninger private, selvom du deler adgang til tjenesten. Du deler blot de funktioner og den plads, der er tilgængelig i iCloud+, med dine familiemedlemmer, så du kun har én aftale, du skal administrere.

Del iCloud+ med alle i familien

Se, hvor meget lagringsplads din familie bruger

Skift fra dit personlige iCloud+ abonnement til dit familieabonnement

Hvis din familie holder op med at dele iCloud+, eller du forlader Familiedeling

* Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande og områder. Uden adgang til din IP-adresse kan nogle websteder kræve ekstra trin for at logge ind eller få adgang til indhold, når du har slået Privat datatrafik med iCloud til. Sikker HomeKit-video kræver en understøttet iCloud-aftale, et kompatibelt HomeKit-aktiveret sikkerhedskamera og HomePod mini, HomePod, Apple TV eller iPad som hub for hjemmet.

Del iCloud+ med alle i familien

Hvis du vil dele iCloud+, skal du bruge iOS 11 eller en nyere version, iPadOS eller macOS 10.13 High Sierra eller en nyere version. I får den bedste oplevelse, hvis dine familiemedlemmers enheder også opfylder disse krav.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis et familiemedlem allerede har iCloud+

På din iPhone, iPad eller iPod touch

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere:

1. Hvis du ikke har indstillet Familiedeling endnu, skal du indstille Familiedeling.

2. Gå til Indstillinger > Familie.

3. Tryk på Abonnementer.

4. Tryk på iCloud+.

5. Følg vejledningen for at dele din eksisterende aftale.

6. Brug Beskeder til at fortælle de familiemedlemmer, der allerede har en iCloud+ aftale, at de nu kan skifte til din delte iCloud+ aftale.

I iOS 15 eller iPadOS 15 eller tidligere:

1. Hvis du ikke har indstillet Familiedeling endnu, skal du indstille Familiedeling.

2. Gå til Indstillinger > [dit navn].

3. Tryk på Familiedeling.

4. Tryk på iCloud+.

5. Følg vejledningen for at dele din eksisterende aftale.

6. Brug Beskeder til at fortælle de familiemedlemmer, der allerede har en iCloud+ aftale, at de nu kan skifte til din delte iCloud+ aftale.

På din Mac

I macOS Ventura eller nyere:

1. Hvis du ikke har indstillet Familiedeling endnu, skal du indstille Familiedeling.

2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie.

3. Klik på Abonnementer, og vælg derefter iCloud+.

4. Klik på Del med familien.

5. Følg vejledningen på skærmen.

I macOS Monterey eller tidligere:

1. Hvis du ikke har indstillet Familiedeling endnu, skal du indstille Familiedeling.

2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.

3. Klik på iCloud-lagring.

4. Klik på Del.

5. Følg vejledningen på skærmen.

Se, hvor meget lagringsplads din familie bruger

Brug vejledningen nedenfor for at se, hvor meget lagringsplads familien bruger. Du kan når som helst opgradere for at få mere plads.

Hvis din familie er ved at løbe tør for lagringsplads i iCloud, får alle medlemmer en notifikation. Familiearrangøren eller det familiemedlem, der købte aftalen, kan når som helst købe mere plads – op til 12 TB.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere:

1. Gå til Indstillinger > Familie.

2. Tryk på Abonnementer.

3. Tryk på iCloud+.

ios-17-iphone-14-pro-settings-family-subscriptions-icloud-plus

I iOS 15 eller iPadOS 15 eller tidligere:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].

2. Tryk på Familiedeling.

3. Tryk på iCloud+.

På din Mac

I macOS Ventura eller nyere:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie.

2. Klik på Abonnementer, og vælg derefter iCloud+.

macos-sonoma-system-settings-family-subscriptions-icloud-plus

I macOS Monterey eller tidligere:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.

2. Klik på iCloud-lagring.

Skift fra dit iCloud+ abonnement til dit familieabonnement

Når du deler iCloud+, bliver alle familiemedlemmer, der bruger den gratis lagringsplan med 5 GB, automatisk føjet til dit familieabonnement.

Hvis der er familiemedlemmer, som allerede betaler for sin egen iCloud+ aftale, kan de vælge at skifte til din aftale eller beholde deres egen og stadig være en del af familien. Når de skifter til den delte familieaftale, refunderes de for den resterende del af deres personlige aftale. De kan ikke beholde deres aktuelle aftale og samtidig bruge den delte familieaftale.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere:

1. Gå til Indstillinger > Familie.

2. Tryk på Abonnementer.

3. Tryk på iCloud+.

4. Tryk på Use Family Storage (Brug familiens lagringsplads).

I iOS 15 eller iPadOS 15 eller tidligere:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].

2. Tryk på Familiedeling, og tryk derefter på iCloud+.

3. Tryk på Use Family Storage (Brug familiens lagringsplads).

På din Mac

I macOS Ventura eller nyere:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie.

2. Klik på Abonnementer, og vælg derefter iCloud+.

3. Klik på Brug delt lagringsplan.

I macOS Monterey eller tidligere:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.

2. Klik på iCloud-lagring.

3. Klik på Use Family Storage (Brug familiens lagringsplads).

Hvis din familie holder op med at dele iCloud+, eller du forlader Familiedeling

Hvis du forlader en familie, der deler en iCloud+ aftale, og du bruger mere end 5 GB lagringsplads, kan du købe din egen aftale, så du fortsat kan bruge iCloud-lagringsplads.

Læs mere om, hvad der sker, når du holder op med at bruge Familiedeling

Hvis du vælger ikke at købe dit eget abonnement, og det indhold, som du lagrer i iCloud, overskrider den tilgængelige lagringsplads, sker der følgende: Nye billeder og videoer bliver ikke overført til iCloud-fotos, arkiver bliver ikke længere overført til iCloud Drive, og dine iOS- og iPadOS-enheder bliver ikke længere sikkerhedskopieret.

Find ud af, hvordan du får mere plads i iCloud